Şimdi Ara

PES 2012 TURKİYE LİGİ OLUŞTURMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pes2012 ps3 için türkiye ligini yapmanın kolay bir yolu var...
    pes 2012 ile gelen yeni import export özelliği ile takımları tek tek export edip daha sonra import edebiliyoruz...
    hatta mesela orjinal oyunda engin baytar trabzonda diyelim biz engin i galatasaray a transfer edip galatasarayı export edersek daha sonra import ettiğimizde engin galatasarayda oluyor...
    yani işler kolaylaşıyor...
    eğer 01407 bles kodlu bir patch bulabilirsek premiere league bundesliga gibi ligleri içeren, portekiz ligi üzerine daha önce export ettiğimiz takımlarımızı import edebiliriz kolayca....
    böylece hem diğer ligleri yapmakla uğraşmamış oluyoruz hem de tek bir kişinin bütün bir ligi yapması yerine bir iş bölümü yapıp herkesin birer ikişer takım yapıp export etmesi,paylaşması ile hızlı ve kolayca türkiye ligini yaratabiliriz....
    ancak burada aynı bles kodu olması lazım takım yapan herkesin... sanırım türkçe oyunu olan herkesin bles kodu 01407...
    işte böyle... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kreb8523 -- 1 Ekim 2011; 21:55:02 >

• Aynen bunu bende okudum yabancı forumda, türkiyedeki oyunlarımızın tümü bles01407, diğer liglerin lisans güncellemesini wenb tüm bölge kodları için yapcak, o yapılınca üzerine import edebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 1 Ekim 2011; 22:05:08 >
  • wenb üyeliğim de var benim....
    ancak bütün bles kodları için ayrı ayrı çalışma yapacaklarını pek sanmıyorum...
    emin misiniz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kreb8523

wenb üyeliğim de var benim....
    emin misiniz bu konuda?

Wenb den eleman tüm bles kodlarını istedi twitterdan biz de verdik.Geçen sene yapmışlardı bu sene de yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

quote:

Orijinalden alıntı: kreb8523

wenb üyeliğim de var benim....
    emin misiniz bu konuda?

Wenb den eleman tüm bles kodlarını istedi twitterdan biz de verdik.Geçen sene yapmışlardı bu sene de yaparlar.

Almanya versiyonun bles kodu TR deki pes bles koduyla ayni mi ?
  • Almanya farklı bu gün Almanya versiyonu için lisans yaması çıkmış sanırım pes konusunda var ps3 bölümünde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_Emre

Almanya farklı bu gün Almanya versiyonu için lisans yaması çıkmış sanırım pes konusunda var ps3 bölümünde.

Bulamadim lutfen Link atarmisin ?
    Ayrica bu yamayla size yani TR versiyonuna atilacak yama tamamen ayni demi ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • link lazım arkadaşlar
  • Arkadaşlar ben portekiz liginden porto benfica braga ve sportingi ayırıp bursa ve istanbul b.b. yi yaptım bile. hemde tek tek yüzlerini görünüşlerini benzetmeye çalıştım oyuncuların. portekiz ligi üzerine bi yama yapılacaksa export edip yollayabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.