Şimdi Ara

pes 2012 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pes 2011 de lig yapıyorum maç transfer v.s. hiç sorun yok pes2012de bir deneyeyim dedim
    ya ben bulamadım ya oyunda var 1 oyuncuyla oyun oynatıyor size yani sahadaki 11 değilde sanki efsane olun modunda oynuyorsunuz kafasına göre oyuncu değiştiriyor
    bunu tam olarak nasıl düzeltebiliirim pes 2012 de yoksa lig bu şekildemi ??

teşekkürler

• kişisel bilgiler seç bölümüne gelince yaptığın profilden lige başlıyosan sorun orda olabilir
    çözümü -kişisel bilgiler ayarları-kendi profilini seç-gösterge ayaları-gösterge değiş-yardımlı yapıcaksınız
  • Arkadaslar pes 2012 kurdum crack felan herseyi yaptım .. oyuna tıklıyorum giriş için .. Launch Analysis - retyry - cancel diye secenek cıkıyor ne yaptıysam olmuyor lutfen yardım edin
  • arkadaşlar pes 2012 de italya liginde roma takımını aldım ligi yarıladım sayılır, fakat güncel transferleri kendim manuel yapiyim dedim ancak edit de yaptığım transferler kayıtlı lig modunu açtığımda güncellenmiyor. orada hala eski kadro görünüyor. gösteri maçında yeni transferler görünüyor. ama bana lig de lazım. bu sorunu nasıl hallederiz. sıfırdan yeni bir ligemi başlamam gerekiyor?!?! yardım lütfen!.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.