Şimdi Ara

PES 2013 1000`lik adamla kapistim [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir anda 1000 puanlik eleman cikti sansima. Hemen telefona sarildim ve SS aldim.

Ama adam tam bir ezik, pas namina birsey yok. Taktik defanstan W ile C.Ronaldoya topu yuvarla ve sut cek.
    Juventus`u aldim ve 3-1 yenildim ama ezilmedim.

Elemanin taktigi:

Buda skor:

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Bir anda 1000 puanlik eleman cikti sansima. Hemen telefona sarildim ve SS aldim.

Ama adam tam bir ezik, pas namina birsey yok. Taktik defanstan W ile C.Ronaldoya topu yuvarla ve sut cek.
    Juventus`u aldim ve 3-1 yenildim ama ezilmedim.

Elemanin taktigi:

Buda skor:

Kardeş pes 13 ün mantığı oydu zaten arapası at zaten kaleciyle karşı karşıya kalıon ben geçen sene bu tür oyuncularla çok oynadım nerdeyse hepsini yendim. Ama şu var sen bu adamı yensende maç tamamlanmazdı çünkü herif bariz şekilde hilecidir. Ben pes 13 ün oyun mantelitesi ve hileciler yüzünden pes 13 ü oynamadım. Oyunu bıraktım yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• met.nar kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım bir nokta var, bir oyun sonuçta bu yani 1000 puana ulaşınca para ödülü mü var? şu dizilişe bak, saçmalık resmen. dama da olsa, pes de olsa oyun oynamanın amacı keyif almaktır. sadece galibiyete odaklı, hırsı abartarak oynamak saçma geliyor bana. resmen bug bulmuş adam şu dizilişe bak, mentaliteye bak. neyse ki 2014 ile bu durum bi nebze değişti. çoğu ağlayan, oyunu beğenmeyen de bu tayfadan öyle sanıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Anlamadığım bir nokta var, bir oyun sonuçta bu yani 1000 puana ulaşınca para ödülü mü var? şu dizilişe bak, saçmalık resmen. dama da olsa, pes de olsa oyun oynamanın amacı keyif almaktır. sadece galibiyete odaklı, hırsı abartarak oynamak saçma geliyor bana. resmen bug bulmuş adam şu dizilişe bak, mentaliteye bak. neyse ki 2014 ile bu durum bi nebze değişti. çoğu ağlayan, oyunu beğenmeyen de bu tayfadan öyle sanıyorum ki.

pes 2014 alacagim ama bu tip online oyuncular varmi? Ona göre almak istiyorm. Böyle buglar yüzünüden 2 pas yapmadan! gol atiyor adamlar.
    Buna bir cözüm geldimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 28tatar

Önüne gelen REAL MADRİD alıp aynen bu dizilişle oynuyor. Emin olun çok gıcık bir durum. İnsanı sinirden çatlatıyorlar. Adam gibi başka takımlarla ağız tadıyla maç yaptırmıyorlar. Bu tip kişilerin karşısına sağlam bir oyuncu çıktığında da yenilgiyi kabullenemeyip anında netlerini kesiyorlar ((:

Delikanlı gibi oyun yok maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.