Bildirim
PES 2013 1000`lik adamla kapistim [SS]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Anlamadığım bir nokta var, bir oyun sonuçta bu yani 1000 puana ulaşınca para ödülü mü var? şu dizilişe bak, saçmalık resmen. dama da olsa, pes de olsa oyun oynamanın amacı keyif almaktır. sadece galibiyete odaklı, hırsı abartarak oynamak saçma geliyor bana. resmen bug bulmuş adam şu dizilişe bak, mentaliteye bak. neyse ki 2014 ile bu durum bi nebze değişti. çoğu ağlayan, oyunu beğenmeyen de bu tayfadan öyle sanıyorum ki. -
quote:
Orijinalden alıntı: 28tatar
Anlamadığım bir nokta var, bir oyun sonuçta bu yani 1000 puana ulaşınca para ödülü mü var? şu dizilişe bak, saçmalık resmen. dama da olsa, pes de olsa oyun oynamanın amacı keyif almaktır. sadece galibiyete odaklı, hırsı abartarak oynamak saçma geliyor bana. resmen bug bulmuş adam şu dizilişe bak, mentaliteye bak. neyse ki 2014 ile bu durum bi nebze değişti. çoğu ağlayan, oyunu beğenmeyen de bu tayfadan öyle sanıyorum ki.
pes 2014 alacagim ama bu tip online oyuncular varmi? Ona göre almak istiyorm. Böyle buglar yüzünüden 2 pas yapmadan! gol atiyor adamlar.
Buna bir cözüm geldimi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 28tatar
Anlamadığım bir nokta var, bir oyun sonuçta bu yani 1000 puana ulaşınca para ödülü mü var? şu dizilişe bak, saçmalık resmen. dama da olsa, pes de olsa oyun oynamanın amacı keyif almaktır. sadece galibiyete odaklı, hırsı abartarak oynamak saçma geliyor bana. resmen bug bulmuş adam şu dizilişe bak, mentaliteye bak. neyse ki 2014 ile bu durum bi nebze değişti. çoğu ağlayan, oyunu beğenmeyen de bu tayfadan öyle sanıyorum ki.
Önüne gelen REAL MADRİD alıp aynen bu dizilişle oynuyor. Emin olun çok gıcık bir durum. İnsanı sinirden çatlatıyorlar. Adam gibi başka takımlarla ağız tadıyla maç yaptırmıyorlar. Bu tip kişilerin karşısına sağlam bir oyuncu çıktığında da yenilgiyi kabullenemeyip anında netlerini kesiyorlar ((:
Delikanlı gibi oyun yok maalesef.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X