Şimdi Ara

PES 2013 / AGUSTOS 2014 GÜNCEL TRANSFER / Spor Toto Süper Lig & Ptt1.Lig&Bundesliga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
42.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2013 için en güncel transfer yamasi geldi!!!
    14 Agustos 2014 tarihine kadar yapilan en güncel transfer yamasi, Spor Toto Süper Lig yamasi , PTT 1. Lig yamasi ve Bundesliga...
    Yapim: Portikal.net
    Link:http://bc.vc/ZO7UJ3
    Rar Pass:www.portikal.net (portakal degil portikal :D )

Kurulum : Rar dosyasinin içinden çikan KONAMI isimli klasörü Belgelerimin içine atin tamamdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wweesen -- 16 Ağustos 2014; 20:14:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013: Ağustos 2014 Güncel Transfer Yaması

PES 2013 oyuncuları için harika bir haberimiz var! Ağustos 2014 tarihine kadar gerçekleşen tüm transferler artık oyununuzda kullanılabilir. Bu yama sayesinde liglerin ve takımların en güncel kadrolarıyla oynayabilir, gerçekçi bir futbol deneyimi yaşayabilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de Son Transferler

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe, bu yaz transfer döneminde önemli oyuncuları kadrosuna kattı. Nani gibi dünyaca ünlü bir yıldızın yanı sıra, Simon Kjaer ve Diego gibi tecrübeli oyuncular da takıma dahil oldu. Galatasaray ve Beşiktaş gibi diğer büyük kulüpler de kadrolarında önemli değişiklikler yaptı.

PTT 1. Lig'de de hareketli bir transfer dönemi yaşandı. Göztepe, Sivasspor ve Adanaspor gibi takımlar, Süper Lig'e çıkma hedefiyle kadrolarını güçlendirdi.

Bundesliga'da Transfer Ateşi

Bundesliga'da da transfer ateşi oldukça yüksek. Bayern Münih, Robert Lewandowski gibi yıldız isimleri kadrosuna kattı ve yeni sezonda da iddiasını sürdürecek gibi görünüyor. Borussia Dortmund ve Schalke 04 gibi diğer Alman kulüpleri de kadrolarında önemli değişiklikler yaptı.

PES 2013 Süper Lig Yaması ile Güncel Kadrolar

PES 2013 Süper Lig yaması sayesinde tüm bu güncel transferlerden faydalanabilir, en gerçekçi futbol deneyimini yaşayabilirsiniz. Yamayı indirerek liglerin ve takımların en güncel kadrolarıyla oynayabilir, gerçek hayattaki maçları oyununuzda yeniden canlandırabilirsiniz.

PES 2013 oyununuzun keyfini güncel kadrolarla çıkarmaya hazır olun!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Denedim bütün transferler ilk halini aldı, eğer güncelleme yaptıysanız hiç bulaşmayın derim buna, var olanı da bozuyor.
  • pesedit 6.0 ile uyumlu çalışıyor mu ?
  • arkadaslar benim pek bi bilgim yok ama bende çalıştı. çalışanlarda var. pes edit ile uyumlumu bilemem yedek alarak deneyin bi problem çıkmaz
  • ya bırak virüslü milleti kandırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: keftar

ya bırak virüslü milleti kandırmayın

kimseyi kandırmak gibi bir niyetim yok. Bu konuda bazı bilgisizler kısa linklerin virüslü olduğunu sanıyor. Sadece reklamlı link olduğunu bilmiyor daha sonra böyle bir yargıda bulunuyor. 5 saniye bekleyip reklamı geç butonuna basmak yerine çıkan reklamların virüs olduğunu düşünüyorsunuz.

• İndirdim kurdum. Malware iceriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keftar

İndirdim kurdum. Malware iceriyor

kardes sen yamayı indirdiğinden eminmisin. Yoksa download yazan yerlerden birine mi tıkladın? Malwere içermesi için .exe , tabanlı olması lazım. Yanlıs dosya indirdin heralde
  • teşekkürler gördüğüm en sorunsuz güncel ve küçük boyutlu yama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.