Şimdi Ara

Pes 2013 Demo Tüm Takımları Açtık(245 Takım+ 4 büyükler) - 10 Adet Türk Stadyum Paketi eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
12.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Pes 2013 Demo Tüm Takımları Açtık(245 Takım+ 4 büyükler) - 10 Adet Türk Stadyum Paketi eklendi

Yama Yapımcı Sitesi : PeSBoX.CoM

Yama özellikleri, tüm takımların yeni sezon formalar , oyuncuların en güncel yüzleri , 4 Büyük Takım yamaya eklendi

*Tüm Milli Takımları Açtık
    *Tüm Klasik Takımları Açtık
    *Premier League
    *French Ligue 1
    *Serie A
    *Eredeviese
    *Liga Zon Sagres
    *La Liga
    *Brazilya Ligi

Tüm bu ligleri de açtık :)

yamadan bir ön izleme videosu :)

Skor Tabelaları , stadlar falan onları saymıyorum daha onlarıda yama çıkınca detaylı bir anlatım yapacağız video'nun keyfini çıkarmışsınızdır umarım :)

PeSBoX 2013 Demo All Teams Patch İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvation_1987 -- 9 Eylül 2012; 23:29:11 >

• takip
  • ps3'de de açıkmı :D
  • Evet pc sürümü için çıkacak arkadaşlar.
  • ne zaman?
  • kardeş ne zaman acaba, oyun çıktıktan sonra mı :)
  • Arkadaşlar yama çıktı , buyrun sitemizden indirebilirsiniz :) Sitemizde tanıtım konusundan kurulumuna kadar herşeyi vardır.

PeSBoX 2013 Demo All Teams Patch İndir
  • Vallahi bayıldım yamaya , yapanların ellerine sağlık. Kusursuz olmuş herşeyiyle. Full ü çıksa kurmam yani 2013 ü Fakat Zenit'te Hulk ve Vitsel yok gözüme çarpan tek eksik bu. Onun dışında Galatasaray'da Cris , Fenerbahçe'de Meireles bile var. Gece Gece Galatasaray'la Manu ya 3 atmakta iyi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzerme jr. -- 11 Eylül 2012; 1:50:57 >
  • bu yamanın transferleri tam olanı çıksa tadından yenmez ronaldinho hala flamengoda zenitin transferleri yok ve bazı takımların.
  • Gayet güzel çalışma :)
  • Öncelikle Selamlar Kardeşim dt0d yi nereye yapıstıracagız tam olarak söyler misin indirmeyim şimdi şunu
  • yenileyin abi linkleri iç bir sitede bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.