Şimdi Ara

Pes 2013 Efsane olun Kariyerleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
24.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes 2013 de efsane olun kariyerlerinizi önerileirnizi anlatırmısınız

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 Kariyer Modunda Efsane Ol

PES 2013 Kariyer Modu, futbol hayallerini gerçekleştirmek ve efsanevi bir kariyer inşa etmek için heyecan verici bir platform sunuyor. İşte bu yolculukta sana yardımcı olacak bazı ipuçları:

Taktikler:

PES 2013 Kariyer Modu, oyun tarzına uygun çeşitli taktikler sunar. Savunmada sağlam, hücumda ise etkili bir strateji bulmak, başarı için çok önemlidir. Farklı taktikleri deneyerek takımının güçlü yönlerini ortaya çıkar ve zayıf yönlerini en aza indir.

Pas İsteme:

Efsane olmak için takım arkadaşlarınla uyumlu bir oyun oynaman gerekir. Pas isteme özelliğini kullanarak pozisyon al ve pas seçeneklerini çoğalt. Doğru zamanda doğru pası vererek hücumunu akıcı hale getirebilir ve gol fırsatları yaratabilirsin.

Taktikler:

PES 2013 Kariyer Modu, takımının performansını geliştirmek için çok çeşitli taktikler sunar. Forvetlerine daha çok şut çekme talimatı vererek veya savunmacılarına daha agresif oynama emri vererek, taktiklerini maçın gidişatına göre ayarlayabilirsin.

Diğer İpuçları:

• Genç ve potansiyel sahibi oyunculara yatırım yaparak takımının geleceğini güvence altına al.
    • Antrenmanları ihmal etme. Oyuncularının becerilerini geliştirmek, maçlarda avantaj sağlayacaktır.
    • Transfer piyasasını aktif bir şekilde takip et ve takımını güçlendirecek oyuncuları ara.
    • Kariyer Modunda ilerlemek zaman ve çaba gerektirir. Sabırlı ol ve pes etme.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • mevkiini sf yap. Golcü özelliği al. Her yerden kaleye vur. Çok çabuk gelişiyorsun. 25 yaşındayım her yıl dunyanın en iyi oyuncusu seciliyorum
  • şuan sağ kanatım arada tabi sf alıyor hoca beni ama genellikle oyunun ikinci yarısı kesin sokuyor ve girdiğimden 2 gol 1 asist en azından maçın adamı seçiliyorum diğer maçda yine 11 almıyor beni 2. yarı sokuyor anlıyamadım hocam ya
  • napabilirm yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekocanlar_21 -- 26 Kasım 2012; 13:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekocanlar_21

şuan sağ kanatım arada tabi sf alıyor hoca beni ama genellikle oyunun ikinci yarısı kesin sokuyor ve girdiğimden 2 gol 1 asist en azından maçın adamı seçiliyorum diğer maçda yine 11 almıyor beni 2. yarı sokuyor anlıyamadım hocam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moskowa48 -- 3 Temmuz 2017; 16:13:10 >
  • Aynen marsilyaya transfer oldum zaten
  • 2. sezonumda 3. takımım netoplask mı ne öyle bi takım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ilk basta holanda takımı pec zwole mi ne oyle biseyde baslamıstım sonra wilem II. Ye transfer oldum. 2 yıl felan orda kaldım ordan portoya gittim bayağı durdum orda yılın futbolcusu vs secildim sonra 3 sezon sonra bi kac takım gezdim birtane birazilya takımına gittim orda çok sıkıldım niyeyse barcelonaya gittim ama hazırlık maçı dışında oynatmadılar. Ordan marsilya ordan napoli ve en sonda suan juvantus dayım en iyi 2. Takım diye gösteriliyor oyunda 2 sezondur burdayım heralde daha yapılacak bisey kalmadı oyun sıkmaya basladı gücüm 96 ilk başta sağ kanat olarak basladım şimdi genelde santrafor. Felan oynatıyorlar

• nihayet kariyerime noktayı koydum :) bütün büyük takımlarda oynamışımdır. (süperstar düzeyinde)

pozisyon: SF-GF

maç sayısı: 900

gol: 1110

asist: 185

5 kez dünyanın en iyi oyuncusu ödülü , 8 kez en iyi forvet oyuncusu , 7 kez uefa en iyi oyuncu , yüzlerce küsür maçın adamı seçildim.

6 şampiyonlar ligi kupası , 1 uefa kupası , 6 süper kupa , 8 kez lig şampiyonluğu , 5 kez lig kupası kazandım... benden iyisi olduğunu

sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: moskowa48

quote:

Orijinalden alıntı: ekocanlar_21

şuan sağ kanatım arada tabi sf alıyor hoca beni ama genellikle oyunun ikinci yarısı kesin sokuyor ve girdiğimden 2 gol 1 asist en azından maçın adamı seçiliyorum diğer maçda yine 11 almıyor beni 2. yarı sokuyor anlıyamadım hocam ya

Takımın başında Aykut'mu var?

• onurT.I. kullanıcısına yanıt
    kardeş 900 maç 1100 gol emin misin süperstar seviyesinde oynadığına?

• ARKADASLAR MERHABA BEN PES 2013 BAL EDITOR YUKLEDIM OYUNCUNUN GÜÇLERİNİ ARTTIRDIM KAYDEDİP GİRDİM OYUNA ÖZELLİKLER OLMUS . AMA MAÇA GİRMİYOR. MAÇ AÇILIRKEN HATA VERİP OYUNDAN ATIYOR. LUTFEN YARDIM.
    @Pes @Online 24 @ekocanlar_21 @moskowa48 @çöpçü_reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurT.I.

nihayet kariyerime noktayı koydum :) bütün büyük takımlarda oynamışımdır. (süperstar düzeyinde)

pozisyon: SF-GF

maç sayısı: 900

gol: 1110

asist: 185

5 kez dünyanın en iyi oyuncusu ödülü , 8 kez en iyi forvet oyuncusu , 7 kez uefa en iyi oyuncu , yüzlerce küsür maçın adamı seçildim.

6 şampiyonlar ligi kupası , 1 uefa kupası , 6 süper kupa , 8 kez lig şampiyonluğu , 5 kez lig kupası kazandım... benden iyisi olduğunu

sanmıyorum

Süperstar olduğuna inanmıyorum kusura bakma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.