Şimdi Ara

PES 2013 EKRAN TİTREME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
21.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo z510 laptop (i5 2.5 ghz nvidia gt740 2 gb ekran kartı + intel hd grafik kart 8 gb ram ) arkadaşlar neredeyse bütün bu tip sorunları olan başlıkları okudum ama sonuç yok maç ekranındaki hafif titreme var çok sinir bozucu ve göz yorucu bu sorunla karşılaşıp çözebilen arkadaşlardan çözüm önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Setting'den vysnc'yi işaretini kaldırıp dener misin
  • denedim hocam onuda titreme ortadan kalkıyor fakat bu seferde ekranın eni boyunca ara ara dalgalanma ve görüntü kaymaları oluşuyor.başka bi çözümü olmalı ama bulunamıyor nedense.yinede teşekkürler...
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum, tam ekranda ekran titriyor pencere modunda titremiyor, settings.de gpu kötü diyo çift ekran kartım var diğerini aktifleştiremiyorum, amd radeon 2gb ekran kartı bu ekran kartını açıp uygulama ekleden pes 2013 ü ekledim yine yok direct 11'i kurdum yine yok, pes 2014 sorunsuz çalışıyor, windows 8.1 sistemim.
  • kardeş bendede aynı sorun var top ve oyuncu isimleri titrio lenevo z710 i7 nvidia740m 8gb ram 2bg ekran kartı 16:9 1600x900 çözünürlük çözümü varmı bunun sıkıldım laptoptan soğudum resmen
  • arkadaşlar neredeyse tüm çözüm önerilerini okudum bende en işe yarayan metropol ünde dediği gibi Setting'den vysnc'yi işaretini kaldırmak oldu.bir süre dalgalanma sorunları yaşadım ama şuan rahatım.size ekran kartını güncellemeyi ardından ekran kartı denetim masası ayarlarını değiştirmeyi önerebilirim.(ayarların ne olacağını bende bilmiyorum açıklamalrı okuyup kafama göre değiştirdim)
    oyunu ve settingi grafik işlemcinizle çalıştırın. teşekkürler metropol...
  • NVidia denetim masasyndan çok kurcaladym en sonunda çözdüm doku süzme felan var onlary kurcalayyn , benimde 740m ki 8 gb .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sorunun çözümü oyunun çözünürlüğünün kullandığınız ekran çözünürlüğüyle aynı yapıyorsunuz.. ben bu şekilde çözdüm
  • çözünürlükten kaynaklı olabilir.
  • ekran kartının grafik ayarlarında : ''düşey senkronizasyon'' u açık yapın .
  • frier90 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin dediğin gibi yaptım sorun çözüldü teşekkür ederim. Ama ondan önce yapmanız gereken şeyleri söyleyim.. ''VSYNC İÇİN BEKLE'' Tikini kaldırın. Daha sonra Ekran çözünürlüğünü normal kullanım ayarlarıyla aynı yapın Benim ki 1366 - 768. Sonra Nvidiva Denetim masasına girin ordan kardeşimin dediği gibi pes 2013 uygulamasının ayarlarındaki düşey senkronizasyonu açık yapın. Ben bu şekilde yaptım sorun çözüldü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.