Şimdi Ara

PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
3
Favori
145.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alt yapıdaki elemanlar nasıl hızlı gelişiyor beyler bendekiler cok yavas gelişiyor.
  • Tüm işten güçten fırsat buldukça oynadığım ana lig (offline) kadrosu.Şu an 2030 sezonundayım,çok uzun süredir oynuyorum.Şu an takım öyle bir halde ki tüm sezonda lig+şampiyonlar ligi+kupa maçları dahil 5 veya 6 maçı kendim oynayarak sezonu kapatabiliyorum.

Artık bir çok yıldızın ikinci kez genç olarak var olduğunu söyleyeyim önce :) Ronaldo yeniden doğdu :D

Oyuncu tavsiyesine gelince klasik oyuncular açık ise mutlaka almanı ve sabırla 3 sezon beklemeni tavsiye edeceğim futbolcular

Maletz
    Movilla*
    Islero*
    Ramzi*
    landroam*
    barkley
    juanito*
    Ronaldo
    gervinho (gervinho sürekli takımdan transfer olmak isteyecektir.Gelen transferleri reddetmek yerine fiyat yükseltmelisin.)
    ndoner *

kaleci olarak lemon'u mutlaka transfer etmelisin
    ayrıca genç takımı hiçbir zaman es geçme.Genç takım kimi zaman para kazanmak için iyi bir yol.Şu an kulübün bütçesini ikinci resimde görebilirsin.32 kişilik kadroda 11 as 11 yedek olarak düşünüp,5 gelecek için genç ve 5 tanede genç takımdan getirip 1 sezon sonra satacağın futbolcular için ayırabilirsin.
    yıldız koyduğum futbolcular bir zaman sonra tam donanımlı özellikleri kazanan futbolcular,Sahanın neresine koyarsan koy 105 üstünde oynarlar.

PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ

• Coutinho

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __________________________Welbeck___________________
    ____________________________OZİL______________________
    __ GökHan TÖRE ____Salih U._________Ramzi_________Stoch

Arkadaşlar takımım bu takımımda bunlardan başka oyuncu yok 2 -3 yedek var klasikler kapalı yıl 2017 öneri istiyorum
  • Buenda B kullanıcısına yanıt
    kardesim oncelikle j.willems(psv) sol bek
    toivonen(psv)forvet
    higuain(real)forvet
    lucas(psg)sağ kanat
    neillener mi oyle bisey olacak genç takımda bu adamları al en fazla 20 milyon harcarsın çok gençler ama 2-3 sene sonra çok iyi gelisiyolar bide recep niyaz-salih ucan ve hummels var
  • Herkes Bir Kadro Atıyor Bende Atıyım Hile Kesinlikle Yoktur !!!
  • Beyler götze yi öneririm hem oyunun başında rahatlıkla alabiliyorsunuz vede oos ve kanatlarda cok iyi sağ bek ndoner veya faroini sol bek leandro kale courtios gokhan tore atsu kanatlar gobek koke fw destro mayuka ve niang niang man cjty deki genç

• Herkese kendi yaptığım oyuncuyu öneririm güç 109 santrafor

• Taarabt ve hazard

• http://hizliresim.com/nPZaX0
    Bu benim Kadrom .
    ExTReme V6 .
  • Defans:Palsehin,Nouhei
    Sağ Bek:Mircolian
    Orta saha,Kanatlar:Belhanda,Eduardo Morillo
    Forvet:Gızdıl

Benim kadrom da bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk_1903 -- 22 Haziran 2014; 13:44:43 >
  • Rayso kullanıcısına yanıt
    ML'nin başında klasik oyuncuları aç
  • Bende fenerdeki oyuncuların hespini 109 fln yaptığım için tanınmadık bi takımla oynamak istedim.Southampton'la başladım.İlk sezon Premier Lig şampiyonu(2. Chelsea'ya 9 puan fark) İngiltere Kupası bu sene şampiyonlar ligine de katılıyoz gruptan çıkmayı garantiledim.Neyse oyuncuya gelelim. Nouhei ve Nieldinner'i kesinlikle alt yapıdan çıkarın. Eğer STSL yaması varsa Rizespor'dan Kweuke'yi alın.Lambert die bi oyuncu vardı takımda yaş 29-30 fln ama savunma arkasına atılan topların hepsini önüne alan bir oyuncu. Bir sonraki sene Nieldinner'i Dortmunt'a 1 milyon euro'ya kiraladım ve 87(sağ kanattaki gücü) 96'lara kadar çıktı.Benden bu kadar!

NOT: Oyuncuyu kiraladığınız takımda düzenli forma şansı bulacağından emin olun yoksa gelişemez!
    Herkese iyi günler!!!

• ÇakbeşlikHayalet kullanıcısına yanıt
    Götze iyi fikir ama Bundesliga yaması işi bozuyo maalesef!
  • Arkadaşlar bende kadromdaki bazı oyuncuları ve başarılarımı paylaşmak istedim.Takım=Southampton çünkü bazı oyuncuların güçleriyle oynamıştım.(Mesela fenerde herkes 109 )

Kweuke geçen sezon kiraladığım bir oyuncuydu ara transferde takıma geri dönecek takımıyla anlaştım bile.
    Niellender(di galiba tam hatırlamıyorum) o da şu an Dortmund'ta kiralık oynuyor gönderdiğimde 81 gücündeydi(Ofansif orta saha=81 Sağ Kanat=87) şu an ofansif orta sahası 92 lerde.
    Nouhei 81'e ulaştı.
    Lallana diye bir oyuncum var gerçekten harikadır OOS=90 GÖ=90 SĞK=93
    Steven Davis diye bir oyuncum vardı talep yoğun olunca 5-7 milyon Euro arası bir fiyata sattım.(Resmini çekmedim.)
    Shaw kesinlikle en iyi oyuncularımdan birisi 1.5 sezonda 93'lere ulaştı.
    Yasuda(Japon'du galiba) o da çok iyi bir oyuncu. Sağ bek=81 Sol bek=76 Sol Kanat=77 Sağ Kanat=77
    Oliver Sarg(isminden tam emin değilim.) Çok iyi bir oyuncu.
    Gyan Asamoah şu an Porto'da kiralık oynuyor.(Bir ara batmak üzereydim de)
    David Beckham şu an 38 yaşında daha önce gücünü 109 yapmıştım onu aldım ve süper oynuyor.(Aslında kadrom çok genç ama Şampiyonlar Ligi'nde Beckham çok işe yarıyor.)
    David Villa şu an 31 yaşında gücünü 103 yapmıştım oynamadan önce o da gerçekten çok iyi bir oyuncu.
    Alanzinho ikili mücadelede direk yıkılıyor ama iyi bir oyuncu.
    Adı f'yle başlayan bir oyuncum vardı sol kanat kriz nedeniyle 7 milyon euro'ya sattım.(Sanırım Fırmıno gibi bişeydi.)
    Gökhan Alsan TS'den aldım iyi bir orta saha 24 yaşında 78'lerde
    İmmobile(adından tam emin değilim ama böyle bişey) Dortmund'tan aldım şu an Premier Lig gol kralı 14 golle.
    Lovren stoper ama çok iyi şut çekebiliyor gayet de hızlı bir oyuncu. 83-84'lerde.
    Jose Fonte'yi geçen sezon barça messi'yi arsenal'e sattıktan sonra kiralamıştı.(Jose Fonte stoper 55'lerde oynuyo SF'de.

Taraftar sayım bir türlü artmıyor diyen arkadaşlara söyleyim.Ben Premier Lig ve FA Cup'ı(İngiltere Kupası) alınca 35 binlerde olan taraftar sayım 75 binlere yükseldi
     PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ PES 2013 MASTER LİG OYUNCU TAVSİYESİ

• Hummels'i öneririm. Hummels kadar iyi havadan pas atan başka stoper varmı acaba pes 2013'te:):):)
    Ben de ana ligdeki kadromu yazayım:

Benzema SF (89)

Amrabat SLK (109). Sterling SĞK (89)

Sneijder GÖ (95) Lucas Leiva GÖ (109)

Fellaini DOS (90)

Jordi Alba SLB (89) Kolmann STP (109) Hummels STP (90). Debuchy SĞB (97)

Muslera KL (92)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar orda yazmayı unutmuşum Lallana çok iyi bir oyuncu 95=GÖ 94=OOS 99=SĞK çok hızlı gelişiyo Bayern Münih ve PSG'den 50 milyon euro'ya kadar teklifler geldi ama satmadım satmıycam da.(Soumpthapton'da başladığım için Lallana'nın gelme ihtimalini bilmiyorum da)

İmmobile 93'de şu an harika şut çekiyo Dortmund'tan alın tavsiyemdir.

Bide Walcott'un gelme ihtimali Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olunca %99 oluyo bilgi olsun diye verdim.

Şu an Benzema bile %55 yani Avrupa'da başarı şart.

• SL Benfica Sinan Bolat (free agents) Ternalbao (2.lig) Ali Adnan (Real Sociedad) Kroos (Bayern Münih) De silvestri (Fiorentina) Witsel Menez (Milan) Sidnei Luisao Adam Johnson (Manchester City) Ndoner (2.lig)

• agustine
    paccini nuhouei jacoromac mavoshare
    nihellender gallezca castolis aartment
    minandinho pavluchenco
  • Forvete Pato 23 Yasında yama felan kullanmıyosan galatasaray gibi takımlara direk alabilirsin çok iyi gelişiyor
    sol açık depay 18 yasında mükemmel gelişiyor
    sağ açık jordan ayew veya gervinho oda olmadı walcott alabilirsin
    sol kanat shaqiri veya pastore
    sağ kanat marko marin
    sağ bek montoyo var bende kjaeride alabilirsin iyi gelişiyorlar
    sol bek dodo var ismi biraz degişik yazılıyo peste romada bulabilirsin bu adamı 20 yasında güzel gelisiyor
    stoper ben galatasaray oldugum icin nounkeu ve semih var bu kadar :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.