Şimdi Ara

pes 2013 minimum sistem gereksinimleri sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ekran kartım: intel(R) hd graphics 3000 top.kull.bellek:1315 mb

oyunu windows xp de kurduğumda sorunsuz oynuyorum
    ancak windows 7 de kurduğumda minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığı uyarısı alıyor ve oyunu oynayamıyorum.
    bunun bir çözümü var mı?

• Masaüstündeki pes 2013 simgesine sağ tıkla, uyumluluğa gir, uyumluluk ayarını windows7 olarak seç.
  • öncelikle çok teşekkür ederim. dediğinizi yapacağım ama uyumluluğa girdiğimde diğer bütün işletim sistemleri var ama windows 7 yok.
  • sorunu farklı bir yolla çözdüm. oyuna girdiğimde maç bölümünden gösteri maçına girdiğim zaman beni oyundan atıyordu.
    çözüm: maç menüsünden değil, uefa champ.lg. bölümünden gösteri maçına girince hiçbir sorun yok.
    teşekkürler ibrahim bey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt16

sorunu farklı bir yolla çözdüm. oyuna girdiğimde maç bölümünden gösteri maçına girdiğim zaman beni oyundan atıyordu.
    çözüm: maç menüsünden değil, uefa champ.lg. bölümünden gösteri maçına girince hiçbir sorun yok.
    teşekkürler ibrahim bey.

hocam şuan oyun planına girdiğinde seni atmıyor mu oyun ? ben ne yaptıysam çözemedim hala oyun atıyor, reloaded sürüm. appcrash hatası almaktayım.
  • hocam çok ilginç bi durum bu ya. oyun içerisinde belli yerlere girince oyundan atıyor beni. dediğin gibi oyun planına girdiğimde de atıyor. nasıl çözeceğiz bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt16

ekran kartım: intel(R) hd graphics 3000 top.kull.bellek:1315 mb

oyunu windows xp de kurduğumda sorunsuz oynuyorum
    ancak windows 7 de kurduğumda minimum sistem gereksinimlerini karşılamadığı uyarısı alıyor ve oyunu oynayamıyorum.
    bunun bir çözümü var mı?

beyler dt07 dosyasını gereken klasöre attıktan sonra, gametools indirin, gametoolsu oyunun kurulu olduğu klasöre atın, gametools klasörünün içine girip config isimli dosyaya tıklayın. ekran çözünürlüğünüzü yazın, ekran kalitesini "medium" seçin, büyük ihtimalle sorun çözülmüş olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pes 2010 tam ekran sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siz çözdünüz mü ibrahim hocam
  • Kardeşimin bilgisayarına kurdum oyunu, aynı özelliklere sahip bilgisayalarımız. Ondada atıyordu ilk başta. Söylediklerimi uyguladım şuanda atma problemi yok. Kendi bilgisayarımdada pes'e ait ne varsa silip, oyun kurulum dosyalarını flash'a atıp,baştan kurup deneyeceğim.
  • mhmt16 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar berbat bi pc var elimde sene sonunda değiştircem 512 mb ram var pes 13-12-11 farketmez en düşük ayarlara alsam oynayabilirmiyim lütfen acil cevap verin lütfennnnnnnn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuzii

arkadaşlar berbat bi pc var elimde sene sonunda değiştircem 512 mb ram var pes 13-12-11 farketmez en düşük ayarlara alsam oynayabilirmiyim lütfen acil cevap verin lütfennnnnnnn

Ekran kartın nedir 512 mb ram ile anca en yüksek Pes 9 oynarsın oda en düşük ayarlarda ..Belki onu bile oynayamayabilirsin..

En rahat oynayabileceğin Pes 6'dır bu ram ile onada bu sezonun 2013-2014 transfer yamasını yapıp oynayabilirsin istersen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 20 Şubat 2014; 15:20:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.