Şimdi Ara

pes 2013 online lag sorunu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell superonline 8 mbit adsl internet hızım var ve orjinal oyun alsam online modda lag sorunu yaşar mıyım? yaşarsam ne kadar olur, nerelerde olur, oyunun keyfini kaçırtacak cinsten mi olur tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar bende superonline 20 mbps olmasına rağmen son 20 gündür online oyunda kasmalar oluyor 2-3 maçta bir de bağlantı kesildi hatası verip maçtan atıyor hükmen mağlup oluyorum. google da da arıyorum ama şuana kadar bişey bulamadım. Maç yapamaz duruma geldim. hizinitestet sitesinde hızım her seferinde 20mbps çıkıyor hızda sıkıntı yok yani arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok memnun olurum...
  • pes serilerini pes 6 dan buyana orjinal alırım. ilk defa bu kadar berbart bir online sistemi var .konami birinci yamada halledemedi ikincisi ayın 29 kasımda çıkıyormuş inşallah düzeltirler.anlamadıgım oyun pes 12 nin devamı niteliginde genel yapı aynı ama niye oyun uyuşmuyor anlamıyorum. türkiyenin yurt dışı cıkışları mı kötü yoksa konami serverleri bizden çok çok uzaklamı aldı bilemiyorum ama şurasıbir gercek online oyun tam bir facia yani kimse sistemine ve internet hızına bir laf sokmasın sorun konamide inşallah düzelir de bizde tansiyon yükselmesinden kurtuluruz.
  • Konami Sayın Müşteri,

Konami Müşteri Destek ulaştığınız için teşekkür ederiz. Biz sadece Kuzey / Güney Amerika (NTSC) yayımlanan başlıkları için destek sağlamak gibi ne yazık ki, biz bu konuda size yardımcı olamaz. Bunlar bölgede dağıtılan oyunların sorumluluğu olduğu için biz, size isteğinizle ilgili olarak Avrupa Konami başvurmanız gerekir Bu sizi bilgilendirmek için üzgünüz.
    Onları e-posta:

https://uk.secure.konami-europe.com/support.do

Verdiğimiz rahatsızlık için özür diler ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Konami Müşteri Destek
    Çalışma Saatleri:
    Pazartesi - Cuma 09:00-17:00 PST / PDT

From: erhan berrak [mailto:erhanberrak_85@hotmail.com]
    Sent: Tuesday, December 18, 2012 1:14 PM
    To: Customer Support
    Subject: pes2013

merhaba arkadaşlar ben türkiyeden bir müşterinizim aldığım oyun pes 2013 şikayetim ise normal oynadığımda sorun yok ama online oynadığımda çok geride oluyorum pc çok kasıyor lag sorunu yani bu durumu düzeltseniz sevinirim türkiyede pes 2013 alanların %80 ni bu sorundan ibaret ilgilenirseniz sevinirim kolay gelsin

• arkadaşlar herkes lag sorunundan şikayetçi link orda giriş yapın şikayetlerinizi bildirin şahsen benim tansiyonum fırlıyo oynarken o yüzden oynamıyom ben ikinci mailide attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

pes serilerini pes 6 dan buyana orjinal alırım. ilk defa bu kadar berbart bir online sistemi var .konami birinci yamada halledemedi ikincisi ayın 29 kasımda çıkıyormuş inşallah düzeltirler.anlamadıgım oyun pes 12 nin devamı niteliginde genel yapı aynı ama niye oyun uyuşmuyor anlamıyorum. türkiyenin yurt dışı cıkışları mı kötü yoksa konami serverleri bizden çok çok uzaklamı aldı bilemiyorum ama şurasıbir gercek online oyun tam bir facia yani kimse sistemine ve internet hızına bir laf sokmasın sorun konamide inşallah düzelir de bizde tansiyon yükselmesinden kurtuluruz.

Kardeş lag sorunu sadece online oynarken mi oluyor. ben online oynamayacağım. lag sorunu ile karşılaşır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XXXmeraklıXXX -- 14 Ekim 2015; 17:59:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.