Şimdi Ara

PES 2013 (PS3 ANA KONU) (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.323
Cevap
29
Favori
391.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carew8586

quote:

Orijinalden alıntı: ForceHawk_7z

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Orijinalden alıntı: orkunbjk

Ocak Transferleri, Mart ayında çıkacak güncelleme ile gelecek.

martın kaçında dostum bu yama?

Beklemek istemeyen arkadaşlar şimdilik alttaki yamayla idare edin, önemli transferler, Full lisans, Süper lig ve PTT 1. lig de var. Tavsiyemdir

http://www1.zippyshare.com/v/64735634/file.html

NoT: 19BJK03 adlı kullanıcının yamasıdır.

arkadaşım bu ps3 içinmi yoksa PC içinmi

PS3 için tabiki de :))

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

quote:

Orijinalden alıntı: sahin181

Arkadaslar yeni aldım pes 2013 Galatasaray takımını nasıl guncelleyebilirim. Halen Kazım oyunda Burak ve yeni transferleri nereden nasıl yüklerim transferde Trabzonspor yok maalesef.

guncellersen hepsı gelır sneijder i interden transfer etmen gerek...... drogbayı da fildişinden transfer etmen gerek ama milli takım transferi olmuyor onu kopyalama ile yapabılırsın ben oyle yaptım ancak olduğunu ısrarla iddia edenler var sen dene hem buraya yorumunu yazarsın.... iyi oyunlar

Teşekkürler. Deneyince yazarım buraya

Milli takımdan oyuncu alabilirsin tabiki. Galatasarayı seç ekle de milli takımına git ve ok de o kadar

Evet oldu diğer ligleri seçip oyuncu ara modunda Drogba yazıp transfer ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar pes2013 online da rahatsız oldugum bir durum var.ben ön gectigim zaman adamlar oyunu yavaslatip baglanti hatasi verdirtiyor.bunu yapan adamlarin puani zaten yuksek.diyecegim su bunu onlemenin bir yolu yordami yokmudur?

• arkadaslar merhaba, bi sorum olucak anlamadım ne demek istedigini, bugun oml de ronaldoyu almak istedigimde 'oyuncunun transfer bedeli sınıra ulastıgı icin transfer askıya alındı' yazıyor, bana bunu acıklayabilirmisiniz yani manası nedir bunun tesekkurler,
  • arkadaşlar drogbayı galatasaraya alırken temel kopyala diye bir seçeneğe girdim yanlışlıkla ve drogba silindi lütfen drogbayı nasıl geri getiririm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: noxite

arkadaslar merhaba, bi sorum olucak anlamadım ne demek istedigini, bugun oml de ronaldoyu almak istedigimde 'oyuncunun transfer bedeli sınıra ulastıgı icin transfer askıya alındı' yazıyor, bana bunu acıklayabilirmisiniz yani manası nedir bunun tesekkurler,

transfer bedelleri çok yükseğe ya da düşüğe ulaşınca kısa süre de, otomatik olarak, geçici devre dışı oluyor. orda saati vardır o saatte bedeliyle açılır tekrardan oyuncu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anarchist41 -- 17 Şubat 2013; 2:07:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dabbe52

arkadaşlar drogbayı galatasaraya alırken temel kopyala diye bir seçeneğe girdim yanlışlıkla ve drogba silindi lütfen drogbayı nasıl geri getiririm ya

editleme yaptıysan oyundaki kayıtlı editi silerek yapabilirsin.
  • Arkadaşlar sunucularda sorunmu var

• Arkadaşlar bu oyunda da momentum var mı?
  • Galatasaraylı fanatik arkadaşlarınız vardır. Drogba ve sneijder'i aldırın takıma schalke ile maç teklif edin iddiaya girin bol miktar para çarpabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Arkadaşlar bu oyunda da momentum var mı?

var kardeşim özelllikle şöyle bi saçmalık var oyun o gün kazanmanı istemiyorsa ne yaparsan yap yeniliyor yada berabere kalıyorsun. maçta 2 0 öndeyken tam defans yapmama rağmen defansta yeller esiyor 3 dümdüz vurulan top gol oluyor. Allah belasını versin bu momentum u oyuna sokan gerizekalıları, fifada da var pes te de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarchist41

quote:

Orijinalden alıntı: noxite

arkadaslar merhaba, bi sorum olucak anlamadım ne demek istedigini, bugun oml de ronaldoyu almak istedigimde 'oyuncunun transfer bedeli sınıra ulastıgı icin transfer askıya alındı' yazıyor, bana bunu acıklayabilirmisiniz yani manası nedir bunun tesekkurler,

transfer bedelleri çok yükseğe ya da düşüğe ulaşınca kısa süre de, otomatik olarak, geçici devre dışı oluyor. orda saati vardır o saatte bedeliyle açılır tekrardan oyuncu.

saol dostum aldım tesekkur ederim

• quote:

quote:

var kardeşim özelllikle şöyle bi saçmalık var oyun o gün kazanmanı istemiyorsa ne yaparsan yap yeniliyor yada berabere kalıyorsun. maçta 2 0 öndeyken tam defans yapmama rağmen defansta yeller esiyor 3 dümdüz vurulan top gol oluyor. Allah belasını versin bu momentum u oyuna sokan gerizekalıları, fifada da var pes te de.

Teşekkürler. Bende 2 oyunda var, ama daha çok fifa oynuyordum, bir haftadır sürekli online pes oynuyorum sardı baya oynaması ama başıma fifa da ki gibi momentumu andıran bir maç yaşadım, sanırım pes te de var bu bela.
    Yukarıda yazmışken bir soruda sorayım, fifada maç içinde taktiği değiştirdiğinde ( full atak yada full defans, kontr atak gibi) farklılığı hissedebiliyorum, pestede böylemi acaba? Baktığımda açıklamalarda bu değişiklerin taktik olarak nasıl yansıdığını yazmışlar oyunun taktik bölümünde (defans çizgisi gibi mesela) ama merak ettiğim gerçekten sen oynarken bunu hissedebiliyormusun? yoksa boşuna tam hücum, tam defans diye ayarlama yapmayayım

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler. Bende 2 oyunda var, ama daha çok fifa oynuyordum, bir haftadır sürekli online pes oynuyorum sardı baya oynaması ama başıma fifa da ki gibi momentumu andıran bir maç yaşadım, sanırım pes te de var bu bela.
    Yukarıda yazmışken bir soruda sorayım, fifada maç içinde taktiği değiştirdiğinde ( full atak yada full defans, kontr atak gibi) farklılığı hissedebiliyorum, pestede böylemi acaba? Baktığımda açıklamalarda bu değişiklerin taktik olarak nasıl yansıdığını yazmışlar oyunun taktik bölümünde (defans çizgisi gibi mesela) ama merak ettiğim gerçekten sen oynarken bunu hissedebiliyormusun? yoksa boşuna tam hücum, tam defans diye ayarlama yapmayayım

oyun içinde kendi ince ayarlı taktiklerinizi 1 2 3 4 şeklinde ralibin açıklarına göre sıralayıp oyun içinde hızlı taktik değiştirirseniz hissedersiniz, misal 2 gol atınca hemen kontra atağa geçip rakibi bekliyorum veya gerideyken uzun top a geçip topu şişirerek gol arıyorum, fakat rakipte full çıkışta bi Ronaldo varsa bi şekilde gol yiyorsunuz . Rica ederim hocam yıllardır oynuyorum oyunu ama hersene momentum saçmalığı artarak keyfimizi kaçırıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar zevkine maç yapmak isteyen varsa ekleyin maç yapalım.psn imzada yazıyor
  • quote:

quote:

quote:

Beklemek istemeyen arkadaşlar şimdilik alttaki yamayla idare edin, önemli transferler, Full lisans, Süper lig ve PTT 1. lig de var. Tavsiyemdir

Yama M. City'nin formasını M. United forması yaptı.

• Pes 13'ün Online bölümünde seçtiğimiz takımın gücüne denk bir güçte takım çıkaran bir mod var mı acaba? 5 maç yapıyorsam 4ü kesin R.Madrid. Bıktım artık. 3.5 yada 4 yıldızlı takımları seçip maç yapamamıyorum, karşımda mutlaka madrid yada barça.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tntntn

quote:

quote:

quote:

Yama M. City'nin formasını M. United forması yaptı.

BETA 0.2 Güncellemesiyle bu sorun ortadan kalktı, alttaki linkten indirin yeni güncellemeyi :)

http://www76.zippyshare.com/v/25915155/file.html

• Hep bu saatlerde online girdiğimde,bu hizmet şuanda kullanılmıyor diyor.Herkeste böyle mi?
  • quote:

Pes 13'ün Online bölümünde seçtiğimiz takımın gücüne denk bir güçte takım çıkaran bir mod var mı acaba? 5 maç yapıyorsam 4ü kesin R.Madrid. Bıktım artık. 3.5 yada 4 yıldızlı takımları seçip maç yapamamıyorum, karşımda mutlaka madrid yada barça.

dostum pes13 online oynamayı bırak o quick match kısmını, en kısa surede oml ye basla bence bende senin gibi yapıyodum sonra girdim futbol yasaımndan ana lig online a, futbolun en alt kademesinden baslayarak pes13 un icindeki butun oyuncuları bir harman oldugu ve futbolun her seviyesini yukselerek oynadıgın bi mod'a basla, ben 3 ay once basladım o standart verdigi castolis li gellazca lı kadroya simdi 3 ay icinde iyi olmasada toplam varlıgım 400kusur milyon euro oldu ve kadromda,
    Frey,Viviano
    Toure,Gallas,İvanovic,Rolando
    Abate,Zuniga,A.Cissoko
    Barry,David Pizzaro
    Arteta,Marchisio
    Gaitan,Pepe,Jesus Navas,Özil
    C.Ronaldo,Agüero,Lavezzi

bu kadroyu yapana kadar cok futbolcuyla cok degisik tarzlarda oynadım ve karsına madrid barca gibi amlem gelse de kadrosu o an senin gucun neyse ona benzer geliyo, ilk baslarda sıkılıcaksın belki o adamlardan ama zamanla degistirince alısıyosun ve acayip sarıyo oyun zevk almaya baslıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxite -- 19 Şubat 2013; 16:31:44 >

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.