Şimdi Ara

Pes 2013 Spor Toto Süper Lig Yaması Çıktı YENi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
96.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • g koyunca çok fazla reklam çıkıyor ya bi türlü indiremiyorum yine 10dk bekliyorsun yani, en mantıklısı premium almak ki 6 aylık aldım
  • bende 6 aylık turbobit premium üyelik var istediğimi hızlı indiriyorum yoksa saattlerimi alıyor
  • bende yıllık almıştım kredi kartımla, güvenli ödeme sayfasından alınabiliyor

bu bitsin resellerden almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

g koyunca çok fazla reklam çıkıyor ya bi türlü indiremiyorum yine 10dk bekliyorsun yani, en mantıklısı premium almak ki 6 aylık aldım

10 dk mı dostum enfazla 2dk sürüyor. reklamların zaten bi zararı yok açılır kapatırsın ben hergün saniyede 800 kb hızda indirme yapıyorum
  • skıdrowda calısır mı?Acıl cevap lutfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK1BJK1903

skıdrowda calısır mı?Acıl cevap lutfen

reloaded ler için sadece skıdrowda çalışmıyor
  • Eyvallah..
  • rica ederim dostum iyi indirmeler...
  • Arkadaşlar çalışmıyor demeyin sonra oyununuz skidrow ise çalışmaz. Reloaded sürüm cracklerde çalışmaktadır yama
  • Evet beyler :P bende iki farklı versiyon kurulu skidrowda çalışmadı spor toto yaması ama reloaded de çalıştı :D
  • doğru, pesbox sadece reloaded sürümlerinde çalışıyor
  • konu yenilenmiştir, güncell
  • Eyvallah emeğinize sağlık ancak turbobitten başka site yokmuş gibi neden hep oraya yüklüyorsunuz ?
    En dandik site bide. Ne bilim ben altında artniyet ararım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antizero

Eyvallah emeğinize sağlık ancak turbobitten başka site yokmuş gibi neden hep oraya yüklüyorsunuz ?
    En dandik site bide. Ne bilim ben altında artniyet ararım.

artık herkes turbobit istiyorda ondan, bilmiyorum neden ama önce turbobit istenmiyordu artık turbo yok mu diyorlar.Herhalde premium üyelikleri var.
  • indirme linki silinmiş yenisi eklendi...
  • güncellenmiştir
  • Güzel
  • ben yanlış bişeymi indirdim pesbox anatolia 2013. bunun neyini kopyalıcaz 2 tane yüklemelik dosya var içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon shabalala

ben yanlış bişeymi indirdim pesbox anatolia 2013. bunun neyini kopyalıcaz 2 tane yüklemelik dosya var içinde.

her ikisinide kopayalaman lazım küçük boyutlu olan v9 un güncellemesi

link yenilendi daha günceli eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanDemirali -- 7 Mart 2013; 12:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnzl

quote:

Orijinalden alıntı: japon shabalala

ben yanlış bişeymi indirdim pesbox anatolia 2013. bunun neyini kopyalıcaz 2 tane yüklemelik dosya var içinde.

her ikisinide kopayalaman lazım küçük boyutlu olan v9 un güncellemesi

link yenilendi daha günceli eklendi

sürüm reloaded değilse çalıştıramıyorsunuz ben denedim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.