Şimdi Ara

PES 2014 1.04 Öncesi ve Sonrası Hatalar [Karşılaştırma] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Teşekkür ederim. Tecrübelerimi yaşadığım kadarıyla aktarmaya çalıştım. Özellikle "Düzeltilmedi" yazmamdaki temel amaç bu oyuna uzak kalanların yama ile neyin geldiğini görmeleriydi. Yoksa bende farkındayım, örneğin yağmur yama ile gelemez. Oyunu satın almak isteyenler olursa bilgileri olsun, yağmur efekti gelmedi demek istedim işte

PES 2014'ü 1.04 yaması öncesi çok sıkıcı buluyordum. CPU ile oynadığım için, CPU çok avantajlı konuma geliyordu. Yama ile oynanabilirlik arttı. Artık hiç sıkılmıyorum.

Bize yıllar sonra adaletli, arcadeden uzaklaşmış ve simülasyona yaklaştırılmış, Fifa'dan çok daha zevkli bir oyunu, eski tarzını hiç bozmadan sunduğu için KONAMI'ye teşekkürü borç bilirim

dün aldım oynadım bayağı benim de çok hoşuma gitti :)

ama ev arkadaşları beceremediği için hemen saçma saçma yorumlar, çok mücadeleci oyunlar oluyor tuşlara alışmak biraz zaman alacak gibi.

Ayrıca kaleci aut atışı yaparken neden sadece sağa sola vurabiliyoruz. Yukarı aşağı gitmiyor.
    Alışmak lazım seyirci atmosferi süper golden sonra özellikle.

• Kaleci atışında daha yukarıdan atmak için RT (R2) tuşunu kullanabilirsin. Yerden atmak için pası sonuna kadar basabilirsin.

Seyirciler çok daha baskın hale gelmiş. Özellikle deplasmanda oynarken seyircilerin ıslık çalması beni bazen etkiliyor sürekli foul yapıyorum Bir ara, oyunu kulaklıkla son seste oynuyordum. Ev sahibiyken atak yaptım seyirciler coştu. Sonra gol attım acayip gürlediler. Bayağı bi etkilendim ne yalan söyliyim
  • pesden adam olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kaleci atışında daha yukarıdan atmak için RT (R2) tuşunu kullanabilirsin. Yerden atmak için pası sonuna kadar basabilirsin.

Seyirciler çok daha baskın hale gelmiş. Özellikle deplasmanda oynarken seyircilerin ıslık çalması beni bazen etkiliyor sürekli foul yapıyorum Bir ara, oyunu kulaklıkla son seste oynuyordum. Ev sahibiyken atak yaptım seyirciler coştu. Sonra gol attım acayip gürlediler. Bayağı bi etkilendim ne yalan söyliyim

golden sonraki sevinç sesler harika :) taraftarları daha vahşi yapabilirlerdi Ps ya da Sega oyunlarındaki gib bayraklı konfetili felan.

• Ben 2011 itibariyle fifaya gecmistim.hatta soyle soylemeliyim.fifa 2010 world cup oyunu ile cigir acmistir ve demosu bile olsa oynamamizi tavsiye ederim.oyun grafik olarak su anki fifalardan daha ustun,gorseli pes e yakin.2012,2013 pes hic oynamadim hic oyun bulamasam oyun oynamam o derece,bu kadar hizli ve mantik disi.he soyle oynanir.4 arkadas play station da 4 kol bi iddia olur yada baska bisi hizi da yukselt ooh yardir yardir oyna ver messiye gecsin herkesi bas ucgene arapasindan gol at bas r2 ye butun plaseler gol olsun . olay ne istediginde bitiyor.belki bi cok kisi farketmemistir pes in kazandigi bisi de top fizigidir bu oyunda ..2009,2010 ve 2011 top fizikleri muthis.hafif agir hissi var ve ayaga yapismiyor.2012 ve 2013 te ayaga yapisan birer balon.gelelim fifa seruvenime.2012,2013 ve 2014. Bu seriyi full oynadim pes e dokunmadan.beni etkileyen seyirci,lisanslar,otomatik guncellemeler oldu.bu sene de oynadim,fifa 14 um var.hatta yurtdisinda yeni nesilde de oynadim.fifa nin maalesef bi iluzyon hastaligi var.aslinda bazi seyleri hic gelistirmio ve sadece baska seylerle ve guzel reklamla iluzyon yapiyor.ultimate team,evet basarili,gorseller iyi fakat kendi istedigi zaman iyi gosterio.tekrarlarda uzaktan gor adam robot.oyuncu fizikleri rugby player hesabi.oyunu ne olsa kanadalilar yapiyor.saha zemini degismiyor.sahaya yansiyan gunes efekti her zaman basarili degil.evet peste lisansli lig yok cok fazla ama olanin hakkini veriyo.fifa da hesapta hepsi var ama sadece premier lig te haz alirsiniz gerisi yalan.kaleler fifada cok uyuz.hani top fizigi diolar eve yukselio alcalio falan iyi ama kardesim hep ayaga yapisik kayak yaparcasina.hani bide bas bas bagirip biz guzel oyun yapiorz die.ben 3 senedir slider ayarlamaktan kafayi yedim o ne sacmaliktir bu kadar mi kendine guven olmaz. Baska bi gelistirmedigi konu da goller.hep ayni maalesef.ekstra caba sarfetmen lazim surpriz gol icin,golu atinca taraftar bagirsa da coskuyu yasayamiosn.adami sen kosturuosn falan.asirtmalar imkansiz.zevkli yapamiosn.makineye karsi oynarken tiksiniosn.sacma sapan hareketler yapio.skiliosn.3 senedir oynamama ragmen sunu farkettim evde tv izlerken hep tereddute dustum'lig yapiorm acim 1-2 mac yapim kaparim' die ama oyuna bi turlu adapte olamadim.hep detaylara takildim.acip oynayip zevk aliodm ama yani hep ayni hep ayni.bu sene pes e gecicem tekrar yeter dedim.yama zaten problem diil olmadida hatta bu tip seylerin acik olusu daha keyif verio kendim ayarliorm.pes i aldim ve hayal kirikligi.tiksindim.bu ne dedim.oyuncu yuzleri bitirdi beni.kaleleri begendim.grafiklerini zaten seviodm.bi sure oynamadim.fifadan zaten sogumustum.sonra baktim guncelleme gelmis baktim indirdim ve tekrar oynadim.evet dedim.budur.hani bi arkadasin tam demlenmemis cay ornegi var.evet ama
    Kaliteli cay.pes 2013-2013 demlenmis fakat kalitesiz caylardi bence.bundesliga yamasi indirdim pesgalaxy.com adli siteden tavsiye ederim.harika.ozellikle ps3 oynayicilari icin yama bulmak zor iken cok detayli bi yama.oyunda hafif kasma oluyo evet ama eskisi gibi rahatsiz edici diil fifada da oluodu neticede.goller cok şık.kafa vuruslari teke tek plaseler.driplingler her acidan yapilan ortalar.tek paslar .seyircinin destegi fifadaki kadar tezahurat zenginligi olmasa da bence gol sonralari daha etkileyici.advanced sutu cozemedim bu konuda da yorumunuzu alabilirim manuel sut fifa da kullaniodm ama pes golleri zaten gercekci oldugu icin ihtiyac duymuorm.gol tekrarlari harika.cok net.fifa da hep ayni sacma kamera.yagmur denio.fifa da ki yagmuru gordunuzmu?ben hic oyle bisi gormedim.oyle olacaksa olmasin.fifa da gece maci yapin bi kez 2. Yariyi oynayabilecekmisiniz.igrenc bi gece maci gorseli.ben pes diorm bu sene .hani arcade ken zevk alioduk zaten.simdi tam simulasyona gecti arcade zevki ile.onumuzdeki sene daha da iyisini yapicaklar.hani 2012-13 bana gore arcade zevki vermeyen ve simulasyon da olamamis bi oyundu.bi de son olarak saha cok yesil denio.bazi gece maclarini acin gercek tv den ve bakin.cok fark yok.benden bu kadar.zamaninizi aldim sadece gorusum bu.herkese guzel goller(bi de pes 2014 goal compilation yaziorm bazen ve youtube dan izliorm zevk aliorm.fifa oynarken de izlemek istedim hep ama hep husran.inanilmaz calimlar muthis hareketler vs vs.gercekcilik mi?cok gercekci evet muthis:)

• Yama sonrası PES 2014 kendine geldi diyebilirim. Oyunun ana mekanizmasındaki eksiklikler giderilemese de PES 2013'e çok çok büyük farkları var. Yazdıklarınızdan şunu çıkardım; bu sene yine en iyi arcade+simülasyon karışımını, simülasyon zevkini tattırarak veren oyun PES 2014 olmuştur.

Fifa'yı bende oynamaya çalıştım. En başta kola ayarı yapmak işkence... Yüzlerce kombinasyon denedim çıldırdım oyunu sildim o derece yani. Hele bir de oyun formasyonunu düzenlemek var... Bildiğin Fifa 2005'ten kalma. Dediğin gibi adamlar çok iyi reklam yapıyor, makyajlayıp yeni isimle sunuyorlar. Sırf formasyon için PES oynanır. PES'in kendini geliştirdiğini, okuyucuların yorumlarına değer verdiğini görebiliyoruz bu da oynama zevkimizi arttırıyor. Fifa'da böyle değil, resmen dikdatör mantığıyla işliyorlar oyunu. "Biz bunu koyduk beğenseniz ne ala beğenmesenizde almak zorundasınız!" gibi bir yaklaşımla yaklaşıyorlar.

PES'in en büyük eksiği lisans olabilir. Gidin internetten PESEdit yamasını indirin... En son transferler yapılmış oluyor, tüm takımların ve liglerin orjinal resimleri geliyor. Hatta oyuncu yüzlerini bile değiştiriyorlar, çok daha iyilerini koyuyorlar.

Ben yine PES 2014 ile devam ediyorum.

• Tek sinirimi bozan tekrarlardaki ve top kaleye giderkenki hafif kasılma(ps3) caresini bulamıorm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende laptop'ta tekrarlardaki kasılmadan dert yanıyorum malesef.
  • quote:

Bende laptop'ta tekrarlardaki kasılmadan dert yanıyorum malesef.

Sistem sağlam olunca kasılma hiç olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Bende laptop'ta tekrarlardaki kasılmadan dert yanıyorum malesef.

Sistem sağlam olunca kasılma hiç olmuyor.

GT645M ekran kartı ve Intel core i5 3230M işlemci ile bu kadar oluyor doğrusu
  • Ps3 için oyun grafigi ağır özellikle onlinesinde sıkıntı yaşanıyo amaa
    İyi donanımla pc'de oynarsan bu oyunu iş 'e-misafirliğe-bar'a-pavyona gittiğinde aklında pes2014 gelecektir
    Ne yapsamda eve gidip pc başına geçsem diceksin
    Gel gelelim oyunun hatalarıda var ama çoğu kişinin beceriksizliğinden hata olara gördüğü şeyleri ben beceriksiklik olarak görüyorum..
    Eğer bu ne saçmalık deyip sabırla ve iyi bir ortamda (pc ve pes grup arkadaşlığında) şuan benim gibi 3 saat uyku ile 24 saat nöbete gidersin..
    Yada kaleci ile karşı karşıya kaldığında ortada kuyu var yandan geç şeklinde pes13 oynayan var

• Yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım
  • quote:

Yazdıklarınızdan pek birşey anlamadım

pc kullanıcısı olarak ps3 platformuna cvp vercektim..yanlış yere yapıştırdım üstad :)

• 1.06 geldi ve oyun çok iyi duruma geldi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

1.06 geldi ve oyun çok iyi duruma geldi bence.

Oyun +2 hızında çok hızlandı. +1'e de alışık değilim o yüzden oyunu bir sonraki güncellemeye bıraktım.
  • şuan da iyi durumda... seneye üstüne biraz daha bişeyler katarlarsa harika olur.
  • quote:

şuan da iyi durumda... seneye üstüne biraz daha bişeyler katarlarsa harika olur.

1.07 güncellemesiyle bayağı iyileşti oyun. Oyunun hızı düzeldi, bir de topu süren adamı koşturmak istediğimizde bazen durup öyle koşuyordu. Bu sorun da tamamen düzelmiş.
  • quote:

quote:

şuan da iyi durumda... seneye üstüne biraz daha bişeyler katarlarsa harika olur.

1.07 güncellemesiyle bayağı iyileşti oyun. Oyunun hızı düzeldi, bir de topu süren adamı koşturmak istediğimizde bazen durup öyle koşuyordu. Bu sorun da tamamen düzelmiş.

evet zevkli ya oynaması ben seviyorum yani :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.