Şimdi Ara

PES 2014 ANA LİG |ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     PES 2014 ANA LİG |ANA KONU

MASTER LEAGUE(ANA LİG),nedir bilmeyenler için Ana Lig bir menajerlik modudur.Ana lig'de yeni oyuncular transfer edebilir, antrenörler alabilir ve başkandan görevler alabilirsiniz.Oyuncular çok maç oynayınca yorulur ve şikayet ederler eğer uygun cevabı verirseniz oyuncunun morali düzelir.İsterseniz her gün ayrı antrenman bile yaptırabilirsiniz.Yani bu mod'da bir menajerin yaptığı her şeyi yapabiliyoruz.

PES 2014 çıktığına göre Ana Lig hastaları'da yavaş yavaş oyuncu aramaya başlamıştır Henüz çok oyuncu keşfedemedim oyun çıkalı şurda 3-4 gün oldu yabancı siteler de de pek bişey yok siz de futbolcu önerilerinizi yaparsanız hem rehber hem de bir tanıtım konusu olur.
    Bruma-18 Yaşında 3.500.000 €/80 Overall

YORUM KISMINA OYUN TAKTİKLERİNİZİ,SORULARINIZI,ANTRENMAN TEKNİKLERİNİZİ,TAVSİYE ETTİĞİNİZ TAKIM VE OYUNCULARI YAZABİLİRSİNİZ!

• Farklı takımlardan teknik direktörlük teklifi geliyor mu?En merak ettiğim bu.Sürekli aynı takımda mıyız yoksa yine ?
  • PES 2014 Master League'de bu özellik varmış bir yabancı sayfada okudum.Daha başlarındayım teklif yok onun için ama varmış o olay
  • oyuncu Transfer etme durumu ?

oyuncuların gelişimi nasıl yapılıyor ?

Kendi hazırlık takvimimizi yapabiliyor muyuz ?

Antrenman seçenekleri nasıl ?

Saha dışında hangi görüntülere yer veriliyor ? mesela pes 13te oyuncu transfer görüntüleri , ilk imza atışımız , oyuncularla ofiste konuşma yada diğer görevlilerin raporunu aldığımız anların görüntüleri vardı bu oyunda onlara yer var mı yada ekstra neler var ?

en başta aklıma gelenler bunlar
  • Kendinize isim belirleme, ofiste görüşmeler, asistanlar, oyuncuyla konuşma vs yok...

Başlarken milliyetinizi seçiyorsunuz sadece...

Antrenmanlar için sadece odak noktalarını belirliyorsunuz... Oyuncular zaman içinde gelişiyor...

Hazırlşık maçları otomatik belirleniyor...

Sezon bitince size kulüp takımlarından teklifler geliyor... Kabul ederseniz başka takıma geçebilirsiniz...

Diğer sezon başında ise milli takım teklifleri geliyor... Kabul ederseniz aynı anda milli takım da çalıştırabiliyorsunuz... Sezon içinde milli takıma oyuncu seçip, maçları yapıyorsunuz...

Şu an bende eleme maçları var, gelecek sezon devam edersem Avrupa Kupası vs gibi turnuvada olur mu bilemiyorum...

Tarnsferlerde oyuncunun transfer ihtimali diye bişey var... Örneğin Van Persie'nin imzalama ihtimali sezon içinde %0 iken sezon sonu başarıdan sonra %20 falan oldu... Görüşme başlattım, fiyat belirlendi, kabul ettim ve transfer tamamlandı...

Fakat genel bir sorun var; oyun PS3 sistemini kasıyor resmen... Donmalar oluyor... Çok ilginç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.korkut -- 17 Eylül 2013; 16:01:13 >

• Aynen kardeşim acilen bir update ile LAGFİX lazım eski bilgisayarımda oyun oynuyorum sanki PS3'te nasıl kasar ? !
  • peki transfer ilk sezonda püf noktaları nelerdir ? ilk sezonda transfer yapamıyorum yardım eder misiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Survivor 2013 [Ana Konu]
    11 yıl önce açıldı
    Survivor 2014 [Ana Konu]
    11 yıl önce açıldı
    FIFA 22 [ANA KONU]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okylmz

peki transfer ilk sezonda püf noktaları nelerdir ? ilk sezonda transfer yapamıyorum yardım eder misiniz ?

Kardeşim Fifa çıktıktan sonra Pes'i bıraktım artık master league falan oynamıyorum fifada career legaue falan
  • hocam aslında düzgün bi fifa 14 bulsam ben de indirip oynuycam da şuan pes var ona da güncelleme ve tsl ligi yükleidm zevkli bi hale geldi .. bir de bu pes 2014 moddingtr 2014 yaması var onu buldum ancak her yerde turbobit vermişler o da yarıda keeiliyor nedense indirirken. düzgün bi link veya torrenti olursa çok iyi olur :) bu turkdepo.biz sitesinde üyeliniz varsa ordan buldum davetiye istyor.. onu upload eden olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okylmz

hocam aslında düzgün bi fifa 14 bulsam ben de indirip oynuycam da şuan pes var ona da güncelleme ve tsl ligi yükleidm zevkli bi hale geldi .. bir de bu pes 2014 moddingtr 2014 yaması var onu buldum ancak her yerde turbobit vermişler o da yarıda keeiliyor nedense indirirken. düzgün bi link veya torrenti olursa çok iyi olur :) bu turkdepo.biz sitesinde üyeliniz varsa ordan buldum davetiye istyor.. onu upload eden olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler ;)

PS3ten oynuyorum linkten indirmedim
  • yaa hakkaten o kadar farklı torrentler indirdim çalışan bi tane bulamadım hep orjin installer hatası veriyor, reoload sürüm indiridm onda da cdkey istiyo içinde oyle bişe yok nette e bulamadm malesef :( yardımcı olacak yok mu ?
  • beyler üçlü kaptı nasıl yapılıyor bilen varmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.