Şimdi Ara

Pes 2014 Ana Lig Oyuncu Tavsiyesi ve Kariyer Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdaki bu konuda Herkes pes 14 de Ana Ligdeki kariyerlerini ve oyuncu tavsiyelerini paylaşın bu şekilde hem birbirimize yardım ederiz hemde eğlenceli bi şekilde oyunumuzu gerçekleştiririz .
    NOT : Ben ana lige yeni başladım o yüzden oyuncu tavsiysi yapamayacağım ama takımım ATL Madrid . İlerleyen zamanlarda daha çok paylaşım yapacağım

• Arkadaşlar en zor seviyede oynuyorum napoli ile başladım yıl sonunda şampiyonlar ligini aldım napoli ile ama diğer 2 kupayı alamadım yıl sonu juventus a transfer oldum ondada sadece şampiyonlar ligini aldım sonra barçaya gittim barçada şampiyonlar ligi + real madride ligde 12 puan fark atarak lider oldum yıl sonu beni real madrid chelsea juventus milan inter hepsi istedi sizce hangi takıma gideyim ? yoksa kalayımmı
  • Kariyerime Santos'ta başladım ilk sene ligde şampiyon oldum. İkinci sene libertadoreste ve lig kupasında yarı final oynayıp yine ligde şampiyon oldum ve sonrasında Porto'ya gittim. Santos'ta oynarken de aynı zamanda Uruguay milli takımını çalıştırıyorum. Milli takımda suan sadece hazırlık macı yapıyorum acaba amerika kupası ve dunya kupası olur mu bilmiyorum?
  • Zorluk istiyosa chealseye git ama ben her yerde şampiyon olacam diyosan R.Madride git
  • Ben yeni bir Kariyer açıp Monacoda başladım . İlk sezon takım tam oturmadığından ligde 4. uefada çeyrek finalde elendim . Sezon sonu PSG ye transfer oldum. Şuan PSG de ligde 5. hafta . Türkiye mili takımını çalıştırıyorum . Şuan oyundan aldığım zevk tartışmasız
  • Sol beke Mamadou Sakho'yu al adam müthiş.
  • kariyerime getafe de başladım ardından fiorentina sonra totenham son juventus real madrid barcelona manchester united inter ve şimdi psg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bianchi süper deneyin bide Alexis Sanchez kolay geliyo 2 veya 3 sezona dünyanın en iyisi (stsl ve ptt 1. lig yaması var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWMagician -- 1 Şubat 2014; 0:54:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El Shaaraway ve Veratti iyi

• Emekli olan oyuncuları alın

Seedorf

Lampard

Karuud

• Griezmann ı unutmayalım pek popüler değil ama hem pes13 te hem14 çok iyi gelişiyor
  • Karşıyakada yeni ana lig açtım ikinci ligdeyim superstar oynuyorum lütfen ucuz gençler önerin

• Aga su stsl yi göruselim bi pm den

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.