Şimdi Ara

Pes 2014 Become a legend modu çok yazık olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maçlarda güzel oynuyorum asist yapıyorum gol atıyorum adam beni diğer maçlara bırakın yedek oynatmayı ilk 18 e almıyor.Sadece 1 maçla kalsa iyi en az 2-3 maç oynatmıyor sonra 1 maç tekrar oynuyorum sonra 2-3 maç yine yokum.Ve en komik tarafı ise her 60.dk da oyundan alıyor beni.61.dk yı hiç geçmiyor maşallah ve antrenör menejer modunu kaldırmışlar bu seride çok yazık.Tam bir hayal kırıklığı olmuş bu mod maalesef.
    Oyun motoruna söyleyecek sözüm yok eyvallah pes 2013'den daha çok sardı beni tabi bu benim görüşümdür,sizinkilere de saygı duyarım.

Aylar sonra gelen düzeltme:Pes'i bıraktım ben artık boşuna oynuyormuşuz FİFA 14 gibi bir fenomen varken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roman abramovic -- 5 Şubat 2014; 22:01:49 >

• Kardeşim aynı Sorun Bende de var . oyunu en kolaya aldım 12 gol 5 asist yaptım yine 60 - 61 dk da oyundan çıkarıyor . ne yaptıysam olmadı . oyundan çıkarıncada oyunu hızlandırma seçeneği hiçbir işe yaramıyor . ÇOKKK SAÇMA OLMUŞ . bıraktım oynamıyorum ben artık .
  • dostum bu problemin sadece bende olmadıgını ögrenmek beni rahatlattı.

7.5 oynayıp 1 gol 2 assist yapıyorum . dakika 65 de cıkarıyor ve birdaha 3-4 maç yokum .

1 sezonda 3 maç yaptım :D
  • Bende 14 macta 5 gol 3 asist yaptım oyundan 80. dk larda falan alıyor.Mevki SF. gol atmamayı deneyin bide.kaleci ile karşı karşıya kaldığında taca vur topu.
  • lastikd0n kullanıcısına yanıt
    3 maçmı hocam o nedir ya
  • Bahsettiğiniz olay sorun değil beyler normal o.

Oyuncunuz daha çok genç ve gelişmemiş olduğu için Dayanıklılık artana kadar 1-2 sezon öyle devam ediyor Dayanıklılığınız gelişince 120 dakika bile sahada kalıyorsunuz.

Ama asıl saçmalık zorunlu transfer olayı o kadar sezon oyna uğraş çabala Real Madrid'e geldim 1 sezon oynadım tüm kupaları aldık 42 maçta 35 gol 18 asist yaptım ama sözleşme yenilenmedi yeni sezonda zorla takım değiştirmek zorunda kaldım.
  • Beyler aranızda pes 14 trophyleri ile ilgilenen var mı? Eve daha internet gelmedi. Bu hafta geliyo. Net gelene kadar ofline takılıp trophyleri alam dedim de.
    Sadece son bi BEST SOUTH AMERİCAN FOOTBALLER kupası kaldı. Onuda aldımmı platinyum geliyor ve kendimi artık online verebilirim.
    Bu kupayı alan arkadas var mı aranızda. Varsa nasıl yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEYLER BUNA KONU AÇILMASI ÜZERİNE YÜKLEDİM VE BAKTIM BENİ 90 DK OYNATTI. YAPILMASI GEREKEN ŞEY, ÇOK PASLI OYNAMAK. EĞER ÇOK PASLI OYNARSANIZ SİZİ ÇIKARTMIYO. GOL NADİR ATIN ÇOK ASİST YAPIN. İYİ EĞLENCELER
  • saçmalığa bak gol fazla atmayın.
    Evc123 nickli arkadaş sana söylemiyorum yanlış analama lütfen.Zaten bir b.ka benzememiş oyun zaten pes'i bıraktım forza 2014
    o yüzden sıkıntı yok yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.