Şimdi Ara

PES 2014 ÇİFT EKRAN KARTI GPU SORUNU KESİN ÇÖZÜM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu sorunla genelde çift ekran kartlı olan arkadaşlar karşılaşmıştır. bende bununla uğraşıyordum ki sonunda çözdüm, umarım size de yardımım dokunur.
    SORUN BUYDU!!!

Öncelikle sorun yeni ekran kartlarında DirectX 11 Bu yüzden ekran kartını görmüyor.

link :http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

DirectX 11 güncelliyoruz. daha sonra Yüklü Olan pes 2014'ü kaldırıyoruz tertemiz bi şekilde.
    bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz ve pes 2014'ü kuruyoruz. ekran kartınızın güncel olmasına dikkat edin arkadaşlar.
    böylece artık gpu paylaşımsız ekran kartınızı görmüş olacak. ekran kartı güç ayarlarını söylememe gerek yok sanırım zaten onları yapmıştırsınız.
    ben bu sorunu böyle hallettim kaç gündür bununla uğraşıyordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave_84 -- 24 Eylül 2013; 0:38:09 >

• Aynı ekran kartını kullanıyorum sony vaio laptopumda fakat bende DirectX 11 kurulu olduğu halde bu sorunu verdi. Hala daha veriyor.
  • Dx11 kurmayan varsa zaten hiç oynamasın :)
  • GÜNCELLEME alması lazım..
  • Her şey zaten güncel. Ki senin verdiğin directx i de kurdum.

Ekran kartımız aynı hd 4000

Sen bir şekilde VRAM kısmını doğru göstermişsin setting de ama bende 512 MB olarak gözüküyor.

Nasıl yaptığın konusunda kendinin de bir fikrin yok sanırım ?
  • Arkadaşlar bu sorunun çözümü şudur ki onu çift tıklayıp açmadan önce sağ tıklayıp "Grafik işlemciyle çalıştır." deyip ordan "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" seçeneğini seçmelisiniz hadi kolay gelsin. oyunu açarkende böyle yaparsanız sorun yaratmaz. Yada nvidia ayarlarından oyunu sürekli nvidia ekran kartıyla çalıştırmasını ayarlayabilirisninz.
  • hd 4000 de nvdia yok. dolayısı ile o seçenek yok. bu bahsettiğin her yerde yazan bilgi zaten.
  • Nvidia kontrol panelinden '3D Ayarlarının Yönetilmesi' kısmınına tıklayıp, oradan tercih edilen grafik işlemci olarak 'Yüksek performanslı Nvidia İşlemcisi'ni seçip uygula diyince düzeliyor.

• yok arkadaş ne yaptıysam ne ettiysem olmuyor.nvidia yeni güncelleme çıkarana kadar ve oyun listesine pes2014ü alana kadar bu oyunu zevkle oynamak haram bize
  • Şunun cözümünü bi bulamadık gitti. Bir şekilde yapmış adam :) Nasıl yaptığını bilse birde.
  • hocam onu pes 2014 klasöründeki settings.exesine sağ tıklayarak nvidia grafik işlemicisini seçerek yapmış. yada nvdia 3d ayarlarından settings.exeyi ekleyip nvidia seçebilirsiniz. yada varsayılan grafik işlemciyi nvdia yaparakta yapabilirsiniz.

sonra pes2014ün simgesine tıklar grafik işlemciyle çalıştır dersiniz olur.

• arkadaşlar pes 14 dosya konumunu açın --data-- klasörüne girin ve ---dt17.cpk--- silin olay bitmiştir..
    bende sizler gibi oldukça çok araştırdım muhtemelen sizde yazan çok şeyi denemişsinizdir denediklerinize ek olarak bunu yapın ve settingse yüksek performanslı nvidia ile giriş yapın vee ;))
  • malesef olay bitmemiştir arkadaşım senin dedigini de yaptım yine bişey degişmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.