Trabzonspor ve Konyaspor hem Diğer Avrupa takımlarında hem de ligde var.
Trabzonsporun kadrosu ayarlanmamış.Adrian Bamba Zokora gibi futbolcular milli takımdan alınmamış.Yetenekler ayarsız tüm takımda bazı gerçek dışı futbolcular var yine Trabzonsporda.
Trabzonspor özenilmeden yapılmış formaları daha güzel yapılabilirdi. Düzenleme bekliyorum tüm takımlar düzgünken Trabzon saçma sapan bir halde. Gözden kaçtığını umuyorum. Boşu Boşuna yamayı indirdik.
quote:
Orijinalden alıntı: alper1461
Trabzonspor ve Konyaspor hem Diğer Avrupa takımlarında hem de ligde var.
Trabzonsporun kadrosu ayarlanmamış.Adrian Bamba Zokora gibi futbolcular milli takımdan alınmamış.Yetenekler ayarsız tüm takımda bazı gerçek dışı futbolcular var yine Trabzonsporda.
Trabzonspor özenilmeden yapılmış formaları daha güzel yapılabilirdi. Düzenleme bekliyorum tüm takımlar düzgünken Trabzon saçma sapan bir halde. Gözden kaçtığını umuyorum. Boşu Boşuna yamayı indirdik.
Düzenleme gelecek hocam, geldikçede buraya eklenecek
abi bir takımı nasıl gözden kaçırdınız. eksikleri yazsaydınız da biz de indirmeseydik ben sırf TS için lig yaması indirdim zaten
quote:
Orijinalden alıntı: alper1461
abi bir takımı nasıl gözden kaçırdınız. eksikleri yazsaydınız da biz de indirmeseydik ben sırf TS için lig yaması indirdim zaten
2 gün sonra yeni versiyon gelecek kusura bakmayın lütfen
Üzgünüm psycho ya sen yaptın zannettin konuyu açanın adına bile bakmamışım hnzl güncelleme çıktıkça buraya da koyarsan sevinirim
Güncelleme geldi, yeni versiyonun linkini ekledim, iyi eğlenceler...
Ov teşekkürler,güncellemeyi denediysen farkları söyler misin acaba?
2 saat olmuş yeni gördüm, sen kurmuşundur bile farkları yazmama gerek kalmadı herhalde
Yok kardeş indirip kuramadım daha,internetim kesildi,+ PES'i bu yıl pek sevmedim galiga Fifa devam edicem :(
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim iyi eğlenceler.
Yeni link eklendi
Güncellendi
online oynarken takım seçebilirmiyiz yamadan ve online oynarken bi sakınca yaparmı onlinede yaptıgımız bütün işlemleri eksiksiz yapabilirmiyiz bu yamayı yüklersek
Bu yama sadece pc ıcınmı , xbox 360 kullanıcısı olarak faydalanabilirmiyiz acaba...
pes 14 sevsem indirirdim hocam
İndiriyorum umarım güzeldir.
pesedit'in üstüne kursam nasıl olur.
Eline sağlık hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme