Bildirim
PES 2014 Steam'e ne zaman gelecek ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yok mu? -
Valla bende onu bekliyorum . -
9 Ekim'de gelecek diye biliyorum ancak doğru olmayabilir en iyisi alma.Football Manager'ı bekle yada korsan al. -
aldığım oyunlar hep orijinaldir zaten de bunları başta hak ediyorlar zaten. -
Gelsede alsak artık :) -
Kardeşim teknoloji marketlerinde 90 TL civarlarında.Sana istiyorsan yollayım ücretsiz yalnız kargo ücretini ödersin.Korsan ama crack yapınca orjinal oluyor.Bir düşün ? -
Steam olmadan asla teşekkürler.
Ayrıca olmadı teknoloji marketlerinden alacağız.
Korsan kullanmam. -
kardeşim niçin inatla insanları korsan oyuna itiyorsun ben bir türlü çözebilmiş değilim.
kaldı ki bu pes online oynanmadan zevki çıkan bir oyun değil, korsanı alıp bi tarafımıza mı sokacağız online oynayamadıktan sonra. cpu denen saçmalıkla mı oynayacağız. -
quote:
Orijinalden alıntı: mericcanozcil
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
Steam olmadan asla teşekkürler.
Ayrıca olmadı teknoloji marketlerinden alacağız.
Korsan kullanmam.
Bak kardeşim siz salaksınız gidip bir oyuna o kadar para mı verilir ? Allahım ya
ağzından çıkacak her kelimeyi beyin süzgecinden geçirmeni tavsiye ediyorum sana.
benim oyunu nasıl elde edeceğim bir seni ilgilendirmez bir ilgilendirse de sana o sözleri söylemek düşmez.
orjinal oyun alma sebebimin bir çok nedeni var ama bunu böyle yazı yazan birine söylemek bana yakışmaz.
Basit düşünme sadece bu kadar.
-
hala beklemedeyiz. -
Steam hastaları deli gibi bekliyor açıklama yapmış konami en yakın zamanda gelecek diye beklemedeyiz. -
Oyun Steam'e gelmiş ama Türkiye'ye kapalı :S
Ayrıca Key ile alsak hesaba eklenirmi ki?
Türkiye'ye kapalı bir oyunu aldığımızda hesabımıza oyun ekleniyor mu? -
Steam'e gelmiş aldım ben tabi Steam dışı sitelerden.
En son yama ile beraber yükledim daha akıcı daha güzel.
1.06 3.00 -
GreenmanGaming'den aldım oyunu 16 dolara. -
Hayırlı Vv sen kaca aldın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Baron
Hayırlı Vv sen kaca aldın?
16 dolara aldım. -
playstore gelmiş oyun oradan alsak steam de etkinleştirip oynayabiliriz değil mi, şuan steam de gözükmediği için sorun olur mu ki -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar_k
playstore gelmiş oyun oradan alsak steam de etkinleştirip oynayabiliriz değil mi, şuan steam de gözükmediği için sorun olur mu ki
Steam anahtarı veriyorsa sorun yok oynarsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: serdar_k
playstore gelmiş oyun oradan alsak steam de etkinleştirip oynayabiliriz değil mi, şuan steam de gözükmediği için sorun olur mu ki
evet Steam'de oynanır ben 16 dolara almıştım yılbaşında biraz pahalı ama şuan.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X