Şimdi Ara

PES 2014'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yılın beklenen oyunlarından olan KONAMI tarafından hazırlanan PES 2014'ün çıkış tarihi belli oldu.

KONAMI'nin resmi açıklamasındaki bilgiye göre Pro Evolution Soccer serisinin en yenisi PES 2014, Amerika'da 24 Eylül 2013'de raflarda olacak.

Amerika'da 24 Eylül'de piyasada olacak PES 2014, peki Türkiye'de ne zaman olacak? Türkiye'ye ne zaman geleceği hakkında kesin bir bilgi yok. Ama oyuncular oyunun Amerika'dan 1-2 ay sonra Türkiye'de piyasaya çıkacağını tahmin ediyor.

PES 2014 hakkındaki gelişmeleri paylaşacağız. Beklemede kalın !

Kaynak:http://sanalplanet.blogspot.com/2013/07/pes-2014-un-cikis-tarihi-belli-oldu.html

• benim bildiğin daha önceki seriler hep aynı tarihlerde çıktı. 2-3 gün arada fark olur.
    Çıkış tarihi saçma haber olmuş.
    24 Eylülde Amerika 25 Eylül Avrupa olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 27 eylülde Tüm avrupa dolayısıyla türkiye de olur hatta stok firmalara çoktan gönderilmiştir oyunlar aral vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Den57

benim bildiğin daha önceki seriler hep aynı tarihlerde çıktı. 2-3 gün arada fark olur.
    Çıkış tarihi saçma haber olmuş.
    24 Eylülde Amerika 25 Eylül Avrupa olur.

bencede dediğin gibi. 1-2 ay fark abez kaçar :)

• bu ne ya amerkidan 1 2 ay sonraçıkıcak hemde orada futbol kültürü hiç olmadığı halde
  • 1-2 acmı hiç cıkarmasınlar ozaman direk pes 15 alıp oynarız zaten ne kalmıs
  • PES 2013 gibi olacaksa hiç çıkmasın daha iyi. Barcelona'yı izleye izleye pasa dayalı oyun yaptılar..Çalım denen şey yok. Millet oyunu hızlandırıp oynuyor anca. Nerede PES 2010, 2009 ya da Winning Eleven 8 peeeh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

PES 2013 gibi olacaksa hiç çıkmasın daha iyi. Barcelona'yı izleye izleye pasa dayalı oyun yaptılar..Çalım denen şey yok. Millet oyunu hızlandırıp oynuyor anca. Nerede PES 2010, 2009 ya da Winning Eleven 8 peeeh..

Evet. Ben 2013 aldim ama hala 2012 oynuyorum cunku 2013 berbat. Birde millet oyunu hizlandirip oynuyo demissin onun ayarimi var? Ve faydasi varmi?

• demo demo demo istiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryhtym

quote:

PES 2013 gibi olacaksa hiç çıkmasın daha iyi. Barcelona'yı izleye izleye pasa dayalı oyun yaptılar..Çalım denen şey yok. Millet oyunu hızlandırıp oynuyor anca. Nerede PES 2010, 2009 ya da Winning Eleven 8 peeeh..

Evet. Ben 2013 aldim ama hala 2012 oynuyorum cunku 2013 berbat. Birde millet oyunu hizlandirip oynuyo demissin onun ayarimi var? Ve faydasi varmi?

Hızlandırıp dediğim, sistem ayarlarına girip (normalde 0 oluyor orası), oyun hızını +2 yapıyorlar. Hızlanıyor oyun ama , atalarımız zamanında çok güzel bir söz söylemiş; "Eşeğe altın semer vusan, eşek yine eşektir." Bir cacık olmaz PES2013'ten. Ha, oynamıyormuyum, ara sıra oynuyorum ama bir 2009-2010 veya eski Winning Eleven'lar kadar değil. Haftada belki 1-2 defa.

• quote:

quote:

quote:

Hızlandırıp dediğim, sistem ayarlarına girip (normalde 0 oluyor orası), oyun hızını +2 yapıyorlar. Hızlanıyor oyun ama , atalarımız zamanında çok güzel bir söz söylemiş; "Eşeğe altın semer vusan, eşek yine eşektir." Bir cacık olmaz PES2013'ten. Ha, oynamıyormuyum, ara sıra oynuyorum ama bir 2009-2010 veya eski Winning Eleven'lar kadar değil. Haftada belki 1-2 defa.

Saol kardes ben 2012 oynuyorum orda deniycem hiz ayarini:))
    Ya 2013 te ben kol kirdim sinirden. Istedigin kadar kadro yap hop bi uzun top van der mirch tak gol.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saol kardes ben 2012 oynuyorum orda deniycem hiz ayarini:))
    Ya 2013 te ben kol kirdim sinirden. Istedigin kadar kadro yap hop bi uzun top van der mirch tak gol.

Bu kadar sıkılmayın fifaya bekleriz beyler, 2013 Fifanın yılıydı 2014 dede daha iyi olacaktır..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.