Şimdi Ara

PES 2015 İ İYİ BİLGİSAYARDA KASMADAN SORUNSUZ OYNAYAMAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba DH ailesi. Ben yaklaşık 15 yıllık bilgisayar kullanıcısıyım. Yani bu işin cahili falan değilim. Ama açtığım başlık veya başlık yeri yanlışsa şimdiden moderasyondan özür dilerim.

Konu şu yaklaşık 2 hafta önce oyun oynayabilmek için imzamda özellikleri görülen bilgisayarı aldım. Ama aldığıma almışlığıma pişman oldum. Bundan önceki bilgisayarım paylaşımlı 1 gb ekran kartı ve 4 gb ram ile pes 2014 e kadar her oyunu sorunsuz oynarken. yeni bilgisayarımla ortalığın anasını ağlatacağımı düşündüğüm halde büyük hayal kırıklığı yaşıyorum . Anasını sattımın FM 2015 İ bile eski dandik bilgisayarda kasmazken bu bilgisayarda titremeler yaşatıyor. Gelelim Pes e bu kadar özelliği olan bu bilgisayar afedersin bu ucuz oyunu bana rahatlıkla oynatmayacaksa fifa 2002 mi oynayayım ? afedersin oyunun menüsünden tutta pas alış verişinde genel bir titreme var. oyun kamera açısı değişmediği zamanlarda gayet akıcıyken bir uzun topta ya da bi adam topu kontrol ettiğinde bu sorun baş gösteriyor. yapmadığım denemediğim hiç bir şey kalmadı.

1) driver tüm güncellemeleri yaptım.
    2) ses kartını ayrıca güncelledim
    3) buralarda ve tüm forumlarda gösterilen tüm geforce ayarlarının kombinasyonunu denedim.

ama bunlar bana sadece bu uygulamaları ilk yaptığımda fayda sağladı sonraki hemen 2. açışımda kasmalar yine başladı.
    ayrıca çapraza pas atmaya çalıştığımda ya da şut çektiğimde tuşlar işlemiyor. gerçi bu sorun word pad de denediğimde de aynı şekilde devamediyor ama bu bilgisayarın kendi sorunu sanırım. Neyse işte ben bu salak oyunu rahatça oynayamayacaksam neden bu kadar par döktüm bu alete . yok mu bu işin bi çaresi. dandik bilgiayarlarda bile son grafik ayarlarında rahatlıkla oynanan oyun bu bilgisayarda neden oynanamıyor ?

Delirmemek için zor tutuyorum kendimi yok mu bir yardım edecek donanımhaber cengaveri.

• hocam oyun orijinal mi yoksa cracklimi orijinal değilse muhtemelen ekran kartın optimus özellikli çift ekran kartlı laptopun olduğu için intel olan ekran kartın devreye giriyor. geforce olan kartın devre dışı kalıyor. yani en son güncellemeleri yaptığın için ndividia pes 2015 son sürümle birebir destekli çalışıyor ve birbirini tanıyor sen crakli kullandığın için oyunun güçlü ekran kartına ihtiyaç olmadığını düşünüp otomatik olarak intel devreye giriyor. optimus özelliği sen pdf veya nete girerken intel grafik kartını kullanıp az enerji ve ısı yapıp pc yi zorlamamak 3d , medya , oyunlarda ise güçlü ekran kartın devreye girip ısı ve enerjiyi son performansta kullanmaktır. bende aynı sorunu yaşıyorum araştırmaların sonucu bu olayı fark ettim. orjinal oyun arıyorum şuan umarım anlatabilmişimdir. @hücre çeperi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.