Şimdi Ara

PES 2015'in Demosundaki Takımlar Belli Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Galtasaray'da olaymış tam sürümüne gerek yokmuş tabi benim için....</blockquote><br><br>pes de yalvarıyordu zaten nolur al beni diye

Bu yıl da birşey çıkmazsa Türkiye'de çoğunluk Fifa'ya kayacak. Bu olursa PES'in pazar payı yok olmaya yüz tutacak. Dolayısıyla evet yalvarıyorlar. Türkçe menüleri koydular ama Türkiye Ligi yok mesela. Ne diyeyim ki? Çok fazla şansları yok bu sene da yapamazlarsa. Zaten Türk pazarını da kaybederlerse oturup PES yapmalarına da gerek kalmıyor.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

buna para vermeyin zaten demosunu oynayın gerisi boş

nerden biliyosun oyunun tam sürümü eline geçtide oynadın mı ne yaptın anlat bizde bilelim..
  • Konami neden PC surumunu PS4'ten daha dusuk kalite yapiyor ki? İlla gidip konsol mu alalim yani!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avei21

bu konami pc sürümünü yeni nesil yapmayacak ona birşey demedikte peki neden demo sadece konsollara özel??? yoksa pes 2014 gibi optimize özürlü olacağı için mi millete denettirmiyorlar?

niye biliyormusun çünkü bazı modcu arkadaşlar oyundaki süre kilidini kırıp maç zamanını uzatıyor ve gerçeğinden hallice takımları demonun içine atıyorlar ve böylece pc de tam sürüm oyun almaya gerek kalmıyor

konsollarda bu olay neredeyse yok gibi olduğundan sadece konsollara çıkıyor

2013 sürümünden bizzat gördüm mod olayını

• sponsor özürlü bir firma yemin ediyorum ya koskoca ingiltere liginden takım yok galiba yine london fc ye falan devam ediyorlar galiba.

• lisans ayıbını , komple la ligayı koyarak çözselerdi bari
    bu nedir ya
    dünyanın en önemli liginden takım yok demoda

nort london ile tüm pescilere iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAsGalat -- 9 Eylül 2014; 11:48:45 >
  • İngiltere liginden takım yok çünkü lisans özürlü Konami yine lisansları almayı becerememiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa Premier Ligi için ingiliz federasyonuyla uzun süreli lisans anlaşmaları imzalıyor ve koydurduğu madde ile başka oyunlara lisansını satmasını engelliyor.Kısacası İngiliz ligine ambargo koyuyor diye biliyorum.Zaten dikkat ederseniz Premier ligde ingiliz hakemlerinin kollarında,pozisyon tekrarlarında ya da istatiksel verilerde sürekli EA logosu ve reklamı bulunuyor.Bu yüzen Pes isterse dünyanın parasını versin alamıyor Premier Ligi'ni.
  • pc ye pes 2015 demo geleceği açıklandı yalnız oyunun çıkış tarihiyle aynı zamanda indirilebilecek. 13 kasımda pc demo yayınlanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo bugün çıkmıyor mu

• Beklemekten sıkıldım artik ya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.