PES 2015'in son zorluk derecesine getirdiğinizde ki zorluğu farkedebildiniz mi ? İnanılmaz saçma bir zorluk derecesi koymuşlar.En basit takım bile top çevirmeleri,vurduğunuz topların rakip oyuncuya gelmesi abartılı olmuş.Bu konudaki düşünceleriniz nedir merak ettim
Zorluktan öte saçmalık bazen. Bariz gol firsatlarini engelliyor oyun resmen forvet topa gitmiyor zorla gotursen topu almiyor. Kaleciyle karşı karsiya kaldiklari her pozisyon gol yiyorsun. Pes 2013te overalli 59 olan adam bile frikik ustasiydi. Bunda o yok onun yerine hepsi birebirde cok etkili masallah. Zor olur anlarim ama bazen gereksiz kasiyor hakkaten. Amma dolmusum oyuna patladim burada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ne PES ne de FIFA istediğimiz gibi değil.
Valla zorluk kolaylık göreceli kavramlar ama ben hakemlerin çok kolay faul çaldığını ve çok kolay kart verdiğini düşünüyorum.Ya da ben sert oynuyorum bilmiyorum.Daha maçın ilk yarısı 2-3 adamım kart yemiş oluyor bazen
Nedense bana da Pes 15 basit geldi Pes 13' amötörde oynarken Pes 15'i en iyi oyuncuda oynuyorum
pesimistanblue
kullanıcısına yanıt
Katılıyorum
Pes 2015 en iyi oyuncuda rakip takım sanki duvardan kale Pas veriyorum her pasımı rakip oyuncu engelliyor bacağına çarpıyor k.ıçına çarpıyor ama alıyorlar ne olursa olsun En sonunda kolu fırlatıp attım
Zor olsa iyi hocam. Keyifli olur. Ama bu saçmalık. Rakip Montpellier, Vasco de Gama, Burnley sanki Barcelona, Bayern Münih gibi top çeviriyorlar. Hakem faulleri çalmıyor o ayrı bir sinir durum. Bir de rakip kusursuz oynuyor ya ona ayar oluyorum. Hiç ofsayta düşmüyor faul yapmıyor bazen yeter diyorsun. İnşallah yeni oyunda düzeltirler şu saçmalığı.