NOT: Yamayı kopyaladığınızda sadece oyun dosyaları değiştirilecek, save dosyalarınıza bir şey olmayacaktır. Ancak yine de kopyalamadan önce dosyanızın yedeğini alınız!!
<<<<<< gGames vVideos >>>>>>
Ben o lisans yamasını indirmiştim ama dandik çıktı. Milan da ingiltere simgesi falan çıktı. Milli takımlar cort oldu. Tam tersi sadece milli takımları düzelten yamayı buldum yükledim bu kezde (normal olarak) benim karakter editleri gitti.. Şimdi bu yamayı yükler ve bölye oynarsanız ileride yeni çıkan yamayı yüklediğinizde hobaa tekrar karakterler reset.. Uzun ve çetrefilli iş yani, haberiniz ola.
Paylaşım için teşekkürler
Arkadaşlar bazı kişiler yamayı kopyaladığı zaman save dosyalarının bozulduğunu söylemiş. Evet, yamayı kurunca save dosyalarınızın gitmesi normaldir. Çünkü oyuna yeni takımlar,isimler ekliyorsunuz. O yüzden eski save dosyalarınız çalıştırmakta sorun yaşayacaksınız. Bu yüzden sizleri kopyalama yapmadan önce dosyanızın yedeğini almanız konusunda uyardım. Eğer sorun yaşarsanız tekrardan eski kopyanızı yapıştırır, sorunsuz bir şekilde oyununuza devam edersiniz (Bu yama kurulum gerektirmeyen sadece copy+paste olayını içeren bir şey çünkü).
abi benim yamam var üstüne kurabilirmiyim
Muhtemelen olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme