Merhaba arkadaşlar ben NVİDİA GEFORCE 610M ekran kartı kullanıyorum ancak pes 2015 setting.exe den özelliklere gelince ekran kartını İntel (R) HD Graphics 4000... ekran kartını görüyor.İnternette araştırdım çözümü işte Setting.exe sağ tıkla > Varsayılan işlemciyi değiştir > sonra burdan seçiyoruz yüksek performanslı yı seçiyoruz ve uygula diyoruz ancak oluyor yine ekran kartını intel görüyour ve oyun kasıyor ama öyle aşırı kasmıyor uzun pas attığında kasma başlıyor bunun adıda FPS sabitlenememisyimş.Nasıl çözeceğim bunu şimdiden teşekkürler.
buda resim
ekran kartı denetim masasından sürekli yüksek grafik işlemcisiyle çalıştırı seçin daha sonra uygulama ekle/çıkar bölümüne pes2015 in settings.exe dosyasını ekleyin ve çalıştırma seçeneğine yüksek performans deyin son olarak settings.exe yi yönetici olarak çalıştırın
-kısacası hd 4000 kartınızı disable edip tekrar deneyin
Kardeş sağol ancak kaç kere denedim ama İNTEL i devre dışı bırakmayı yapmadım.Yani ona benzer birşey yaptım.NVİDİA denetim masası > Varysayılan GPU öyle birşey yazıyordu tam hatırlamıoyurm şuan masaüstündeyim ona tıkladım ve Geforce 610M seçtim ancak yine setting.exe de inteli görüyoru bu oyun neden böyel yapıyor anlamadım o kadar oyun oynadım bundan 2 kat yüksek sistem isteyenlerde kasma yoktu ama bunda var.
NOT:KASMA YOĞUNLAŞINCA OLUYOR YANİ SEYİRCİ FİLAN OLUNCA UZUNN PAS VERİNCE AMA ŞARJA TAKINCA HİÇBİR ŞEKİLDE KASMA OLMUYOR HIGHDE OYNUYORUM.ŞARJDAN ÇIKARINCA YÜKSEK PERFORMANSA ALIYORUM ANCAK KASIYOR ORTA KALİTEYE ALIYORUM GENE KASIYOR.ŞUAN ORTADA Bİ YARDIM EDİN ALLAH İÇİN :( :(
konu güncel beyler sorun hayla devam ediyor
bende de aynı sorun mevcut benm ekran kartı nvidia gt540m bi bilen var mı acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme