Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE 2vs2 HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam şu videoyu izliyip tam olarak nerde olduğunu söylermisiniz az önce çektim
    https://m.youtube.com/watch?v=N45nuyet5Ls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Hocam şu videoyu izliyip tam olarak nerde olduğunu söylermisiniz az önce çektim
    https://m.youtube.com/watch?v=N45nuyet5Ls

Gerçekten çok enteresan Pas yardımı yazısının altında konuk kullanıcı ekle diye bir buton olması gerekiyor. Şoktayım şu an...
  • berkero1907 B kullanıcısına yanıt
    Ps4 sürümünde yokmuş herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: loley00

Ps4 sürümünde yokmuş herhalde

rezalet. dostluk maçı lobisini dene...
  • berkero1907 B kullanıcısına yanıt
    Yok ya ümidimi kesdim artık baya bi dolaştım çünkü menülerde birde her adımda bekletmesi verem ediyo insanı sağlık olsun

• Arkadaslar 2 ye 2 online mac yapilamiyormu pes 2015 ps4 te?

• İkinci kolu orada nasil aktif hale getiriyoruz konuk kullanıcı ekle mi çıkıyor yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito2323 -- 5 Şubat 2015; 2:03:14 >
  • PS4 de çıkmıyor PS3 de çıkıyor şaka gibi.
  • Şaka gibi ama ps4te 2vs2 online maç yapamıyorsun. Arkadaşın ps4te birbirimize karşı oynayabiliyoruz. Bende ps3 var onda 2vs2 online olarak başkasıyla maç yapılıyor. Bu işin en eğlenceli taraflarından biri arkadaşınla başka kişilerle online oynayabilmek ne diye en yeni konsolunda olmaz anlam veremiyorum? Ps4te 2015 ayrıca çok daha zevkli. Ps3te oyuncular pası atana kadar çok geveliyor ayağında.
    Zaten konamiye fena laflar hazırladım bir sürü saçmalık var sağlam bir mail atıcam bakalım ne diyecekler.
  • Vexx7 V kullanıcısına yanıt
    Çok komik ya gram anlam veremiyorum PS3 de olan özellik PS4 de neden olmaz...
  • ps4 oynayan arkadaşlar bilir online oyun oynamanız için playstation PLUS üyeliği almanız gerekiyo pes ve sony kanımca bu özelliği iki kullanıcı ayrı ayrı plus üyeli almayacağı için böyle bi özelliği koyma gereği duymamış ama şundan eminim plus üyeliği yüzünden bu özellik yok

• Arkadaşlar bende ps3 vardı yeğenime hediye ettim yanına pes2015 de aldım.
    Sonra kendime ps4 aldım tabiki pes2015 de.. Tabiki plus üyeliğide aldım.
    Sonra ne yaptım gittim 170tl ye 2. Kol aldım.
    Ps3 pes2013 de 2v2 rakip tanımadığımız arkadaşımla ps4ün başına bi oturdum konuk oyuncu ekle butonu yok aynı buton ps3 ve pc de var. Ekte paylaştım.
    Napalım şimdi bu kolu biz 170 lira girdi göz göre göre..
    Ben bu konuya biraz geç katıldım var mıymış bu işin çözümü..
    17 Eylül de çıkacak pes16 da bakacağım ilk yer konuk oyuncu ekle butonu olacak..
     PES 2015 ONLINE 2vs2 HAKKINDA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz110 -- 17 Temmuz 2015; 3:36:47 >

• 2vs2 online olarak oynayan var mı? Oynamak isteyen olursa beni eklesin.

Psn: chtzcn
  • pes16 dada yok yuh bu konamiye!!!!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.