Şimdi Ara

PES 2015 ONLINE MASTER LIG (MYCLUB) [PC ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
13
Favori
98.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gurdalok

geçen sene zaten ön sipariş ile 70 e almıştım, genelde ikisi de aynı fiyat oluyor fifa 170 olmuş ön sipariş ile 150 ps3 oyun fiyatına yaklaşmış.

oyun konaminin sitesinden mi indiriliyor yoksa başka siteler mi var.

Arkadaşım bu sene Fifa 15'de Türkiye Ligi olduğu için Pc fiyatı bu kadar yüksek yoksa bu kadar olmazdı adamlarda şöyle düşünce var biz bu sene Türkiye ligini oyuna ekledik alın o zaman diye e biraz haklılarda ama 153 lira bence çok çok fazla tabiki ..

Pes'in fiyatınıda şuna göre tahmin edebiliriz Fm ile yaklaşık fiyatta oluyorlar Fm 15 şuan 80 liradan satılıyor yani Pes 15'de 80 yada 90 lira gibi fiyata satılır 100 liranın üstünde olmaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 29 Eylül 2014; 4:30:45 >

• quote:

arkadaşlar oyuna zam gelmiş olabilir fifa ön sipariş 150 tl. :((

oyunda güncellemeler yapılırken dvd versiyonun yanında yükleme versiyonu yazar bu nedir bilen varmı şifreyi para ile alarak mı oynanıyor nedir
    bilen kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Arkadaşlar ps3 psn'de pes 2015 dijital ön sipariş 160 tl. PC de tahminim 90 tl civarı olur. Sistem gereksinimleri açıklandı mı acaba?
    İnternette dolaşan bilgiler tahminden ibaret şu an. Ben pc kaldırmazsa ps3'e alacağım. Şu sistem sizce kaldırır mı?

intel e 6550 2,33 ghz (core 2 duo)
    gtx 260 ekran kartı 896 mb, 448 bit
    5 gb ram

Pes 2014'ü 1080p kasmadan oynatıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naturklich

quote:

oyunda güncellemeler yapılırken dvd versiyonun yanında yükleme versiyonu yazar bu nedir bilen varmı şifreyi para ile alarak mı oynanıyor nedir

Arkadaşlar ps3 psn'de pes 2015 dijital ön sipariş 160 tl. PC de tahminim 90 tl civarı olur. Sistem gereksinimleri açıklandı mı acaba?
    İnternette dolaşan bilgiler tahminden ibaret şu an. Ben pc kaldırmazsa ps3'e alacağım. Şu sistem sizce kaldırır mı?

5 gb ram

PS3'e alma bence arkadaşım 160 lira nedir ya Pc'ye öncedende dediğim gibi ya 80 yada 90 liradan satışa çıkacaktır..

Sistemin Pes 15'i çalıştrır istenen sistem gereksinimi bu ;

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi :Win XP 32 ya da daha üst bir versiyon
    İşlemci :Core 2 Quad Q6600 2.4GHz ya da Phenom 9750 Quad-Core
    RAM : 2 GB
    Gerekli Boş Harddisk Alanı : 10 GB
    Ekran kartı :GeForce GTX 650 1GB ya da Radeon HD 5770 512MB(+512MB)
    DirectX 9

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi :Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon
    İşlemci :Core i7-920 Quad 2.67GHz ya da FX-8100
    RAM : 4 GB
    Ekran kartı :GeForce GTX 460 ya da Radeon HD 6870(+1024MB)
    DirectX 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 29 Eylül 2014; 16:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

quote:

5 gb ram

PS3'e alma bence arkadaşım 160 lira nedir ya Pc'ye öncedende dediğim gibi ya 80 yada 90 liradan satışa çıkacaktır..

DirectX 9

DirectX 9

Teşekkürler hocam ama bunlar tahmini özellikler, konami açıklamadı henüz.
    bir de kasma riski dışında pc'de online oynayan yok gibi. hilecileri hiç söylemiyorum bile.adam online turnuvanın finalinde bişey yaptı kopardı ve yenmiş sayıldı pes 2014'te.
    psn kardeşliği sayesinde ikiye bölünüyor 80 tl'ye geliyor indirme versiyonu. US psnden 120 tl'ye falan alınır, adam başı 60'a.
    işyerinden arkadaşlar pc'ye alacağız ps3 yok diye sıkıştırıyorlar. kararsızım. oyun çıkınca pc'ye yükleyip denerim, 1080 p full oynayamazsam ps3'e alırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

5 gb ram

DirectX 9

DirectX 9

Teşekkürler hocam ama bunlar tahmini özellikler, konami açıklamadı henüz.
    bir de kasma riski dışında pc'de online oynayan yok gibi. hilecileri hiç söylemiyorum bile.adam online turnuvanın finalinde bişey yaptı kopardı ve yenmiş sayıldı pes 2014'te.
    psn kardeşliği sayesinde ikiye bölünüyor 80 tl'ye geliyor indirme versiyonu. US psnden 120 tl'ye falan alınır, adam başı 60'a.
    işyerinden arkadaşlar pc'ye alacağız ps3 yok diye sıkıştırıyorlar. kararsızım. oyun çıkınca pc'ye yükleyip denerim, 1080 p full oynayamazsam ps3'e alırım.

Açıklama Konami tarafından yapılmış hatta buda oyunun resmi kapağı ;

http://i.hizliresim.com/aB3rZ7.jpg

Hile olayını malesef Konami yıllardır söz verdiği halde çözemedi paramızla rezil oluyoruz fakat konsolda da hileceler var tabiki Pc'de ki kadar çok değil ama orada da var..

Ve şöyle birşey var PC,Ps4 ve Xbox One için çıkacak oyun ile PS3 için çıkacak oyun farklı olacak aynı kalitede ve özelliklerde olmayacak yani bu seneki yeni oyun yeni nesile gelecek ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 30 Eylül 2014; 20:19:44 >

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Pc ye yeni nesil geleceğinden eminmisin arada olacak demişlerdi çünkü

http://www.mcvuk.com/news/read/pc-version-of-pes-2015-not-the-same-as-ps4-and-xbox-one/0136993

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fero01 -- 30 Eylül 2014; 19:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

http://www.mcvuk.com/news/read/pc-version-of-pes-2015-not-the-same-as-ps4-and-xbox-one/0136993

Valla öyle biliyorum arkadaşım bu zamana kadarda hiç bir Pes oyunu konsollardan farklı olarak çıkmadı Pc'ye hep aynı oyun çıktı ..Bu sene eğer Pc'ye PS4 ve Xbox one'dan farklı oyun çıkarırlarsa en büyük hatayı yapmış olur Konami..Adam Bhatti'nin açıklamalarınıda takip ediyorum 14'den farklı bambaşka olucak demişti inşAllah Pc'yi öteleyipte yeni nesile gelen oyunu çıkarmamazlık yapmazlar..

Zaten Pc oyuncularını önemsemiyor son 2 yıldır Konami Pc'ye demoyu bile çıkarmadı birde böyle bir hata yaparsa Pc platformunda ki oyuncuların kalanınıda kaybederler umarım öyle birşey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 30 Eylül 2014; 22:13:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

Valla öyle biliyorum arkadaşım bu zamana kadarda hiç bir Pes oyunu konsollardan farklı olarak çıkmadı Pc'ye hep aynı oyun çıktı ..Bu sene eğer Pc'ye PS4 ve Xbox one'dan farklı oyun çıkarırlarsa en büyük hatayı yapmış olur Konami..Adam Bhatti'nin açıklamalarınıda takip ediyorum 14'den farklı bambaşka olucak demişti inşAllah Pc'yi öteleyipte yeni nesile gelen oyunu çıkarmamazlık yapmazlar..

Zaten Pc oyuncularını önemsemiyor son 2 yıldır Konami Pc'ye demoyu bile çıkarmadı birde böyle bir hata yaparsa Pc platformunda ki oyuncuların kalanınıda kaybederler umarım öyle birşey olmaz

ps4 1080P/60FPS
    xbox one 720P/60FPS
    pc belli mi henüz bilmiyorum

http://www.merlininkazani.com/PESin_Xbox_Onedaki_dusuk_cozunurlugu_icin_Konami_suclaniyor-oyun_haber-77329p1.html

• Ps4'de 1080p\60 Fps , Xbox One'da 720p\60 Fps olacak o belli oyunda aynı oyun olacağı için sıkıntı yok.. Fakat Pc'de ki oyun nasıl olacak o önemli olan yoksa üst düzey Pc'ler de 2K çözünürlüğünde de oynama şansımız var önemli olan oyunun yeni nesile geldiği şekilde Pc'ye gelip gelmeyeceği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 1 Ekim 2014; 13:35:26 >
  • arkadaşlar hepinize mutlu bayramlar,
    benim bir sorum olacak, bu sene pc yeterli gelecekmi bu oyun için bilmiyorum. yoksa yeni bir laptop mu almak zorunda kalacağız?
    pes 2015 minumum sistem gereksinimlerini benim pc sağlarmı acaba?
    Benim laptop İntel Core İ3 CPU M330, 2,13 GHZ- 2 GB ram bellek, 64 bit işletim sistemi..ekran kartı Ati Radeon 5740-512 mb..pes 13 ve 14 de sıkıntı yoktu acaba 15 için yetermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rack1976

arkadaşlar hepinize mutlu bayramlar,
    benim bir sorum olacak, bu sene pc yeterli gelecekmi bu oyun için bilmiyorum. yoksa yeni bir laptop mu almak zorunda kalacağız?
    pes 2015 minumum sistem gereksinimlerini benim pc sağlarmı acaba?
    Benim laptop İntel Core İ3 CPU M330, 2,13 GHZ- 2 GB ram bellek, 64 bit işletim sistemi..ekran kartı Ati Radeon 5740-512 mb..pes 13 ve 14 de sıkıntı yoktu acaba 15 için yetermi?

Seninde bayramın mübarek olsun arkadaşım..

Bu sistem ile Pes 14'ü yüksek ayarlardamı oynuyordun , orta ayarlardamı.. Ve senin ekran kartı Hd 5470 olmalı yanlış yazmışsın sanırsam yukarda :)

Bu sistem Pes 15 için yetecektir fakat yüksek ayarlarda açmaz 1280*720 çözünürlüğünde orta ayarlarda açar oda seni tatmin edecektir diye düşünüyorum.. Pes için düşünüyorsan laptopu değiştirmeyi, değiştirmene gerek yok oyunu oynarsın ama 2 gb ram takviyesi yapıp rami 4 gb'a çıkarır bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 8 Ekim 2014; 22:51:55 >

• teşekkürler cevap için..
    orta ayarlar dediğin gibi oynuyorum, laptoba ram takviyesi yapılamıyor diye biliyorum ama varsa böyle bir durum hemen yaparım.. bu arada bu konularda biraz bilgisizim kusura bakma..tekrar teşekkürler
  • quote:

teşekkürler cevap için..
    orta ayarlar dediğin gibi oynuyorum, laptoba ram takviyesi yapılamıyor diye biliyorum ama varsa böyle bir durum hemen yaparım.. bu arada bu konularda biraz bilgisizim kusura bakma..tekrar teşekkürler

Ne demek yardımcı olmak görevimiz..Eğer 14'ü orta ayarlarda oynuyorsan Pes 15'i hiç olmadı 1280*720 çözünürlüğünde düşük ayarlarda da oynayabilirsin diye düşünüyorum..Laptopun modeli ne arkadaşım..
  • Günaydın, acer aspire 5741, açıkçası 2010 da oyun için almıştım, biraz ihtiyar ama çalışırken hala genç diyim maşallah , bu arada biliyorsun burada (forumda) 2013 süper bir ortam vardı, pes 14 oyunla beraber baltaladı, oyun konsolu bana hep soğuk geliyor.. Bilgisayar en Güzeli gittiğin yere götürmek rahatlığı var..sağolasınız desteklerinizle de çok sorun çözdük..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar sistem hepsi oluyor ama ekran kartim nvidia gt 520 kaldirirmi ?
    fifa 15 elimde kaldi ekran karti dusuk oldugundan oynatmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Günaydın, acer aspire 5741, açıkçası 2010 da oyun için almıştım, biraz ihtiyar ama çalışırken hala genç diyim maşallah , bu arada biliyorsun burada (forumda) 2013 süper bir ortam vardı, pes 14 oyunla beraber baltaladı, oyun konsolu bana hep soğuk geliyor.. Bilgisayar en Güzeli gittiğin yere götürmek rahatlığı var..sağolasınız desteklerinizle de çok sorun çözdük..

Ne demek arkadaşım lafı olmaz..Pes 13 zamanı konumuzda çok canlıydı çok eğleniyorduk muhabbetler paylaşımlar maçlar turnuvalar çok zevkliydi gerçekten geçen sene Pes 14 insanlarda hayal kırıklığı yaşattı ve 13'ün yanına yaklaşamadı forumda da pek tutmadı ..

Laptopuna ram takviyesi oluyor makinanın ramini 4 gb'a çıkarmanda fayda var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Düz Herif

selam arkadaslar sistem hepsi oluyor ama ekran kartim nvidia gt 520 kaldirirmi ?

As..Arkadaşım gt 520 ile Fifa 15'i en azından low'da 1280*720'de yada 1024*768'de oynarsın bu şekilde denedinmi ..

Pes 15'i bu sistemle oynarsın düşük-orta ayarlarda merak etme..
  • quote:

quote:

selam arkadaslar sistem hepsi oluyor ama ekran kartim nvidia gt 520 kaldirirmi ?

As..Arkadaşım gt 520 ile Fifa 15'i en azından low'da 1280*720'de yada 1024*768'de oynarsın bu şekilde denedinmi ..

herseyi denedim fakat fifa kasiyor :(
    oyuzden bu sene ps3 falan alamassam pese gecicem online modu nekadar tatmin etmesede bakicaz artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

herseyi denedim fakat fifa kasiyor :(
    oyuzden bu sene ps3 falan alamassam pese gecicem online modu nekadar tatmin etmesede bakicaz artik

Makinada başka birşey olabilir arkadaşım en azından low'da 1024*768 çözünürlüğünde oynanması gerekir..Ayarlardan Lock to 30 Fps seçeneğini seçip öyle denedinmi oyunu..

Ps3 alsan bile bu çıkan Fifa 15'i oynayamazsın çünkü Fifa 15 yeni nesil olarak Pc,Ps4 ve Xbox one'a çıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 6 Ekim 2014; 17:05:15 >

• yav arkadas bi tane pc gameplay videosu gelmedi mi??
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.