Şimdi Ara

PES 2015 oyundan masaüstüne atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun oynarken ne zaman olduğunu kestiremediğim bi şekilde, masaüstüne atıyor. Bazen simge durumunda küçültüyor, bazen de komple shutdown oluyor oyun. Sorunu çözemedim. Nezaket derecem AA'dan B'ye düştü, yakında C'ye düşecek. Nezaket düştükçe de iyice batıyorsun, bağlantı iyice kötüleşiyor, hele ki son 3.00 yamasından sonra online oynayamaz olduk.

Bu sorun yaşayan var mıdır? Yardımcı olun

Sistemim Windows 8.1 TR
    Oyun orjinal

Ekte konfigürasyonu koydum
     PES 2015 oyundan masaüstüne atıyor

• Bende de aynı sorun vardı sebebi virüs kaynaklı çıktı PC virüs taraması yaptır muhtemelen bulacaktır temizle eğer olmazsa arka planda çalışan gereksiz uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir bu uygulamaları nasıl kapatacağını kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla aktif virüs programı kullanıyorum bulması lazımdı, tekrar bi virüs trojan malware test yapayım bakalım fayfalı olacak mı, onla alakalı değil gibi geliyor bana ama bakalım

• Eğer virüs olmadığından eminsen bunun kaynağı kesinlikle arka planda çalışan uygulamalardır. Bu uygulamaları ccleaner programı yardımı ile veya alternatif programlarla kapatabilirsin başlangıçta otomatik çalışan virüs altyapılı gereksiz exe dosyaları yapıyor bunu dediğim gibi aynı sorun bende de vardı belli periyotlarda mesela 2 saat de bir oyunu alta atıyor bağlantı kopuyordu başlangıçta çalışan tüm gereksiz uygulamaları exeleri kapattım ve AVG ile birkaç da virüs buldum onları temizledim şuan sorunsuz oynuyorum.
  • Sahiden virüs varmış. Spybot, ccleaner ve avast ile tam tarama yaptım, bakalım sorun devam edecek mi

• Yine atıyor, bu sefer stabil olarak pc ye karşı online musabakaya girince atıyor myclub da. Diğer myclub modlarında sorun yok ama tuhaf...

• Şimdi de myclub'dan değil, random atmaya başladı yine. Arkadaş bitdefender'dan avg'ye herşeyle taradım yok yok
  • Bilgisayarında arkaplanda çalışan ve başlangıçta çalışan plugin leri kontrol et Ccleaner programında bunları pasif hale getirebiliyorsun birde bu yöntemi dene..

• Sorunu buldum. İnternet kesildiğinde masaüstüne atıyor steam'den dolayı...
  • shootographer kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu yaşıyorum. PES 2013 zamanındada yaşamıştım. Oyunu satın aldıktan sonra birkaç ay sorunsuz çalıştı şimdi durduk yere masaüstüne atıyor ve rank alt üst oldu. 2 yıl evvel pes 13 aldıgımda oda bırkac ay sorunsuz calısmıstı ve sonradan suan yasadıgım sorun olmaya baslamıstı nedenini hala çözemedim. internet kesiliyor diyorsunda masaüstüne attıgında bakıyorum hemen internete giriyor sorun bu değil başka birşey. Sorunu çözenlerin yardımını bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.