Bildirim
Pes 2015 Türkiye Milli Takımı Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Türkiye milli takımı ve Türkiye ligi lisansı olmadığı için böyle oynanılacak :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cana-cana -- 15 Kasım 2014; 2:09:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cana-cana
Ama mesela Semih Kaya Galatasarayda düzgün yazılmış ama milli takımda düzgün değil onu niye böyle saçma yapmışlar anlamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Scofield7
quote:
Ama mesela Semih Kaya Galatasarayda düzgün yazılmış ama milli takımda düzgün değil onu niye böyle saçma yapmışlar anlamadım
Düzenleme kısmından " milli takım seçimi " bölümüne girince sadece galatasaray ve avrupadaki türk futbolcular çıkıyor Türkiye ligi olmadığı için yani milli takımda şuan gözüken oyuncular ayarlanmış değil öyle koymuşlar oraya :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Scofield7
quote:
Ama mesela Semih Kaya Galatasarayda düzgün yazılmış ama milli takımda düzgün değil onu niye böyle saçma yapmışlar anlamadım
Düzenleme kısmından " milli takım seçimi " bölümüne girince sadece galatasaray ve avrupadaki türk futbolcular çıkıyor Türkiye ligi olmadığı için yani milli takımda şuan gözüken oyuncular ayarlanmış değil öyle koymuşlar oraya :)
cevapların için teşekkürler kardeşim son olarakta ben pes oynamaya yeni başladım normalde 2008 yılından beri fifa oynuyorumda ingiltere ligine lisans ne zaman çıkar :)
-
ingiltere ligine lisansı fifa çıkarıyor ve bildiğim kadarıyla daha 2-3 sene anlaşmaları var.kolay kolay çıkacağını sanmıyorum.Türkiye Milli Takım oyuncu isimleri ve ingiltere lisansı için yama çıkar mutlaka.onları indirebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: meteor88
ingiltere ligine lisansı fifa çıkarıyor ve bildiğim kadarıyla daha 2-3 sene anlaşmaları var.kolay kolay çıkacağını sanmıyorum.Türkiye Milli Takım oyuncu isimleri ve ingiltere lisansı için yama çıkar mutlaka.onları indirebilirsin.
lisans değil ama takım isimleri ve amblemleri için çıkmış onu indirdim bana yetiyo şuanlık tsc yakında yama çıkartır ondan yararlanırım ilgilendiğin için teşekkürler :) -
Normal ligleri halledemiyosun.Bari milli takımların lisansını hallet abi.Cidden oyun çok kötü bir hal alıyor şu lisanslar yüzünden. -
quote:
Orijinalden alıntı: TRapMyLife
Normal ligleri halledemiyosun.Bari milli takımların lisansını hallet abi.Cidden oyun çok kötü bir hal alıyor şu lisanslar yüzünden.
işte bu yüzden Fifa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X