Şimdi Ara

PES 2016 Yama Toplama Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
3.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fat32 goruyor hocam benim yamaları yaptigim usp fat32 ps4 de media oynatici prpgram var demi ordan girip bakinca gormen lazım yoksa oyundami goremedin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar olayın kilit noktası Ps4 kapalıyken usb belleğinizi takmanız. aksi halde medya oynatıcıda görse bile PES edit bölümünde gözükmüyor. Bu arada bu yama olayı çok iyi oldu master lig çok zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

Fat32 goruyor hocam benim yamaları yaptigim usp fat32 ps4 de media oynatici prpgram var demi ordan girip bakinca gormen lazım yoksa oyundami goremedin

Valla hocam sorun şu heralde flaş disk in ışığı ps4 e takınca yanmıyo.şöyle biraz dokununca yanar gibi oluyo ama pc ye takınca sorun yok. enterasan bi durum anlamadım ps4 formatına uygun değil diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanakg85

Merhaba arkadaşlar olayın kilit noktası Ps4 kapalıyken usb belleğinizi takmanız. aksi halde medya oynatıcıda görse bile PES edit bölümünde gözükmüyor. Bu arada bu yama olayı çok iyi oldu master lig çok zevkli oluyor.

Kapalıyken denedim hocam defalarca.
    fat 32 pc de baktım. Yamayi indirdim wepes klasorunun içine attım ama Ps4 gormuyo.

• Baska usp de dene bence

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ

Baska usp de dene bence

Öyle yapcam artık. Eyv.Hocam

• arkadaşlar ben yaptım.... görmüyor olayı şöyle indirdiğimiz dosya da extra dosyalar da mevcut.

O nedenle resimleri aktar derken sağdaki resimlerin sonuna kadar gidin. Resimler 70 den yada oralardan başlıyor çünkü. İlk 70 tanesi boş
  • Aklıma takılan sorular var arkadaşlar... P4 için konuşuyorum...

1- 29 Ekim 'de resmi transfer güncellemesi gelecek, bu yamayı uyguladıktan sonra sıkıntı olur mu?

2- Lisans, forma, stadyum, isim düzeltme... Bu yamaların hepsi var mıdır?

Teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robisso -- 22 Ekim 2015; 11:51:19 >
  • Premier lig ve championship ligini tamamen lisansladım 2 saatimi aldı 29 Ekim güncellemesiyle uçup gidicek diye korkmuyorum değil.
  • Arkadaşlar sonunda oyunu aldım ama henüz evde internet olmadığı için MyClub'a başlamadım. Öncesinde şu lisans sorunlarını halledeyim diyorum. Şimdi bi yama paketi indiriyorum. Ama Fenerbahçe, Beşiktaş yada Dortmund oyunda olmadığı için formaları yapsamda takım kurma sorununu nasıl halledeceğiz bazı oyuncular oyunda mevcut değil onları tek tek editlemek mi gerek vs.?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.