Şimdi Ara

Pes 2017 Mobile [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
3
Favori
14.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birsey sorucam bu oyun ilk beta ciktiginda yuklemistim orda guzel kadrom vardi oyunun datasını silmedim yeni apk ve obb yi yukledigimde eski kadromla devam edebilirmiyim? Ve bu controller degisirmi ful surumde?
  • pokesee P kullanıcısına yanıt
    Kontroller değişir. Kadronda büyük ihtimalle silinmiş olabilir. Denemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devulations kullanıcısına yanıt
    Obb yi indirdiniz mi?

• beko95590 B kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam sağolun

Peki suanda olusturdugumuz takimi falan facebooka giris yaparak kaydedebiliyormuyuz?

Bilemiyorum. Biraz kurcalayın bulursunuz.

• Herangi bi hesaba kaydetme gene yok ful surum geldiginde elimizdeki kadro genemi silincek nasil is bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beko95590

Oyun google play e çıktı. Ama sadece bazı ülkelerde var. Apk olarak indirilebilir.

http://androidoyun.club/2016/12/pro-evolution-soccer-2017-v0-9-0-full-apk-resmi-pes-2017.html

Kontroller değişmemiş ama hala beta. Belki sonradan gelir.

Yüklediğim gibi yine sildim. Onca zaman bekledik gram gelişme yok. Bari bunca zaman boş yere kapatmasalardı da oynasaydık. Onca turnuvadan oyuncudan olduk, eski kadro da geri gelmiyor. Bi de bu kontrol düzenine devam etmesi beni soğuttu. Konami de ea den farksız çıktı. Fifa 14 e devam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gokhan hocam hakli ama napalim enazindan kadro gelistirebiliriz..

Oncelikle oyuna google play oyunlar ile giris yapmaya calistim olmadi sign errror flan verdi onceden oyunun icinden telefonun herangi bi klasorune kaydettigim migration code dosyasini actim iki cod var onlari girdim ve eski verilerime ulastim oyundaki kadroyu korumak icin mutlaka migration kod txt dosyasini kaydedin format yada guncellemede kadro giitimi bu sayede geri getirebiliyoruz.
  • Bilseydim ben de o kodu alırdım. Güncelleme öncesinde yaptığım kadro gidince hepten sildim oyunu,. Onca top açma, oyuncu toplama falan bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu modlu olarak indirin. 4.2 cihazlarda çalışabiliyor
  • Quadrions kullanıcısına yanıt
    Evet bende bazı sebeplerden dolayı 4.2.2 ye guncelledim telefonu ama maca baslarken beyaz ekran cikinca oyun durdu hatasi aliyorum neden acaba..

• Special agent bölümü neden boş acaba?
    Yakında gelecekmiş.

• Fifa 16 nın oynanış şekli iğrenç pes in simi fifa nın online dan daha zevk veriyo
    Abi oyun zaten mükemmel. Şu ana kadar mobile çıkmış en iyi futbol oyunu. Tek sorun var. O da biraz fazla şarj yemesi. Sizde de öyle mi?

Evet oyun gercekten mukemmel en iyisi bu suana kadarki tek sorun controller, sarj konusunda bisey diyemem benim batarya eskidi degistircem kaliteli bir oyun braz sarj gidebilir tabi

• Arkadaşlar oyuncuları nasıl elden cikarabilirim ?
  • Türkiye'ye ne zaman geliyor?
  • Yav bu touch kontroller igrenc gelmicekmi gamepad
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.