Bildirim
Pes 2018 Ps4 DH Dostluk Kupası (17subat cumartesi baslıyacak) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alyernatif tekliflere onerilere açıgım konuyu devretmekte istedim yoksa turnuva kalacaktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gazilitek
Hocam gercekten ozur dilerim ama 32 kisi toplayamadım
32 toplayamamış olabilirsin zorunda da değilsin kaç kişi varsa onla oynanır .en çok averajı olan veya kurayla bazıları bye geçerdi mesela. sormadan insanları çıkarmak olmamış biraz ayıp etmişsin -
Hocam haklı olabilirsin ama 2 .3 gun once ana konuda bahsettik hafta sonuna kadar takım yazmayanları silinmesi gerektigini ben kimseyi silmek istemiyorum hatta kendimde oynamıyorum ben elemeli dusundum icin 8 16 32 diye dusundum ayarlıyabilecekseniz nası olacagıni soleyin yapalım butun msjları siler bastan ayarlarız hatta konuyu size bile devredebilirim
quote:
Hocam haklı olabilirsin ama 2 .3 gun once ana konuda bahsettik hafta sonuna kadar takım yazmayanları silinmesi gerektigini ben kimseyi silmek istemiyorum hatta kendimde oynamıyorum ben elemeli dusundum icin 8 16 32 diye dusundum ayarlıyabilecekseniz nası olacagıni soleyin yapalım butun msjları siler bastan ayarlarız hatta konuyu size bile devredebilirim
tamam hocam hafta sonuna kadar denmiş görmemiş olanlar vardır veya bugün bildirecek olablar vs. neyse siz bilirsiniz .benim dediğim su atıyorum 22 kişi oldu 2. tura 11 kişi kalır ilk turun en fazla averaj yapanı bye geçer 10 kişiden diğer tura 5 kişi + bye geçen 6 kişi kalır. ya yine bye geçme yapılır veya önceki turdan elenenlerden averajı en iyi olan 2 eklenip 8e tamamlanır yani bişekilde kimse turnuva dışı bırakılmadan çözüm bulunabilir sonuçta dostluk turnuvası
-
Turnuva ileri bi tarihe ertelenmistir. Kimseye haksızlık yapmak istemem
Hocam sen takımlarını yaz genede bi sekilde ayarlıyalım bilgisayar yok telden zor ayarlıyorum herkese msj atacam kisi sayısinı belirleyecegim islerimde yogun arada ayarlamaya calısıyorum ertan hocamada ulastım ondanda takim listesi istedim
quote:
Hocam sen takımlarını yaz genede bi sekilde ayarlıyalım bilgisayar yok telden zor ayarlıyorum herkese msj atacam kisi sayısinı belirleyecegim islerimde yogun arada ayarlamaya calısıyorum ertan hocamada ulastım ondanda takim listesi istedim
ben de çalışıyorum konuyu devralamam . almak isteyen varsa ona devret hocam .takımlarım
1-A. Madrid
2-Juventus.
3-M. united
4-PSG -
tüh ya nası kaçırmışım :((
hocam ekleyebilir misin sana zahmet?
@gazilitek -
Takımini yazmayan butun arkadaslara pm attım cogu 2 3 haftadır girmemisler yedek arkadaslarida alacagız buyuk ihtimalle salıya kadar yazmazlarsa silecem sonra takımları belirleyip 17 subat cumartesi turnuva baslayacak her tur 2 gun surecek 2 gunde maclarıni tamamlamayıp katilamayan kisi elenecek diger arkadas turu gecmis sayılacak bu kurallari koymazsam 2019a kadar bu turnuva olmayacak
Bende girmiyordum konuya mail geldi öm sayesinde takimlarimi yazayim.
1. Barcelona
2. Psg
3. Juventus
4. Bayern
Hocam bayern yok diye biliyorum
Benim juve harici hangisini seçme hakkım var
Var hocam 4 takım yaz sen ustelik turnuvayi baslatan adamsın
Güzel bı turnuva olur umarım.
1- Real Madrid
2- Manchester United
3- Bayern Münih
4- Paris sen jermen
Yedektekilerle klgili bir gelişme varmidir
32 kisiden kac kisi eksik kalırsa alacam hocam
Tamam hocam mesaj atarsiniz
Bende girmiyordum uzun zamandır konuya mail geldi öm sayesinde takimlarimi yazayim.
1. Man United
2. Psg
3. Juventus
4. Real Madrid
Psg, manu, r.madrid, a.madrid
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X