Bildirim
PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (866. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
evet hocam yıl sonuna kadar.quote:
Orijinalden alıntı: Express Yourself
Deneyim çarpanı 2019 bitene kadar mı gelmiş? -
Sağol hocam cevap içinquote:
Orijinalden alıntı: Lord of Trakya 83
evet hocam yıl sonuna kadar.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
temmuz psn plus bonusu belli oldu mu? -
Hocam her ay 300 coin bonus verilecek diye biliyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Batistuta
temmuz psn plus bonusu belli oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Trakya 83 -- 4 Temmuz 2019; 13:53:6 > -
Arkadaşlar bu tahmin ödülleri ne zaman verilecekti
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar müzayede evine giriyorum 'veri yok' yazıyor sebebi ne olabilir? -
11 temmuz demişlerdi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Mr Koios
Arkadaşlar bu tahmin ödülleri ne zaman verilecekti -
Sağol dostum, teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynen yazılana göre 1 ay boyunca her gün verilecek.
Temmuz ps plas bonusu bendede yok. Ay sonunda almıştım 300 coin. Konami yine ay sonunu mu bekliyor ? Ay sonunu 30 günün dolmasını bekliyorsa çok saçma ! O ay girince vermesi lazım.
-
tahminin yarın gelir.quote:
Orijinalden alıntı: PES 2020
Temmuz ps plas bonusu bendede yok. Ay sonunda almıştım 300 coin. Konami yine ay sonunu mu bekliyor ? Ay sonunu 30 günün dolmasını bekliyorsa çok saçma ! O ay girince vermesi lazım. -
Ben psn storeye gidiyorum daha önceden aldığınız için alamıyorsunuz diyor ama ben Temmuz ayında olanı almadım.quote:
Orijinalden alıntı: Batistuta
tahminin yarın gelir.
Alıntıları Göster
-
Ben PC' de oynuyorum ve bende de müzayede bölümünde " veri yok " yazıyor. Efsaneler için kombin yapacaktık ama yalan oldu...quote:
Orijinalden alıntı: Lord of Trakya 83
Arkadaşlar müzayede evine giriyorum 'veri yok' yazıyor sebebi ne olabilir? -
Sizin tahminleriniz tuttu mu ? Ben maalesef ikide sıfır . İkilemde kalıp; seçmediklerim ise şampiyon oldu iyi mi ? En azından tahminler karavana da olsa 60000 GP gelecekquote:
Orijinalden alıntı: Mr Koios
Arkadaşlar bu tahmin ödülleri ne zaman verilecekti -
-
Co op tuttu ama 1v1 maalesef -
Son iki haftadır hile ve momentumdan dolayı çıldırmak üzereyim. Üzerine legend mücadelesine giriyorum ama yok arkadaş bu oyundan bir cacık olmaz. Bir tane efsane scout verecek diye işkence çektiriyor resmen. Arkadaş ben online'da hilecilerden verdiğin momentumdan bir nebze uzak kalmak için offline mücadelelere giriyorum. Orada da momentum yiyoruz. Ne hikmetse ilk iki scout mücadelesinde zorlansamda tekte kazanırken, bu hafta ne yaparsam yapayım yeniliyorum.
4 maç oynadım bugün. Çektikleri her ilk şut gol oluyor, her şut!! Allah aşkına tekrarını izliyorum kaleci resmen eli ayağına dolaşmış gibi bir şey yapmadan golü izliyor. 94'lük yukarı oklu Donnarumma lan bu Donnarumma!!!
İki tane pas yaptırmıyor hep hatalı pas. Topa müdahale ediyorum tam alacağım kem ediyor küm ediyor yine rakipte kalıyor.
Batistuta'mız var maşallah 99 şut gücü var ama o da ne 75 şut gücü olan Arthur, Efsaneler efsanesi Batistuta'dan daha hızlı şut çekiyor ve sonuç gol!
Daha yazacak çok şey var da neyse. 18'de satın almıştım Pes'i. 19'da Lite ile devam ettim. 20'yi Lite ile bile oynamayı düşünmüyorum. Scriptli oyun oynamak istesem gider hikaye bazlı oyunlar oynarım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X