Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (1505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.521.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15031504150515061507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacanga

Aynen Tv kalitesiz olunca hdr çok kötü Oluyor. Sahte hdri ps4 de video çıkış bilgilerinde mi Gördün?
    Oraya bakmadım tahmin ettim ,akşam orayada bakarım , aynı TV ye xbox one x te bağlı 4k pes 20'yi ve daha bir çok oyunu sorunsuz oynatıyor. Masraf açıcak galiba.
  • quote:

Evet 00:00 de açılacak
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Geri sayıma geçtik artık demek ki:)
  • bozcaadalı kullanıcısına yanıt
    Orada hdr aktif gözükür ama tvnin parlaklığı ve diğer teknik özellikleri ( tam hakim değilim detaylara) yetersiz olunca Görüntü köyüleşiyor. dediğin gibi bi nevi sahte hdr Oluyor.

• Oynayamadıktan sonra indirmenin çok da önemi yok 15 ine kadar kilitli olacak hazırda bekleyecek öyle

• quote:

Oynayamadıktan sonra indirmenin çok da önemi yok 15 ine kadar kilitli olacak hazırda bekleyecek öyle
    Ayın 13'ü geldi, 15'i de gelir Allah'ın izniyle
  • Vay bilmiyordum bunu. Ayın 15 inde değil miydi? Ben de Bayern Münih paketini aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Hocam Kahn is yapar mi sence? Legend olani pes 20’de çok kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

Vay bilmiyordum bunu. Ayın 15 inde değil miydi? Ben de Bayern Münih paketini aldım.
    13'unde indirilebilir oluyor oyun ama 15'inden once oynanamiyor. Bekleyecegiz artik:)

• Oyun bitmeden hem ilk defa 900 bandını geçtim hem de 10/10 yapabildim.
    3 defa 9da kalmıştim.
    Iyi geldi :)

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Oyun bitmeden hem ilk defa 900 bandını geçtim hem de 10/10 yapabildim.
    3 defa 9da kalmıştim.
    Iyi geldi :)

Hayırlı olsun hocam.
    Sizde durum nedir bilmem ama puan arttıkça oyunun tadı kaçıyor benim tarafımda.
    300-500 aralığı daha keyifli idi.
    Şu an 700-1000 arası rakipler veriyor bana.
    Adam es kaza öne geçerse maç çöp oluyor.
    Arda turan gibi göt dayıyor adam,vakit öldürüyor ya da top çevirip senin sinirlerini gerip açık vermeye çalışmanı bekliyor.
    Aslında çok kaliteli oyuncular var ama normal oyunlarını oynarken öne geçtiklerinde çamurlaşıyorlar, es kaza gol yerim diye adam topu ayağından çıkarmamak için forvetten kaleciye dönüyor. Ya pasın da bir adabı var. 85' te bir gol atarsın çevirmeye başlarsın. 20. dakikadan itibaren sadece yan pas yapılmaz ki.
    Binlerce maldonado yaratmış bu oyun onu farkettim :)
    Ben atsam da yesem de kabiliyetim ölçüsünde basarak oynuyorum.
    Keyif puandan daha önemli, puan daha önemli olsa bile bu kadar pis oynamazdım.
    Öne geçip de kusursuz pas trafiği yeteneği olan elemanlarla karşılaşırsam da artık rakibi bekliyorum, yoksa bilgisayarı parçalayacam kol falan hikaye kalır.
    Aslında puan sisteminin baştan sona değişmesi lazım. Örneğin galibiyete üç ,
    atılan gol başına 0.25 puan gibi varyasyonlar üretilebilir.
    Hileci piçler var bir de iki gündür rastlamaya başladım.
    Bir de bu rumenige nedir abi, Ronaldo messi falan hikaye kalıyor yanında. Legendi çıktı o bile ayarsız, ikonunu düşünemiyorum.

• Dannyanakin de bot'tan sonra 9999 yapmış. Bir gecede 100 puan falan yapmış herhalde 9850 falandı bir ara.

Hiperoptik internet sağ olsun.

• Düzeltme: Hileyle alakalı gönderiydi gelen mesaj üzerine örnek olmaması amacıyla sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 13 Eylül 2020; 14:25:38 >
  • Bıktım bu hilecilerden nezaman bunlara denk gelsem ben öndeyken maç bitmeden öngülemeyen koşullar oluyor nasıl yapıyorlar anlamış değilim bu kişiyi 3 defa oynadım hepsinde yeniyordum aynısı oldu aranızda denk gelip maç bitirebilen oldumu acaba.

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: jandarma

Bıktım bu hilecilerden nezaman bunlara denk gelsem ben öndeyken maç bitmeden öngülemeyen koşullar oluyor nasıl yapıyorlar anlamış değilim bu kişiyi 3 defa oynadım hepsinde yeniyordum aynısı oldu aranızda denk gelip maç bitirebilen oldumu acaba.

Pc mi ps4 mü senin? Tuşlardan tahminim pc. Ps4 konusuna yazarken söyleyin bari şunu.

Ps4 te yok hile artık, çözdüler pc de oynuyorsan yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 13 Eylül 2020; 20:58:44 >

• Topu kontrol ederken bi ayağını geri çekerek kontrol etmeyi hangi tuşla yapıyoduk ? Bi tuş artı sağ analogdu ama yapmaya yapmaya unuttum

• Seri maçım bi arkadaş geldi . Maç başından sonuna momentum dolu bildiğin sırtından tuyorlar benimkilerin ve sonuç 3-2 yenildim seri bitti . Her neyse yeniden girdim maça yine aynı arkadaş geldi 7 tane attım . Şimdi çokmu iiyi oyuncuyum .
    2021 den tek dileğim salakca olayları bırakmaları momentum olur olurda accık ayarında olsun bea . Kimi kandırıyorsunuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: iso0606

Seri maçım bi arkadaş geldi . Maç başından sonuna momentum dolu bildiğin sırtından tuyorlar benimkilerin ve sonuç 3-2 yenildim seri bitti . Her neyse yeniden girdim maça yine aynı arkadaş geldi 7 tane attım . Şimdi çokmu iiyi oyuncuyum .
    2021 den tek dileğim salakca olayları bırakmaları momentum olur olurda accık ayarında olsun bea . Kimi kandırıyorsunuz .
    Sence değiştirmiş olma ihmalleri var mı bro? Hakemlere ayar verseler olur aslında, ayarın çoğu ordan dönüyor. Vermediği zaman adamın ayağını kırsan da vermiyor vereceği zaman omuz atmaya bile faul çalıyor. Açık ara en standartsız hakem kararları pes 20'de vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalel99 -- 14 Eylül 2020; 1:22:20 >

• Kalel99 kullanıcısına yanıt
    Pes 3 ten beri oynarım . Daha şikayet edilen birşeyi düzelttiklerini görmedim oyuncudan yana. Geçen yılda momentum vardı da bu kadar değildi her geçen yıl artarak devem etti . Bu yıl daha da artacağına kesin gözüyle bakıyorum.
    Ama nedendir bilmiyorum her sene oynuyorum oyunu tek farkı momentuma ben alıştım artık eskisi kadar sinir yapmıyorum . Hatta geçen gün kırdığım kollar dan kalanlarla 3 yeni kol yaptım mis gibi 😝

• quote:

Orijinalden alıntı: iso0606

Pes 3 ten beri oynarım . Daha şikayet edilen birşeyi düzelttiklerini görmedim oyuncudan yana. Geçen yılda momentum vardı da bu kadar değildi her geçen yıl artarak devem etti . Bu yıl daha da artacağına kesin gözüyle bakıyorum.
    Ama nedendir bilmiyorum her sene oynuyorum oyunu tek farkı momentuma ben alıştım artık eskisi kadar sinir yapmıyorum . Hatta geçen gün kırdığım kollar dan kalanlarla 3 yeni kol yaptım mis gibi 😝
    Adaş benim tevellüt de ps1 oyunu olan winning eleven 2002'ye dayanıyor, o zaman Pes falan yok tabii daha roberto carlos'u forvete almayla başladık işe. O japonca spikerin olduğu oyundan aldığım keyfi hiçbir oyundan alamamışımdır, o hakemleri alıp gelsinler bu oyuna açık ara en iyi oyun olur.

Bakalım bu sene bir halt olmaz da, ps5 yeni oyun motoru falan bir şeyler değişir belki. Ama ne yaparsan yap coin satma olduğu sürece bu oyun bir yere gitmez. Oyunun ve mücadelenin ruhunu öldürüyor coinle oyuncu satıp almak. Pes 18 o yüzden modern pes serilerinin zirvesi kalacak hep bu yönden iyi hatırlanacak.

• 
Sayfa: önceki 15031504150515061507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.