Bildirim
PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (27. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Momentumun kalkacağını yada hafifleyeceğini hiç sanmıyorum. Yine aslanı çakala boğduracak Konami.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dolar kuru 7-7,5 tlyi geçmedikçe artacağını sanmıyorum geçen seneki bi taktikti türkiye ligini açıklayıp zam yapmışlardı . Demo tahminimce 15 veya 22 ağustosta çıkar. -
-
Neyle avutalım Fiko? Fifa ne veriyor her sene aynı oyunu dayıyor sokak futbolu oynamak istesem mahalleye çıkarım yani!quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
50 yıldır oyuncu yüzleriyle avutuyorsunuz kendininizi :))
Alıntıları Göster
Fifa oynamaktan bıktım her sene aynı nane hiçbir şey katmiyor cahillere lisans diye satıyor lisans demek 2 dakikalık yama demek onunla mı mutlu olalım birader?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 24 Haziran 2019; 13:57:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pesde su online rezaletlikler olmasa fifa atari gibi kalir yaninda
Pese şikeli rezalet online oyunu için para verecek var mı?
Bence hiç para vermeyin. Nasılsa ücretsiz olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Var
600 tl ile oyunu satın alacağım sıkıntı mı var ?? -
Standart surum alacağız mecbur oyun ciktiktan 2 veya 3 ay sonra bedava sürüm cikiyor ama ilk çıktığı gibi olmuyorquote:
Orijinalden alıntı: Jeopol
Pese şikeli rezalet online oyunu için para verecek var mı?
Bence hiç para vermeyin. Nasılsa ücretsiz olacak
Online da hile lag tuş gecikmesi olmazsa guzel olur ama kesin çözdük diye bir açıklama görmedim en buyuk sorunu bu oyunun
adam 1-0 öne geçti ve bilerek bağlantı koparttı sonuç ne oluyor ?? -
Sanırım pesin artık son yılları.Baksanıza ,bakım zamanı değil,bir şey değil,online sistem,kapalı durumda!!
Tabi ,tüm online oyunlar,oynananamıyorsa ve sorun psn kaynaklıysa bilemem.
Oyunun %10 indirimle legend sürümünü alacağım ama kralı gelse bana kimse coin aldıramaz bu rakamı verdikten sonra👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X