Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.521.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eskiden player id dediğimiz olay pesin en önemli gücüydü şu an dediğiniz gibi messi topu kontrol edemiyor sağa sola dönemiyor iki futbol oyunuda o kadar kötü ki konsolu bile satma düşüncem oluştu keyif alamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Football Always kullanıcısına yanıt
    20 19 dan ağır olursa konsolu satayım o zaman:)

• quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw79

Şu 19u kimle oynadımsa(online) taktik şu: kontra atak, uzun top, ofansif bekler. Yazıklar olsun şu oyunu yapana. Çalım atmak yok, Messi la Messi bile çöp bu oyunda. Beli dönmüyor adamın. Pas yapmak yok, yapamassın, futbol oyunu olsa yaparsın ama bu futbol oyunu değil. Uzun top. Şu oyunun kodunu yazan adamın kodunu....
    Çalım, dönme derseniz hepsi var bende, buyrun birkaç örnek ekledim, ama net söylüyorum momentum geldiğinde 520 puanlı adam 2 şut çekip 2 golle maç kazanıyor, ben bütün rakip takımı ipe de dizsem, 15 şut da çeksem o top içeri girmiyor, skill önemli değil, sorun oyuna sistemsel müdahale

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Football Always kullanıcısına yanıt
    19 da bunları yapabilmek büyük iş ben prescilere karşı hareketi yapsam bile topu kaptırıyorum

• Pes 18 i indirdim oynuyorum. Valla dünya varmış. Sadece Messi değil, topu ayağaına alan her topçu yeteneğini sahaya yansıtıyor. Harika oyunmuş.

• quote:

Pes 18 i indirdim oynuyorum. Valla dünya varmış. Sadece Messi değil, topu ayağaına alan her topçu yeteneğini sahaya yansıtıyor. Harika oyunmuş.
    Ben hala 2018 oynuyorum 2019 a bin basar :)) Messi ve Salah eğer yeteneğin varsa oyuncuların yeteneği sayesinde de esnek çalımlar atabiliyorum. Become a Legend yapıyorum 6 sezondur çok keyif alıyorum. 2019 çok monoton bir oyun herşey aynı.
  • Ben de 2019 ilk hafta aldım kardeşlikten. Sattım hemen. Alışamadım. Herkes yavaşlık istemiş ama ben hızlı seviyorum. Ondan online da oynayamıyorum. Hala 2018 oynarız ofline arkadaşlarla
    2020 nasıl olur bilemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen kardeşim. Ya inyesta topu ayağına aldığında, işte bu inyesta diyorsun ya. Messi zaten bire bir. Fuleli gidşi, ani durup vücut çalımları. Valla nefes aldım ya. Pes 19 18 in yanından bile geçemez gerçekten. 20nin de 18 gibi olacağını düşünüyorum artık. İnyestadan akıl falan almışlar ya bu sefer. 18e devam.

• PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]
  • Efsanelerde nedved yerine del piero olabilirdi yada davids
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Efsanelerde nedved yerine del piero olabilirdi yada davids
    Nedved candır 19 da sabit adamımdı.
  • quote:

Pes 18 i indirdim oynuyorum. Valla dünya varmış. Sadece Messi değil, topu ayağaına alan her topçu yeteneğini sahaya yansıtıyor. Harika oyunmuş.
    19'da ki çimler bu oyunda olsaydı 5 yıl formaları yeniler oynardım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Efsanelerde nedved yerine del piero olabilirdi yada davids
    Del Piero aslında Pes serilerinin vazgeçilmeziydi.. Kırmızı kramponlu zamanlarından bu yana hep demolar olsun, tanıtım videoları olsun mutlaka gözükürdü.. Bende beklerdim ama Nedved'de candır tabi.. Bide tabi Juve yönetiminde yer almasıda etkendir..
  • Muhtemelen Camoranesi de gelir, lansmanda sahnedeydi
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Arshavin 2011'deydi sanirim resmen bug'li gibiydi. Yine oyle olmaz insallah.

• PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: msty85

Arshavin 2011'deydi sanirim resmen bug'li gibiydi. Yine oyle olmaz insallah.
    Hemen hemen herkes de vardı cok iyiydi o oyunda favori oyuncumdu yine öyle güçlü olsun ki efsane oldugu belli olsun

• Helal82 H kullanıcısına yanıt
    19 un çimleri beğeniyor musun bence skandal ötesi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

19 un çimleri beğeniyor musun bence skandal ötesi hocam
    Pes 18'deki yeşil cırtlak tahta olduğu için yoksa 19'unkini beğendiğimden değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 20 Temmuz 2019; 20:1:12 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.