Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.161
Cevap
76
Favori
1.521.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski spikerden 2017 de mi kurtulmustuk hatirlayamadim simdi ama suan mevcut olan spiker 10 numara o teki ruhsuza gore..hatta bende kapatmayi dusunmistum o sipkeri ayarlardan bir zamanlar..ama simdiki cok iyi ben begeniyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hiç denemedim italyan. 18'de denemiş miydiniz nasıl
  • Pes 2019 ,sadece oynanış olarak değil,müzikler bakımından da sınıfta kalmıştı.İnsan,heyecanlı bir maçtan önce ve sonra keyifli müzikler duymak istiyor ama böyle müzikler bir yana kulak tırmalayan insanı ,dinlediğine dinleyeceğine pişman eden “Bir sığırın”Holalallaaa Holalalaaaa “şeklinde böğürdüğü sözde müzikler Pes 2019 daydı!!
    İnşallah Pes 2020 de kulağa hoş gelen müzikler olur.Pek güzel olmasa da demoda kullanılacak müziklerden biri bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 23 Temmuz 2019; 18:1:25 >

• Horoz Nuri:

Deneyeceğim teşekkürler.

suÇ:

I am John Champion and with me here is Jim Beglin Bundan nefret ettiğim için başka spikerler deniyordum.

neo23:

Ben Pes 2011 deki müzikleri çok sevmiştim.
  • neo23 kullanıcısına yanıt
    müzikler çok kötüydü aynen. İnşallah güzel müzikler seçmişlerdir. PES 2011'in müzikler güzeldi.
  • Arkadaşlar pes 2020 Nintendo switch konsola çıkacakmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo da hangi stadyum lar var

• red_playstation_cafe kullanıcısına yanıt
    En guzel muzikler pes 16 daydi✌

• Ronaldinho göğüs kontrol muazzam
  • Günlerdir ay sonu gelsin demo çıksın oynayalım diye beklerken cihazı kuzen istemezmi..
  • Helal82 H kullanıcısına yanıt
    Abi kamera açısı efsane değil mi ya Maçı tam ekran yapıyorum bildiğin gerçek maç vallahi. Oyun çıkınca Liverpool ya da Fenerbahçe ile bi ML açarım offline :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurosonic

Abi kamera açısı efsane değil mi ya Maçı tam ekran yapıyorum bildiğin gerçek maç vallahi. Oyun çıkınca Liverpool ya da Fenerbahçe ile bi ML açarım offline :)
    Biraz daha yakınlaşıp aşağı yukarı da oynatabilirsek efsane olur. Daha bir 10 yıl kamera eklemelerine gerek kalmaz. Örneğin bayern maçlarını oynarken kameranın yerden olması gerekir inşallah bunu akıl etmişlerdir.
  • Helal82 H kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum ayarı varsa 1-2 tık yakınlaştırma yapıcam. PL çok sarar bu kamera açısında şuan kararsızım PL mi TR ligi mi diye :)
  • Ahahhaaa ayni durum bende de var😁

Aylarca bosta durdu istemedi arkadas.dun ps4'ü istedi verdim..bakalim nasil alacaz geri

• Momentum 2020. Bu oyun kumar makinesi gibi. Bu şerefsiz japonlar adam değil.

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar; PSN kardeşliği ile ilgili bi sorum olcaktı..

Geçen sene bir arkadaşımla ortak almıştık PES 19'u PSN üzerinden..

O almıştı oyunu ve hediyeler ona gitmişti, bense hediyesiz oynamıştım oyunu..

Bu sene ise ben kendi PSN hesabımdan alıcam, hediyeleri alabilmek için..

Hediyeler yine ona mı gider, yoksa bende mi kalır; geçen seneki Pri/Sec olayından dolayı KAFAM KARIŞTI?
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    Kendi hesabindan alacaksan sana gelir hediyeler...

• Kamera tamam yıllardır istediğimiz kamera açısı. Geriye kalan tek şey TV sunumu. Açıkçası maç içinde geçiş yapmadığımda çok bilgi almak isterim kariyerde. Maç esnasında rakip takımların gol haberinide almak güzel olurdu. Önceki oyunlarda vardı bu fifa mı pes mi bilmiyorum. FIFA nın TV sunumu muazzam. Gerçekten iyi iş çıkarmışlar. Aynısını KONAMI yapsa eminim daha iyisini yapıcaktır.
  • Ps4 arkadaşa verilir mi gelsin evine karşılıklı mac atin
    Ben vermem

• quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Kendi hesabindan alacaksan sana gelir hediyeler...
    Peki benim geçen sene PRİ YADA SEC olmam etkilemez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pessi63 -- 23 Temmuz 2019; 21:14:8 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.