Şimdi Ara

PES 5 DE YILDIZ SAYISINA GÖRE EN FARKLI GALİBİYETİNİZ.??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: erpay

quote:

Orjinalden alıntı: BY_CLOONEY

quote:

Orjinalden alıntı: altunok74

arkadaşlar arasında İMKANSIZ MANASINDA KULLANIRIZ.ARGO YANİ

VALLA SENİ BİLMEM AMA BEN PES3 TEN BERİ 3 YILDIZDA OYNUYORUM EN FARKLI SKORU 6.0 ALMIŞTIM

HELE PES 5 DAHA ZOR.

3 YILDIZDA 5.0 ALDIM BİRKEZ

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: altunok74

yok ağaç.

quote:

Arkadaşlar burda yıldızları ve dakika yı belirterek en farklı galibiyetinizi yazın .!

Ben 6 Yıldızda Brezilyayla - İngiltereyi 9-0 yendim ama her attığım gol oldu neredeyse normalde 6 yıldızdaki maçlarım 1 fark yadad bilemedin 2 farkla biter.! tabi maç 15 dakikaydı.!

Sorması ayıp Amaa Yok ağaç ne demek .?

Dostum inanmıyorsan sana göstereyim Walla 9-0 olduğunda Son golü saveledim .1 Replayını izlemek isteğimde 6 yıldızda 9-0 diye gösteriyo isterseniz Resim Atarım fotoşop derseniz Video atarım beyler.!

Golün save ini bi yere at da golünü seyredelim

• 6 yıldız Barcelona-Man UTd 8-2 koydum hakketten de super mactı Ronaldinhio hattrick yaptı
  • Ama ben PS2 de oynuyorum o yüzden 6 yıldızda olduğunu göstermem için Telefonla çekmem gerekir yada Vidosunu çekmem gerekir beyler .!
  • YAV SIKTI ARTIK BU MEVZULAR. EN FAZLA KAÇ GOL ATTINIZ , BİR OYUNCUNUZ NEKAR GOL ATTI, NFS DE BİR ARABAYLA EN FAZLA NEKADAR YAPTINIZN YETER YAV ÖNCEDEN EN EN EN DİYE BAŞLIKLAR VARDI ŞİMDİ NEKADARLAR MI ÇIKTI PİYASAYA.AÇIN LÜZUMLU BİR BAŞLIKTA DOĞRU DÜRÜST KONUŞULSUN
  • İşte olay budur 6 yıldızda galatasarayla chelsea yi 6-0 yendimmm
  • & yıldızda roma yı juve ile 4-0 yendim
  • 3 yıldızda Türkiyeyle dandik bi takımı 1-0 yendim.
  • abi benım gozum yukseklerde degıl chealsea yı 6 yıldızda 5-2 yıktım ama klasık 10 dakıka oynadım(mihajloviçten bırde frıkık var ve sunu ıddaa edıyorum bu adamı bu takımdan cıkarsınlar mac basına bır gol ortalama duserım)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.