Şimdi Ara

PES 6.5 efsane oyunun geri dönüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyunu acamayanlar pes 6 reg dosyasını goglide aratın bulun oyunun kuruluyerine atın tıklayın dosyayı calıştırın ozaman oyun açılıyo
  • edit...özür dilerim yanlış konuya mesaj attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 15 Temmuz 2010; 0:22:58 >
  • PES6 EN İYİSİ.. YAMAYIDA DENEMEK LAZIM
  • Ben pes 6 nın standartını tercih ederim .Yama kurup oynanışı bozmayalım

Sadece hasan mustanın spiker yamasını içine atıpta oynuyorum.bilgisayarda hem pes 2010 var hemde pes6 var. 1 defa 2010 oynuyıorsak 9 defa pes6 oynuyoruz. :)

Sanırım uzun yıllarda böyle gidecek gibi gözüküyor.Aklınızdakini sahaya yansıtabileceğiniz en iyi oyun pes6 dır.
    Birde (we8 , pes4) tür .Bu klasiğide unutmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

http://www.****.com/?d=E080MMFN buyrun arkadaşlar online oynamak için goal server vürüssüz bunu oyunun kurulu yerine kalasör halinde atın 213.82.79.168 bu ip numarasınıda cliente basıp yapıştırın siyah pencere koybolana kadar enterlyin online bölümüne girin pasworda 1234 yazın contek deyin data larda boş işe kendinize nik yaratın data lar dolu işe birinden girip oynayın.

hoca ben girdim bu servere şuan oynayacak kişi aranıyor
  • yükledim mükemmel olmuş. Birde türkçe spiker yaptım daha güzel oldu ama tek bir sorun var şu kamerayı wide dayken nasıl sabitliycez arkadaşlar,tv yayını gibi sağa sola gidiyor. Yardım lütfen
  • kaç gb 58 part
  • BEN KENDİ ELİMLE YAPTIM AMA EFSANE FENERBAHÇE BAŞKA YERDEN KOPYA BAŞKA KİŞİLERİN ÜZERİNE YAPTIM ÜZERİNE ESKİDEN OYNAYANLARINI ZÜERİNE YAPTIM BUYRUN İNDİRMEK İSTEYEN VARSA BU PES 6 NIN İNDİRMEK İSTEYEN LİNKE TIKLASIN
    http://rapidshare.com/files/408577836/KONAMI-WIN32PES6OPT
  • rapidshare.com/files/408577836/KONAMI-WIN32PES6OPT
  • *** olan rapidshare yazın
  • *** olan rapid share birleştirin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.