Şimdi Ara

PES 6 da Değişik Bir Gol??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeş bn attım sinirlendim santra yapr yapmaz trezeguet le attım ama bn de inanmadım
  • uzun zamandır oynuyoum dün koneyle santradan öle bi gol attım ki kendime çok şaşırdım.OLuyormuş hakikaten ama playstationda cafede oynadığmıız için kaydedemedim
  • çok yakınmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: klmnn

olabilir tabi, bi maçta tvde gösterdiler kaleci kendi sahasından attı golü karşı tarafa

bnde biliorum o golü hatta türk liginde olunda Çanakkale dardanel olması lazım kaleci wuruo topa dier kalecide kucaıma gelcek die beklerken ters bir rüzgar küt içerde top
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

http://www.youtube.com/watch?v=Hcd69l1COvc
    alın size paniksiz klass 3 gol

off be bu ne yaw pek maç felan oynamam ama klass bi oyun yapmışlar çok gerçekçi
  • Oyun içerisinde (Default ayarlarla) radarı kontrol ederseniz kalecilerin (top santra yuvarlağındayken) ceza sahası ön çizgiye açıldığını farkedersiniz. Bu esnada düzgün bir vuruşla gol yapabilirsiniz
  • olur bole vakalar turk polisi yakalar benim basima hic gelmedi nedense
  • helal
  • Kardeş zaten santra yaptıktıktan sonra kaleci biraz açılıyo o arada ezbere atarsın
    ben ole çok attım
  • Bİ MAÇ İZLEMİŞTİM
    ÇANAKKALESPOR - ALTAY
    ÇANAKKALE'NİN KALECİSİ KALE VURUŞUNU ÖYLE Bİ KULLANDIKİ KALEDEN KALEYE GOL OLDU.
    BUNUN BENZERİNİ 7OM'DEN ATTIM PES 6'DA
    ADAMIN TEKİ AYAĞIMA KAYDI KARAR FRİKİK MESAFE 7OM ŞUT TUŞUNA BASAYIM DERKEN ORTAYA BASMIŞIM KALECİ DE ÖNDE KALECENİN TOP ÜSTÜNDEN GEÇTİ BENİM ADAMLAR DA DOKUNMADI VE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
    BARCELLONA 4 - 1 LİVERPOLL
    DAKİKA 47:53
  • BU ARADA SİZE Bİ DİPNOT
    EĞER ONLİNE DE PARALI YERDE CUP YAPARSANIZ AKLINIZDA BULUNSUN KAYBEDİNCE 25$ KAYBEDİYOSUN, BERABERE KALINCA Bİ ŞEY YOK, KAZANINCA 20$ KAZANIYOSUN, KUPA KAZANINCA 80$
    FİNALDE KAYBEDİNCE 85$ KAYBEDİOSUN

DİPNOT
  • quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

imkansız olmasada imkansıza yakın bir ihtimali var.Antreman modunda bin kere ordan topu kalaye vurursan bir tanesi girer.

1000 kere vur sonra golü bana izlet
  • maç başlar başlamaz atman%0 kaleci yerindeyken atamazsın hemde pes6 da.fifa olsa kaleden kaleyede atarsın
  • FIFA da her vurduğun top gol oluyor. Ama PES de zor. İmkansız!
  • Kaytı yapsan daha iyi olurdu Bence
  • abi ps1 oynuodm ferdinandla kendi ceza sahamdan yuvarlagi kokledim top gitti dier kaleye kadar sora sora rakip kaleciyle bizm forvet zipladi bisiler oldu sora gol oldu bn forvet kafayla atti sandim bi baktim ferdinand kari bulmus gibi sevinio kopomustuk arkadasla

bi de gene ps1de frikigi kullandim top ust aglarda kaldi sora asagi indi hakem gol saydi onu da pek anlayamamistk ne gunlerdi pee
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.