arkadaşlar pes 6 "j" makinede hangi winning eleven a tekabül ediyor ?? herhalde pes6 sadece pal da çalışıyordur değil mi ??
PES 6 J bölgesi için yanılmıyorsam Winning Eleven X diye çıkmıştı
Bu we veya pes serisinin dünya çapında turnuvası var mı? varsa türkiyeden katılım olabiliyor mu?herkes kendi çapında bu oyunun en iyisi olduğunu düşünüyor tabi bende öyle düşünüyorum.
Tamam işte siz kendi aranızda kapışın finch le
quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX
quote:
Orjinalden alıntı: renzokuken
arkadaşlar pes 6 "j" makinede hangi winning eleven a tekabül ediyor ?? herhalde pes6 sadece pal da çalışıyordur değil mi ??
aaa eğer oysa süper olur walla teşekkürler.. gökyüzüne düşmüştü geçen hafta hemen bakayım bi :D
quote:
Orjinalden alıntı: gainward
Bu we veya pes serisinin dünya çapında turnuvası var mı? varsa türkiyeden katılım olabiliyor mu?herkes kendi çapında bu oyunun en iyisi olduğunu düşünüyor tabi bende öyle düşünüyorum.
Ben bi çocuk gördüm 13 yaşında,çocuk gece gündüz pes oynuyor ama bilinçli oynuyor,Pes'in bütün özelliklerini kullanıyor,acayip acayip taktikler yapıyor...Tek kelimeyle muhteşem bırak çocuğa karşı atak yapabilmeyi topu ayağında tutmakta bile zorlanıyorsun...Çocuk bir de diyo ki benden 10 kat güzel oynayanlar var,bence kalkışma.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KoalaX
quote:
aaa eğer oysa süper olur walla teşekkürler.. gökyüzüne düşmüştü geçen hafta hemen bakayım bi :D
RB + RT MANUAL kombinasyonunu kullanan varmı?ben hep bu özelliği kullanıyorum defansta ve forvette istedğim zaman aralara girebiliyorum. oyun da bana %50 üstün olarak oynama imkanı veriyor.eğer kullanmassam futbolcular nereye gitmek isterse oraya gidiyor.
arkadaslar bu oyundan ntsc-u versiyonu olan varsa benide eklesin arkadas listesine ..gamertag : egex
quote:
Orjinalden alıntı: Mickey~
quote:
Orjinalden alıntı: amonramses
quote:
Orjinalden alıntı: Finch
kuşkusuz ki dünyada ki en iyi pes oyuncularından biriyim belkide en iyisiyim
ülkemizde olan çok ilginç gelişmelerden..
Doğru söylüyor ama,kim bilir belki de ben en iyisiyim.Yani %0000000001 ihtimal bile olsa "belkide en iyisiyim"
kesinlikle doğru bir açıklama. görüyoruz iyi oynuyorum diyenleri "karı" gibi barcelona ile oynuyorlar.
üstad seviye düşmesin!
Arkadaşlar acaba aranızda Foto çekip koyabilcek varmı(4-5adet) yada video.Çok merak ediyorum. 2-3 video izledim 2-3 resimede baktım fakat oyun hakkında pek bilgi yok oyun siteleri ve google da.
quote:
Orjinalden alıntı: SerhanXbox360
Arkadaşlar acaba aranızda Foto çekip koyabilcek varmı(4-5adet) yada video.Çok merak ediyorum. 2-3 video izledim 2-3 resimede baktım fakat oyun hakkında pek bilgi yok oyun siteleri ve google da.
Diyecek bisey yok , Next-Gen deki en iyi futbol simulasyonu .
Yıllardır pes serisini takip eder oynarım pes6 nın yeri bambaşkadır bende. pes2008 i pes serisine katmak bile istemiyorum başka bi dünya olmuş iğrenç bir oyun..xbox da oynamak nasip olmadı ama ps2 ve pc de saatlerce başından kalkmazdım pes6 nın. pes09 pes6 nın kadroları güncellenmiş haliyle çıksın gece gündüz oynarım vallahi.
Biris söylemişti live da oynarken split screen oluyormuş.?doğrumu?
quote:
Orjinalden alıntı: SerhanXbox360
Biris söylemişti live da oynarken split screen oluyormuş.?doğrumu?
Ne alaka ya
Arkadaşlar, bu oyunu liveden oynayanlar isimlerini buraya yazsınlar..Uygun zamanlarda kapışırız...Benim gamertag: PES WİNNER PES 09 çıkana kadar Pes zevkinden mahrum kalmayalım...
live üyeliğim olsa dağıtırdım bu oyunda ortalığı şanslısınız
quote:
Orjinalden alıntı: FRAPS
live üyeliğim olsa dağıtırdım bu oyunda ortalığı şanslısınız
hertürlü beklerim live üyelği al kapışalım deliler gibi
nuzzlealper
ekleyin görüşelim.
Görüldüğü üzere pes09 dada iş yok,yine pes6 oynamaktan başka bir alternatifimiz yok.