Şimdi Ara

Pes Ana Lig Taktikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler ana lig oynuyorum Fenerbahçe'yi aldım.4-2-2-2 oynuyorum,2 Kanatlı oyun sistemim var hücuma yönelik oyun oynamaya çalışıyorum ama bir türlü tutturamıyorum standart yapıyorum ofansif stili vesaire ayarlıyorum fakat olmuyor sizin taktikleriniz neler?

• ben hep hızlı kontra atak oynuyorum presi,ofansif stili ve yoğunluğu en sona getiriyorum 4-4-2 sistemiyle orta sabah göbek oyuncuları tam orta sahanın üstünde açık oyuncuların ise biraz daha forvetlere doğru yanaşmış biçimde etkili kanat oyuncuların varsa çok işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucamayankarga

ben hep hızlı kontra atak oynuyorum presi,ofansif stili ve yoğunluğu en sona getiriyorum 4-4-2 sistemiyle orta sabah göbek oyuncuları tam orta sahanın üstünde açık oyuncuların ise biraz daha forvetlere doğru yanaşmış biçimde etkili kanat oyuncuların varsa çok işe yarar

teşekkür ederim güzel taktik
  • rica ederim keyifli oyunlar
  • 3 - 5 - 2 juventu style ( 2 dmf 1 cmf 1 ramf 1 lmf top çevirmek için orta sahaya yakın tutuyorum lmf'yi ) forveti /// bu şekil arkalı önlü ayarlıyorum.genelde topu sol tarafta çeviriyorum atakları sağ taraftan yapıyorum )
    4 - 3 - 3http://4.bp.blogspot.com/-BTEgeAJWCBo/T9XGSCFVaYI/AAAAAAAABPA/mjHgvAJEjI8/s1600/4-3-3%2B4-4-2.jpg bu linkteki sol taraftaki dizilime benziyor ama biraz daha değişik.full back yazan defans oyuncualırını orta sahaya yakın defans çizgisinide ileriye alıyorum.orta sahadakileri /// bu şeklin tersi olacak şekilde lmf'yi biraz daha öne yerleştiriyorum.

tam anlatamadım ama benim oyun stilime bu dağılımlar uyuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.