Merhaba beyler ana lig oynuyorum Fenerbahçe'yi aldım.4-2-2-2 oynuyorum,2 Kanatlı oyun sistemim var hücuma yönelik oyun oynamaya çalışıyorum ama bir türlü tutturamıyorum standart yapıyorum ofansif stili vesaire ayarlıyorum fakat olmuyor sizin taktikleriniz neler?
ben hep hızlı kontra atak oynuyorum presi,ofansif stili ve yoğunluğu en sona getiriyorum 4-4-2 sistemiyle orta sabah göbek oyuncuları tam orta sahanın üstünde açık oyuncuların ise biraz daha forvetlere doğru yanaşmış biçimde etkili kanat oyuncuların varsa çok işe yarar
quote:
Orijinalden alıntı: ucamayankarga
ben hep hızlı kontra atak oynuyorum presi,ofansif stili ve yoğunluğu en sona getiriyorum 4-4-2 sistemiyle orta sabah göbek oyuncuları tam orta sahanın üstünde açık oyuncuların ise biraz daha forvetlere doğru yanaşmış biçimde etkili kanat oyuncuların varsa çok işe yarar
teşekkür ederim güzel taktik
rica ederim keyifli oyunlar
3 - 5 - 2 juventu style ( 2 dmf 1 cmf 1 ramf 1 lmf top çevirmek için orta sahaya yakın tutuyorum lmf'yi ) forveti /// bu şekil arkalı önlü ayarlıyorum.genelde topu sol tarafta çeviriyorum atakları sağ taraftan yapıyorum ) 4 - 3 - 3http://4.bp.blogspot.com/-BTEgeAJWCBo/T9XGSCFVaYI/AAAAAAAABPA/mjHgvAJEjI8/s1600/4-3-3%2B4-4-2.jpg bu linkteki sol taraftaki dizilime benziyor ama biraz daha değişik.full back yazan defans oyuncualırını orta sahaya yakın defans çizgisinide ileriye alıyorum.orta sahadakileri /// bu şeklin tersi olacak şekilde lmf'yi biraz daha öne yerleştiriyorum.
tam anlatamadım ama benim oyun stilime bu dağılımlar uyuyor