Şimdi Ara

PES'i kötüleyenlere kulak asmayın ! PES 2015 hakkında - Yeni oynanış videosu- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hahhahaha Pes'e simülatör demiş asıl pes arcade, fifa simülatör. Defanstan üçgene bas rakip yarı sahaya kadar geçsin ara pas, ver ronaldo'ya messi'ye topu koş bütün takımı çalımla gol at
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Hahhahaha Pes'e simülatör demiş asıl pes arcade, fifa simülatör. Defanstan üçgene bas rakip yarı sahaya kadar geçsin ara pas, ver ronaldo'ya messi'ye topu koş bütün takımı çalımla gol at

PES 13'te Messi çamur bence.
  • FİFA AKAR PES BAKAR
  • PES 15 KONTROL SİSTEMİİİ
     PES'i kötüleyenlere kulak asmayın ! PES 2015 hakkında - Yeni oynanış videosu-
  • fifa14 pes2014 pek farkı yok bence grafik olarak aynı bence fifa14 yine adamlar küçük saha büyük ve her duran top gol oluyor
  • 3 temmuzu bekliyorum..bu kadar bekledik 3 gün daha bekleriz..Adam akıllı bir şeyler çıkmazsa bu sene demosunu bile indirmeyeceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxell37

3 temmuzu bekliyorum..bu kadar bekledik 3 gün daha bekleriz..Adam akıllı bir şeyler çıkmazsa bu sene demosunu bile indirmeyeceğim...

Haklısın, PES 2014 de grafikler falan çok zayıf pikselleşiyor bazı yerlerde özelikle ilk sahaya çıkışta arkadaki oyuncuların yüzleri pikselleşiyor. (Yüksek grafikte oynarken olan bir olay. ) PES 2015 bakalım nasıl olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 30 Haziran 2014; 23:07:34 >

• quote:

pes 15 sıcak haberler

http://www.pes-patch.com/

Kalktı

• quote:

Orijinalden alıntı: yogurt78

quote:

pes 15 sıcak haberler

http://www.pes-patch.com/

Kalktı

http://www.pes-patch.com/category/pes-2015-news

:D

• peste oynuyorum fifada.pes eğlenceli ve basit.fifa ile kıyaslamak yanlış olur.fifa daha gerçekçi,oyun zekası,taktik anlayışı ve el becerisi olmayan kişi oynayamaz.pes fifanın yanında atari oyunu gibi.
  • ilk pes 15 oyun içi video...16 sn. olsada

http://www.pes-patch.com/category/pes-2015-news
  • Edit: Konuya daha önceden yorum yapmışım kaldiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 3 Temmuz 2014; 22:02:36 >
  • Sevgili arkadaşlar herşeyi boşverin ya bu adamlar 25 haziran dedi dimi olmadı 3 temmuz dediler hadi eyvallah ama 3 temmuzdada bisi olmadı resimleri kimse söylemesin bana burda önemli olan verilen sözün tutulması her sene oyaliyor yok şöyle yok böyle kimse kusura bakmasin pes geçmişin ekmeğini yiyor geçmiş o efsane pes serilerini unutun bu oyun daha yeni çıkmış olsun pes 2014 kimse yüzüne bakmaz geçmişin verdiği bağlılıklada lütfen fanatiklik yapmayın not bende ağır bir pes fanatigiydim bilen bilir ama artik gözümuzu acma vakti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence tam tersi FIFA daha gerçekçi, PES'te adamlar kütük gibi vuruyor topa.
  • Pes 2015 harika duruyor , fifacı bebelerin yorumlarına bakmayın. Fifa oynarken insanın uykusu geliyor o kadar monoton bir oyundur fifa...

Pes 2015 ile pes2014 tüm eksikleri giderildi ve bir üst aşamaya geçildi. Pes smilasyon olma yolunda ilerliyor. Fifada yıllar geçmesine rağmen adam akıllı top fiziği bile yapamadılar , top balon gibi havada gidiyor. Berbat kamera açılarını ise saymıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2015test

Pes 2015 harika duruyor , fifacı bebelerin yorumlarına bakmayın. Fifa oynarken insanın uykusu geliyor o kadar monoton bir oyundur fifa...

Pes 2015 ile pes2014 tüm eksikleri giderildi ve bir üst aşamaya geçildi. Pes smilasyon olma yolunda ilerliyor. Fifada yıllar geçmesine rağmen adam akıllı top fiziği bile yapamadılar , top balon gibi havada gidiyor. Berbat kamera açılarını ise saymıyorum.

Atma arkadaş asıl peste top balon gibi gidiyor,fifada Slider ayarını yap ondan sonra vur topa,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pes 2015 harika duruyor , fifacı bebelerin yorumlarına bakmayın. Fifa oynarken insanın uykusu geliyor o kadar monoton bir oyundur fifa...

Cevap bile verilmez
  • quote:

kusura bakma harbi çok cahilsin..aslında cahil yerine başka bir şey demek istiyorum ama burası yeri değil...yukarıdaki video izleyipte pes 14 teki eksiklikler giderildi pes 15 te level atladı dersen gerçekten sen uçmuşsun...pes 15 ile ilgili konuşmak bile gereksiz..mahalle maçından farksız..yapay zeka olmuş geri zeka adamlar hala kütük...
    Lafı uzatmayım ve sadece kapak gibi bir örnek vereyim...
    -İngilterede satış rakamlarında fifa 14 zirvedeyken pes 14 ilk 20de bile yokkkkkkkkkkkkk..

Konami sen en iyisi eski yerine geri dön..İngiltere nin havası sana pek yaramadı

FİFA AKAR PES BAKAR

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.