Şimdi Ara

Pes mi? Fifa mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TÜM FİFA SERİSİ VE PES SERİSİNDE EN İYİ KARİYER MODLU OYUN HANGİSİ?

GERÇEK BİR MENEJER HİSSİ VEREN OYUN HANGİSİ ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN!!!

FİFA 2016 HARİÇ SİSTEMİM KALDIRMIYOR!

CEVAP VEREN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

• Gerçek menajer hissi veren tek oyun Football Manager'dir. Bir oyun insanın rüyasına girer; kabusun olur mu? Hangi oyun ağlatır. Senden olmayan birini oğlun kadar sevebilirmisin(Regenleri kastediyorum) Kaplumbağıma regen'imin adını verdim, Jordy Hoege.

İlla Fifa,Pes arası bir seçimse tabii ki de Fifa menajerlik moduyla da açık olan arayı daha da açıyor fakat gerçekçilikse niyetin FM'nin istediğin serisinden başla.
  • Bence menejerlik dünyasına atılmak istiyorsan ikiside değil arkadaşın dediği gibi kesinlikle Football Manager olacaktır. Fakat futbolu oynamak için diyorsan ben Fifayı seviyorum pes hiç oynamam fakat buradan bir başkasıda çıkıp ben Pes seviyorum fifayı oynamam der tamamen senin tercihin. Her 2 oyundada menejerlik modları var ama FM'nin yanına yaklaşamazlar ki zaten çok farklı şeyler.
  • Hem futbol oynayip hemde oyuncalari yetistirip transfer yapmak istiyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap yokmu beyler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Menejerlik içn tabiki Fm ama illa pes mi fifa mıı diyorsan ben fifa derim.
  • Dostum oynanıştan keyif almak istiyorsan pes ama saha dışı olaylarda fifa daha iyi . Eksik yönleride birbirinden çok muazzam farklı değil. İlla şunu oyna diyenler fanatik onlara kulak asma .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.