Şimdi Ara

PES OYNARKEN OYUNCU VE TOP TİTREME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar kasasini HDMI ile 107 ekran lg tv bagladim ama Pes oynarken oyuncularin isimleri ve top cok titriyor morel bozucu ... forumlardan arastirdim tum yollari denedim yine olmadi.Fakat monitorun herzt ayarlarindan 85hz yapin duzelir dediler fakat benim tv 200 hz olmasina ragmen bilgisayada monitor ayarlari 60hz yuksek secenek yok.lg servisi aradim Durumu anlattim hatta 10 yil onceki tuplu bilsayar monitorunde 70hz oluyor fakat tv bagladim 60hz baska yok.servis hdmi ile baglantida 50/60 hz fazlasi olma dvi monitor baglantisi hz fazla olabilir diyor. Ayni problemi yasayan ve cozen arkadasalar cevab yazabilirmi
    Sistem
     PES OYNARKEN OYUNCU VE TOP TİTREME  SORUNU PES OYNARKEN OYUNCU VE TOP TİTREME  SORUNU PES OYNARKEN OYUNCU VE TOP TİTREME  SORUNU PES OYNARKEN OYUNCU VE TOP TİTREME  SORUNU PES OYNARKEN OYUNCU VE TOP TİTREME  SORUNU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartının en son driverini indir , ekran kartı ayarlarından ( driver yükledikten sonra büyük ihtimal masaüstü kısayolu olur) v-sync (düşey senkronizasyon) etkinleştir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.