Şimdi Ara

PES VALLAHİ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beşiktaşta geçen sene kararı alkışladığı için oyundan atılan delgado
    hemen her maçta hakeme gözlük işareti yapan lugano....

arada ne fark var?

delgadonun kararını haklı bulan her fenerhabçeli arkadaşım bugün luganoyu savunuyor...
  • bizi anca böyle bir maçla yenebilirdiniz oda oldu işte..10 kişiyle eleyecez derken 8 kişi bitirerek elendik..başkanı yöneticisi bile yapılan rezaletin farkında ama burdaki gsliler yenelimde nası olursa olsun önemli değil derdinde..sizde haklısınızfenerbahçeyi yenmek kolay değil uzun bir aradan sonra böyle sevinmenizde doğal..yani gönül rahatlığıyla söyleyebilirsiniz hakemin sonuca etki edecek bir yönetim kusuru olmadı..geçen sene deividin golü ofsay diye verilmedi bjkye elendik bu seneki rezalet ortada..böyle durumlarda nasıl eleyip yarıfinale cıkmayı düşünebilirsinki..helal olsun diyorum bu şerefli galibiyet için,maçı 8 kişi bitirmiş bir fb ve gece tura çıkan gsliler,kornalarının hakkını verdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

bizi anca böyle bir maçla yenebilirdiniz oda oldu işte..10 kişiyle eleyecez derken 8 kişi bitirerek elendik..başkanı yöneticisi bile yapılan rezaletin farkında ama burdaki gsliler yenelimde nası olursa olsun önemli değil derdinde..sizde haklısınızfenerbahçeyi yenmek kolay değil uzun bir aradan sonra böyle sevinmenizde doğal..yani gönül rahatlığıyla söyleyebilirsiniz hakemin sonuca etki edecek bir yönetim kusuru olmadı..geçen sene deividin golü ofsay diye verilmedi bjkye elendik bu seneki rezalet ortada..böyle durumlarda nasıl eleyip yarıfinale cıkmayı düşünebilirsinki..helal olsun diyorum bu şerefli galibiyet için,maçı 8 kişi bitirmiş bir fb ve gece tura çıkan gsliler,kornalarının hakkını verdiler

ağla ağla....daha çok ağlayacağınız günler gelecek..hıçkıra hıçkıra...

• adam kıyırmak mı :D nedir bu rütbe psikolojiniz anlamıyorum..nereye girsem çavuşmuş ermiş yok yarbaymışş ne oldu şimdi siz binbaşısınız ben çavuşum yerim yok mu forumda..bırakn bu rütbe ayakalrını ya.
    ne güzel yenmişiz herhangi bir yanlış olay olmadan(gökhan,lugano,volkan,lincoln,alex)hepsi haketti ve gereği yapıldı bizde hakettik ---------------------> 2-1 SAYGILAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

bizi anca böyle bir maçla yenebilirdiniz oda oldu işte..10 kişiyle eleyecez derken 8 kişi bitirerek elendik..başkanı yöneticisi bile yapılan rezaletin farkında ama burdaki gsliler yenelimde nası olursa olsun önemli değil derdinde..sizde haklısınızfenerbahçeyi yenmek kolay değil uzun bir aradan sonra böyle sevinmenizde doğal..yani gönül rahatlığıyla söyleyebilirsiniz hakemin sonuca etki edecek bir yönetim kusuru olmadı..geçen sene deividin golü ofsay diye verilmedi bjkye elendik bu seneki rezalet ortada..böyle durumlarda nasıl eleyip yarıfinale cıkmayı düşünebilirsinki..helal olsun diyorum bu şerefli galibiyet için,maçı 8 kişi bitirmiş bir fb ve gece tura çıkan gsliler,kornalarının hakkını verdiler

Öyle bir yazmışsınız ki yüzümüzün kızarması gerek sanki. Galibiyetimizin şerefli olmayan yanı nedir? Hakem hatası varsa vardır, ne yapacağız. Olmaz biz yarı finale çıkmıyoruz Fenerbahçe çıksın mı diyelim? Ya mağlubiyetin verdiği bir kızgınlıkla çoğu mesajları mazur görüyorum tamam, bunada eyvallah diyelim de biraz abartıyorsunuz ama artık sevgili dostum. İki kere düşünüp bir kere yazalım, ne dersiniz? Bir sonra ki maçta da siz yenersiniz bizi

• Burada Futbol konuşmak isterdik ama ne yazık ki dün geceden sonra hakem konuşuluyor. Çünkü dün sadece futbolcular değil, daha çok hakem oynadı. Konuşmak en güzel şeydir, konuşarak maçın tansiyonunu düşürebilirdi. Kartlarla sadece tansiyonu yükseltti. Ama ben hakem yüzünden yenildik demiyorum ama ben hakem yüzünden dün gece derbi maçı katledildi diyebilirim. Sonuç değiştir mi, bence değişirdi.

Gs'ye Fortis'de başarılar.

Selamlar,
  • rayban lugano
  • Gördüğünü algılayamayan onlarca spor yazarı döktürmüş bugün kesildik, biçildik, katledildik diye... Tabi aralarında aklı başında olan adamlar da var...

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8331012.asp?yazarid=162&gid=61&sz=87423
    Hakemin gözü önünde, yan hakeme gözlük işareti yapıyorsan ve sarı kartın varsa atılırsın.. İlk kartın ne kadar kolay gösterilmiş olursa olsun, Uruguay Milli Takımı’nın kaptanıysan o hareketi yapma hakkın yoktur..
    Gökhan’ın atılması da tartışılacak bir pozisyondu.. Ama kartın varsa ve hakem uçana kaçana kart gösteriyorsa, deplasmandaysan, tribünler patlamaya hazır bomba gibiyse topu oyuna sokma konusunda biraz daha dikkatli olacaksın..
    Ve Volkan.. Son dakika golüne sinirlendi, 9 kişiyle yapılan mücadelenin gerginliği vardı, ama o kartı görmemeliydi..

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8330921.asp?yazarid=83&gid=61&sz=7919
    Lugano’nun atılışını düşünün. Senin sarı kartın var, yine hakeme gözlük işareti yapıyorsun. Top toplayan çocuk, tacı kullanması için topu Gökhan’a atıyor. O yere eğiliyor, topu almıyor. Onu da geçin, sarı kartı görünce topu hakeme vuruyor.

• aslında hiç biri sizi ilgilendirmez..en iyisi hıncalın yazısını bekleyin derim..belkide yazmıştır..tane tane aramana gerek yok,senin için hıncalda aklıselim onun yazısını kopyalaman yeterliydi..
    quote:

Orjinalden alıntı: wasatime

Gördüğünü algılayamayan onlarca spor yazarı döktürmüş bugün kesildik, biçildik, katledildik diye... Tabi aralarında aklı başında olan adamlar da var...

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8331012.asp?yazarid=162&gid=61&sz=87423
    Hakemin gözü önünde, yan hakeme gözlük işareti yapıyorsan ve sarı kartın varsa atılırsın.. İlk kartın ne kadar kolay gösterilmiş olursa olsun, Uruguay Milli Takımı’nın kaptanıysan o hareketi yapma hakkın yoktur..
    Gökhan’ın atılması da tartışılacak bir pozisyondu.. Ama kartın varsa ve hakem uçana kaçana kart gösteriyorsa, deplasmandaysan, tribünler patlamaya hazır bomba gibiyse topu oyuna sokma konusunda biraz daha dikkatli olacaksın..
    Ve Volkan.. Son dakika golüne sinirlendi, 9 kişiyle yapılan mücadelenin gerginliği vardı, ama o kartı görmemeliydi..

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8330921.asp?yazarid=83&gid=61&sz=7919
    Lugano’nun atılışını düşünün. Senin sarı kartın var, yine hakeme gözlük işareti yapıyorsun. Top toplayan çocuk, tacı kullanması için topu Gökhan’a atıyor. O yere eğiliyor, topu almıyor. Onu da geçin, sarı kartı görünce topu hakeme vuruyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.