Şimdi Ara

Pes13 kasıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bu özellıklere göre kasması normal mi?
    Acaba xp yüklesem faydası olur mu?
    Yardımlarınızı beklıyorum

Intel Core i5
    Işlemci: 2430M
    İşlemci Hızı: 2.40 GHz Turbo Boost 3.00 GHz
    Bellek (Ram): 4 Gb
    Bellek Tipi: DDR3
    Maximum Bellek: 8 Gb
    Bellek Hızı: 1333 MHz
    Ekran Boyutu: 39,5 cm (15,6 inç)
    Ekran Kartı: Optimus Nvidia GeForce GT520MX
    Ekran Kartı Hafızası: 1 GB Harici
    Ekran Çözünürlüğü Max.: 1366 x 768
    Disk Kapasitesi: 320 Gb SATA II Sabit Disk Hızı: 5400 Rpm
    İşletim Sistemi: Windows 7 Home Basic 64 Bit

• 520MX biraz kötü bi kart low ayarlara getirin Pes'in ayarlarından.
  • denedım ama bıraz bıraz düzeliyo sonra tekrar aynı xp yuklesem faydası olur mu
  • @Qezz dalga mı geçiyorsun ? Bu sistemle pes13 gibi bi oyun low mu oynayacak ? Hd4350 ile high ayarlarda oynayabiliyorum. Sistemini yorabilecek programları kapatıp dene.Virüslerden dolayıda olabilir bi virüs taramasından geçir.En son seçenek format at ama formatlık bişey olduğunu düşünmüyorum.
  • 6 gb ram,2 gb ekran kartı,intel i5 3.00 ghz turbo islemci pc olmasina rağmen her orta duzeyde ve ustundeki oyunlarda pc kasıyordu.pcyi ilk aldığımda kasmıyordu sonradan yapmaya basladı.cözümü Recovery (pcyi fabrikadan cktıgı zamanki haline cevirerek) yaparak buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermer -- 3 Aralık 2012; 22:14:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beceriksiz1i

@Qezz dalga mı geçiyorsun ? Bu sistemle pes13 gibi bi oyun low mu oynayacak ? Hd4350 ile high ayarlarda oynayabiliyorum. Sistemini yorabilecek programları kapatıp dene.Virüslerden dolayıda olabilir bi virüs taramasından geçir.En son seçenek format at ama formatlık bişey olduğunu düşünmüyorum.

Arkadasa katılıyorum.sorun program ve viruslerden dolayıdır.yada pcnin sıcaklklarini kontrol et anormalmı dye bir bak ondada sorun olablr.

• eset ıle taradım virüs bulmadı arkaplanda çalısan 2 3 uygulamayı kapatıp denedım ama bıraz sonra yıne kastı acaba ekran kartı ısındgından olabılır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: edoras112

eset ıle taradım virüs bulmadı arkaplanda çalısan 2 3 uygulamayı kapatıp denedım ama bıraz sonra yıne kastı acaba ekran kartı ısındgından olabılır mı

Aida64 programını indirip algılayıcılar bölümünda yazar anakart,islemci,hdd ve ekran kartı sıcaklığın.bir kontrol et.islemci ve ekran kartı sıcaklıgı ucuk olursa yavaslama olabilir sen bir bak.bu arada antivirüs programının güncel olduğuna eminmisin.sürümü 2012 mi? bu noktayada bakmalısın.bilirsin her antivirüs programı bulamıyor.

• http://teknoprogram.com/tag/systemcare/ bu programı indir arkadaşım ilk pc ni bi düzelt sonra bu programın oyun kipi ile aç sorunsuz pesini oyna kolay gelsin
  • denıyorum programı olup olmadgını yarın yazarım artık :)
  • Windows 7'nin temasını daha düşük bir hale getir. Mesela Windows'un Klasik temasına çevirip de oynamayı dene
    Aynı sorunu kendimde de yaşamıştım. Bu şekilde yapınca hatırı sayılır bir performans artışı gözlemledim
  • kolay gelsin:)
  • bendede aynı sorun var pes 13 ü pc de oynuyorum.tv takıyorum full hd 3d açıyorum kasıyor full ayarda oynanmıyor nedeni ne olabilir.pc özellikleri

AMD pentium 4
    İşlemci Hızı: 3.00 GHz
    Bellek (Ram): 2 Gb
    Bellek Tipi: DDR2
    Maximum Bellek: 4 Gb
    Bellek Hızı: 800 MHz
    Ekran Boyutu: (55 inç)
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce 210 3D 128 bit
    Ekran Kartı Hafızası: 1750 mb Harici
    Ekran Çözünürlüğü Max.: 1920 x 1080
    Disk Kapasitesi: 320 Gb SATA II Sabit Disk Hızı: 5400 Rpm
    İşletim Sistemi: Windows 7 Starter 32 bit
  • http://teknoprogram.com/tag/systemcare/ bu programı kullan sennkide düzelecektir bide işletim sistemini değiştir starter in çok hatası var bu yüzdende oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.