Şimdi Ara

Pes2010-ŞAMPİYON Arnex7 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yada baska zaman oynarız ııy aksamalr
  • lionheart arkadaşımın dediğine kesinlikle katılmıyorum sorunu neden benim bağlantıya bağladığını anlamış değilim onun bağlantısıda bende kırmızı gözükmekte ama liona göre sorun sadece bende umarım bu gece ikimiz içinde sağlıklı bir ağ sağlanır da keyifli bir maç yaparız.bu arada 8 mgbt kullanıyorum ve nete sadece playstation3 üm bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoksk

lionheart arkadaşımın dediğine kesinlikle katılmıyorum sorunu neden benim bağlantıya bağladığını anlamış değilim onun bağlantısıda bende kırmızı gözükmekte ama liona göre sorun sadece bende umarım bu gece ikimiz içinde sağlıklı bir ağ sağlanır da keyifli bir maç yaparız.bu arada 8 mgbt kullanıyorum ve nete sadece playstation3 üm bağlı.

Hocam 8mbit te de lag oluyor maalesef.Senin bağlantı da sürekli iniş çıkışlar vardı.Yani sarı-yeşil ve kırmızı arasında gidip geliyordu.Dikkat edersen 1 kez de oyundan attı.Bir de bu aralar maalesef serverlarda da problem var.Neyse bunlar sorun değil.Benim için önemli olan zevkli bir maç yapıp keyif almaktır.Elemek veya elenmek inan hiç umrumda değil.Bu akşam 23:00 - 23:30 arası PSN de olurum.Bitiririz maçlarımızı.

• AYNI SORUN SENDE DE GÖZÜKTÜĞÜ İÇİN SENDE SORUN VARDI DEMEN BANA SAÇMA GELDİ ONDAN SÖLEDİM AMACIM SENİN AMACINLA AYNI LİON UMARIM SERVERLAR İYİLEŞİRDE ZEVKLİ Bİ MAÇ YAPARIZ BENİ YANLIŞ ANLAMANI İSTEMEM GECE GÖRÜŞÜRÜZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekoksk

AYNI SORUN SENDE DE GÖZÜKTÜĞÜ İÇİN SENDE SORUN VARDI DEMEN BANA SAÇMA GELDİ ONDAN SÖLEDİM AMACIM SENİN AMACINLA AYNI LİON UMARIM SERVERLAR İYİLEŞİRDE ZEVKLİ Bİ MAÇ YAPARIZ BENİ YANLIŞ ANLAMANI İSTEMEM GECE GÖRÜŞÜRÜZ.

Tamam hocam.Gece dediğim saatlerde PSN'de görüşür, maçlarımızı yaparız.
  • sangre umarım bugun macı yaparız.
    ben buradayım, online olunca msj at da macları tamamlayalım..
  • Ya arkadaşlar şu maçlarınızı tamalayın da yeni pes turnuvasına geçelim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

sangre umarım bugun macı yaparız.
    ben buradayım, online olunca msj at da macları tamamlayalım..

yapalım uygunum.
  • evet beyler ceyrek finallerde son 2 mac.
  • Abi bu saate kadar bekledim Çağlar'ı pm de attım. Artık bu saatten sonra giremem.
  • Chealsea 1 - 0 İnter
    Inter 0 - 1 Chealsea

Bu kadar kaçırmama rağmen iki maçtada atarak kazandım.
  • ben iki macta tek bir atak bile yapamadım.
    turnuvada favorim sangre.
  • Tebrikler

Son bir mac kaldi ceyrek finallerde.

Persembe saat 8 e kadar yapılmasıni rica ederim.
  • Roma 0 - 0 M.City

M.City 1 - 2 Roma

Maçlar için arkadaşımıza teşekkür ederim
  • Milan 1-0 Liverpool

Liverpool 0-1 Milan

Arkadsımıza tesekkur edıyoruz ve finalde basarılar dılıyorum.
  • LİONHEART arkadaşımı temiz ve güzel futbolundan ötürü tebrik ediyorum umarım kupayı roma kazanır herkese başarılar.lig yada diğer kupalara adımın yazılmasını şimdiden rica ediyorum.
  • Lionheart hocam her yerde karşılaşıyoruz. Ligin başından beri yarışıyorduk şimdide yarı finalde karşılaştık. Bence finalde karşılaşmalıydık ama olmadı işte. Bugün uygunsan ben bu saatten saat 23'e kadar uygunum. Başarılar dilerim. İkimiz için de zor maçlar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sangre -- 18 Mart 2010; 11:26:11 >
  • Yeni turnuva ne zaman başlar özledim turnuvalarda oynamayı. En son forumdaki ilk turnuvalardan birinde yer almıştım çek cumhuriyeti ile daha sonra bir türlü yakalayamadım bir turnuva bu sefer erken kayıt istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sangre

Lionheart hocam her yerde karşılaşıyoruz. Ligin başından beri yarışıyorduk şimdide yarı finalde karşılaştık. Bence finalde karşılaşmalıydık ama olmadı işte. Bugün uygunsan ben bu saatten saat 23'e kadar uygunum. Başarılar dilerim. İkimiz için de zor maçlar olacak.

Müsaitsen gel şimdi yapalım.Birazdan geçerim PSN'e.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.