Şimdi Ara

Pes2010-ŞAMPİYON Arnex7 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bencede bu hafta sonu başlarsak güzel olacak...
  • psn:BURAK_REİS eklersin kardeş kolay gelsin
  • ben de katılmak isterim psn:Boogeyman_1905
  • Psn: Batikn
  • 16. benim gerisine karışmam
  • beyler şimdiden ekleyinde hazırlık maçları yapalım yaaa
  • Konuyu açan arkadaş cevap yazsın
  • sayı artsın arkadaşlar daha iyi olmaz mı. 16 takım olursa 3 maç sonra final bişey anlamadan bitecek ? ama 32 takımlı olsa eleme başlasa kalan 16 takım 4 erli gruplara ayrılsa şampiyonlar ligi gibi fena olmazmı :))) valla süper olur hafta sonu bol bol hazırlık maçı yapalım hem sayımız daha da artar haftabaşıda şampiyonaya başlarız sadece fikir...
  • galiba gec kaldim, ama yinede yazayim.
    aksam 11 den sonra varim oynarim
    uArif
  • evet arkadaslar kurayi ne sekılde yapalım.
  • nasıl yapmayı düşünüyosun ? ben her türlüsüne uyarım genel olarak istenen format nedir ? yani eleme usulümü olacak yoksa 4 erli grup mu ? herkes fikrini yazsın müsaitse
  • Hocam Batikn dediğin kişi zaten benim. Beni yazmıştın zaten ben şimdi psn'imi yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

nasıl yapmayı düşünüyosun ? ben her türlüsüne uyarım genel olarak istenen format nedir ? yani eleme usulümü olacak yoksa 4 erli grup mu ? herkes fikrini yazsın müsaitse

Bence eleme usulü olsun. Burada daha önce katıldığım turnuvalarda görmediğim kişiler var ve hangilerinin turnuvaya bağlı kalacağı belli değil. Bir turnuva u yüzden bitmek bilmemişti. Grup maçları yaptık ama maçları bitirene kadar canımız çıkmıştı. Bence ilk önce bir eleme yapalım, kimler aksatmadan oynayabiliyor sonrasında o kişilerden lig veya gruplu elemeler yapılabilir. Örneğin kerem arkadaşımızın yönettiği lig 1-2 kişi dışında genelde sorunsuz işliyor.

Benim fikrime göre takımlar ya uefa olsun yada brezilya-arjantin dışındaki milli takımlar olsun.

Condition: Normal
    Fatigue : No
    Uzatma veya Penaltı: No

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisnick -- 12 Mart 2010; 21:08:16 >

• Önce 16 takım bulalım, orta seviye olsun, sonra kura çekelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisnick

quote:

Orijinalden alıntı: albawarden

nasıl yapmayı düşünüyosun ? ben her türlüsüne uyarım genel olarak istenen format nedir ? yani eleme usulümü olacak yoksa 4 erli grup mu ? herkes fikrini yazsın müsaitse

Bence eleme usulü olsun. Burada daha önce katıldığım turnuvalarda görmediğim kişiler var ve hangilerinin turnuvaya bağlı kalacağı belli değil. Bir turnuva u yüzden bitmek bilmemişti. Grup maçları yaptık ama maçları bitirene kadar canımız çıkmıştı. Bence ilk önce bir eleme yapalım, kimler aksatmadan oynayabiliyor sonrasında o kişilerden lig veya gruplu elemeler yapılabilir. Örneğin kerem arkadaşımızın yönettiği lig 1-2 kişi dışında genelde sorunsuz işliyor.

Benim fikrime göre takımlar ya uefa olsun yada brezilya-arjantin dışındaki milli takımlar olsun.

Condition: Normal
    Fatigue : No
    Uzatma veya Penaltı: No

evet bende onun turnuva sistemi koyacam.
    zaten oynayanlar bellı olur
    oradan sececeklermıze gore lig e dahil ederiz.

ve uefa takımları olsun.

• arkadaslar kurayi nasıl yapalım.

sonucda hic birinizi tanımıyorum ve nasıl oynadıgınızı bılmıyorum tamamen tarafsiz sekilde kafadan sallasam olur mu ?
  • 1- Benfica
    2- Porto
    3- Roma
    4- Manchester City
    5- Valencia
    6- Sevilla
    7- A.Madrid
    8- Marsilya
    9- Lyon
    10- PSG
    11- Bordeaux
    12- Liverpool
    13- Lazio
    14- Sporting Lisbon
    15- Boca Juniors
    16- River Plate

1- Brezilya
    2- Arjantin
    3- İspanya
    4- Fransa
    5- İngiltere
    6- İtalya
    7- Almanya
    8- Fildişi Sahilleri
    9- Portekiz
    10- Hollanda
    11- Rusya
    12- Türkiye
    13- Yunanistan
    14- Çek Cumhuriyeti
    15- Hırvatistan
    16- Avustralya

Böyle olabilir bence.
  • bence ülke takımı ve sampıyonlar lıgınde oynayan takım olmasın.

geride kalanlarla herkez hemen hemen eişt olacagı bır turnuva olsun.

sadece bir fikir.
    sizlerinde fikirleini alayım
    ona gore bir turnuva hazırlıyalım.
  • 2. liste güzel ben arjantinmi oluyorum :)))) şaka bi yana arkadaşlar nasıl yapalım hakkaten yaww bence takım kısıtlaması olmasın yani barca da olsun manu da yoksa tuhaf olur şans bu kim kime denk gelirse yani kura yap sen patron bizde uyarız evde sen kura çek sonra burda yayınla :)
  • Akınsoft kura programını indir. Benim Avrupa Ligi düzeyindeki koyduğum listeyi yaz üyeleri yaz kurayı çek çıkanları buraya yaz.

İstersen ben de yapabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.