evet beyler herkez karsı rakibine saat kacda musait olcagını mesaj yoluyla atsın.
bugun ilk maclari bitirelim.
had yapılsın maclar şampiyon ki olucak acaba heyecan dorukta
pazar gunu kimse mi cevrim ici olmaz .
gece 10 gibi onlıone olurum tekrar. rakibimin bilgisine
arkadaşlar sabahtn bei onlineım kimseyi görmyorum yanlış bişeylermiyapıyorum help kerem35i ekledim sanıyorum ama hala kabul edilmemiş benmi yanlış yaptım onu53 online isen maç yapalım hem öğrenmiş olurum bende ayar işlerini
ttm msn ye gel
Bu akşam yapıyoruz sangreyle maçımızı dün gece elektrikler gitti bugün yaptırabildik Allahtan aksilik olmazsa bu akşam yapacağız maçımızı...
kerem 35 bizde bu akşam yapabiliriz gelirsen eğer ben ekledim seni ok görüşmek üzere bu arada co-irda da rakibini bekliyo :)
Ok bu aksam yapalım
giremiyorum ya lütfen yardım arkadaşlar
noldu nereye giremiyosun rakibin benim psn ye ekledım beklıyorum
eren kardeşim şifreyı gırdıkten sonra yopu can only joın maxımum of 3 communıtıes created by others users hatası alıyorum cıldırıcam
başka community ye uyeysen cık onlardan oyle dene
eren35 kardeş senin rakibin manchester united bekoks manchester city yani co irda nın rakibi bekoks :) co-irda şu an bekliyo :)
ereniko senin rakibin konsensus :)
yok ilk sayfaya bakarsanız ilk msajda yazıyo erenikonun rakibi konsensus yani atletico madrid - Manchester United
bekoksun rakibi co-irda yani manchester city - Marsilya
yani hala elenmedin Eren35 :)) hazırlık maçıydı sadece şanslı günündesin
Chelsea 2 - 0 Lyon Lyon 1 - 2 Chealsea
Geçmiş olsun arkadaşa.
quote:
Orijinalden alıntı: albawarden
ereniko senin rakibin konsensus :)
evet bir hata yaptık.herhangi bir problem yok.sadece beko ya fazladan 2 maç oynattık friendly oldu onlarda :) rakibimi bekliyorum